בוקר טוב לכם

mariana

New member
בוקר טוב לכם../images/Emo140.gif

חבר´ה היום אני
אל תשאלו מה היה לי אתמול. אז ככה נכון אני ואריאל חגגנו יום שני שנתיים? אז בגלל שהוא היה בבסיס אז קבענו לחגוג אתמול, אז מה הוא עשה לי: התלבשתי יפה וחיכתי לו למטה פתאום הוא אומר לי תעלי הבית תחליפי לבגדים נוחים קודם רציתי להוג אותו
כי עד שהתפייפתי
ואמר לי שימי נעלי אצבע. בקיצור זזנו אז הוא לקח אותי לחוף הים שם פרס שמיכה גדולה התיישבנו, ואז הוציא משהו מקופל באריזה, אני פותחת כמובן ואני רואה תמונה יפה של שתינו שבחיים לא ראיתי את התמונה הזאת(כנראה מצולם באחד הארועים) שם אותה במסגרת יפה. ואז הוציא מהתיק שלו קופסא כזאת גדולה, כמו צ´ימידאן כזה קטן קומפקטי, ואני פותחת בזהירות, היה שים ריח חבל´ז, פתאום אני מוצאת שם מכתב אהבה מימנו אליי, והבחור פעם ראשונה בחיים רומנטי
הוא בחיים לא כתב לי מכתבים יפים, קראתי וכמובן הבאתי לו
גדולה ו
גדול ואז ראיתי שיש בתוך המזוודה הזאת גם שני כוסות כריסטל, שאלתי "בשביל מה זה?" ואז הוא הוציא בקבוק יין מהתיק וכמובן הרמנו
ואמרנו ל"חיי האהבה" זה יה כל כיך כייף לראות את זה מימנו, פשוט התחלתי להיתרגש
ורציתי להגיד שוב
אריאללללללל, אני אוהבת אותך

יאאא איזה כיף לך

כל הכבוד לבן אדם הזה כנראה שבאמת נפל לו האסימון והוא מבין סוף סוף מה טוב לו איזה כיף לקרוא שהוא מגדל רומנטיקה שווה שווה שווה ושוב אני מאחלת לכם עוד הרבה שנים טובות מאושרות ומלאות רומנטיקה

mariana

New member
תודה לך ג´סוס../images/Emo140.gif

אני מאחלת לכלכם אהבה שפרח בחיים שלכם ותעשה לכם רק טוב על ה
אוהבתתתתתתתתתת

מיקי 35

New member
ואללה.. שיחקת אותה !

את רואה... זאת אהבת אמת... הבחור עשה משהו נטו כדי לגרום לך לאושר, גם אם זה לא ה"טיפוס"... תחייכי מרין... הוא באמת אוהב אותך !

בת ה י ם

New member
קרן אור....

של יופי ואהבה שתזכו לעוד המון שנים של ביחד !!! (הוא תפוס ? יש לי ילדה בת 5 בשבילו)

mariana

New member
מיקמוק

אני יודעת שהוא אוהב אותי אבל לפעמים הוא מוציא אותי מדעתי ואני סתם מתחילה להיתעצבן ואז אני חושבת למה הוא מתנהג אליי ככה אם הוא אוהב אותי? אז אתמול הבנתי שזה הדרך שלו להיתייחס ככה כמו מאצ´ו. אבל מנסים להיות הרבה יותר שקטים הפעם
תודה לך

@@

New member
את יודעת שאני מאושרת

ולמה??? בגללך יפה שלי, פתאום יש בו הודעת עצב והנה את מודיעה לי דבר כזה נפלא. אני כ"כ מאושרת בשבילך, הלוואי ושכל חייכם תמשיכו לחיות בהרמוניה. אוהבת אותך רגע, כמעט שכחתי ...... גם לחייך ולחיי אריאל אני רוצה להרים
לחיים, לחיי האה
ה שלכם, שתמשיך ותפרח

mariana

New member
תודה לך מאמי../images/Emo48.gif

את יודעת אני רוצה שזה ישאר ככה לכל החיים. אני מפחדת שליר איתו כי אין לזה אף פעם סוף טוב. אז אני בכל אופן מנסה למנוע ויכוחים ומתפשרת יותר. אני מקווה שזה יעזור. תספרי משהו על עצמך? או שאת שומרת את זה לפעם אחרת?

@@

New member
מרינגו...

אם את רוצה שזה ישאר כך, אז זה ישאר כך, כי זה תלוי בך ואת יודעת את זה. מה את רוצה שאני אספר לך? טרם לקחו אותי לשפת הים עם 2
ואמרו לי שאוה
ים אותי, וואווווו איך זה מרגש, איך זה להיות
שכחתי את ההרגשה, אבל.... אני יודעת שזה בדרך, בטח האה
ה שלי נתקעה באיזה פקק
או שהיא שותה איזה
אבל להגיע היא תגיע, כל דבר בזמנו. ואין לי שום חדש תחת
חוץ מזה שהחיים באמת יפים

mariana

New member
ריקושט

אני יודעת שזה תלוי בי אבל גם בו. את יודעת היום קראתי את הספר "מי הזיז את הגבינה שלי?" סיפור ממש עלייך, ושם כתוב במפורש עם את מחליטה להיתקדם ככה את מהר מוצאת את האושר הבא שלך תלוי לכל אחד לוקח זמן להבין את השינוי אבל כמה שזה לוקח יותר זמן כך יותר קשה לנו להיתקדם הלאה, ועם כל הקושי צריכים להמשיך לחפש את האושר הבא, שזה הגבינה אוהבתתתתתתתתתתתתתת

@@

New member
איזה ../images/Emo63.gif חמוד

אבל כבר שכחתי אותו, אני חושבת שגם אני אקרא אותו שוב, אם הוא בכלל נמצא בהישג יד. אבל הספר באמת מעביר לנו מסר חשוב ואמיתי ודרך אגב, מה קרה? נהיית תולעת ספרים? או שנראה לי שאת מאוד משתדלת לשפר את עצמך

mariana

New member
מאז שאני מכירה את עצמי

אני קוראת ספרים. אמא שלי פשוט מביאה לי ספרים מהמטוס אז יש לי בבית ספרייה קטנה אם את רוצה אני יכולה להשאיל לך את ה

@@

New member
יופי בשמחה ../images/Emo45.gif

את יודעת מתי להביא לי אותו, ואני אשלח לך אותו חזרה בדואר, סיכמנו?

mariana

New member
מתאים

אני גם צריכה להביא לך את הספר שהכנתי לאריאל אני אביא לך אותו בהיזדמנות שאני אראה אותך. את יודעת איך הוא היתלהב מהספר, לא ידעתי ניכנס בו גו´ק נשבעת לך. הייתי
לראות אותו כזה.

@@

New member
יופי, יקירה שלי

אני מאושרת שהם מראה סימני השתדלות, שימשיך כך!!! אז אל תשכחי להביא לי גם את הספר שהכנת לאריאל, מי יודע מתי ניפגש

מאו יין

New member
וואו!! מרין איזה כייף!../images/Emo23.gif

את רואה????? אמרתי לך שהוא חולה על התוסיק החטוב שלך!...
העיקר שכשצריך הוא יודע מה לעשות ואיך...
הוא אוהב אותך וזה מה שחשוב!!!!! שיחק אותה!!!! מגיע לו
....או לפחות כמה
טובות ממך (אני יודעת שהוא כבר קיבל....
) זהו מתוקה שיהיה המשך יום נפלא..לה..לה...לה... love is in the air....

למעלה