בוקר טוב לכם חברים

אנפה2

New member
בוקר טוב לכם חברים

בטח עדיין אתם עוד נמים אני התעוררתי מוקדם כי כולי התרגשות ונועם. לא יודעת אם אתם כבר יודעים שבעוד שבוע יהיו לי אורחים בני כלתי הנסיכות והנסיכים באם לבקרינו ממרחקים (ארה"ב). אני סידרתי לי יום יופי שאראה לאורחים ללא דופי שלא אאכזב בתמונות שיפתחו כי בטח לכולם אותם הם יראו אני כבר רוצה אותם לחבק ורק חושבת איך אפנק ואתם ידידי היקרים תסבלו בינתיים מהסיפורים הם יגיעו, ניסע ונטייל מקווה שנקבל את ברכת האל והכל יעבור בשלום ובנחת ולנו זו תהיה חוויה משמחת.
 

חיניה

New member
בוקר טוב חברים

אמש (כפי שנהג קישון לומר) התפתיתי להצטרף לבני כלתי ונכדתי לנסוע לתא למפגן הזיקוקים.אני התאכזבתי. היה יפה אבל לא משגע ובשביל לראות 20 דקות זיקוקים לנסוע שעה בכל כוון (ואנחנו עוד יצאנו בזול.המסלול כולו רמג תא בדרך כלל 15 דקות) צריך באמת רוח ספורטיבית.אז נסעתי, ראיתי וגם לא קיטרתי. העיקר שהילדים נהנו.
 

erika6

New member
בוקר טוב

גם אני הייתי במפגן הזיקוקין עם עוד רבע מיליון איש ויותר. מה אגיד לכם עם משוגע. סך הכל המפגן היה 20 דקות לשם כך נסעתי באוטובוס מוקדם לשם ובחזרה חכיתי שעתיים לאוטובוס, עוד לא ראיתי פקק כזה "וים של אנשים" ביציאה של הפרק. אני חושבת שהיו יותר אנשים ממה שדיווחו. חוסר סדר מוחלט ואזלת יד של המשטרה. סה"כ נהנתי, גם זו חוויה. בוקר טוב לאלה שכתבו ולאלה שיבואו אנפה תהני מבני משפחתך שיבואו לבקר את בטח בקוצר רוח לבואם.
 
למעלה