בוקר טוב לכם חברים,

shuli5558

New member
../images/Emo13.gif בוקר טוב , לקראת יום נפלא.

האם מישהי מכירה ויכולה להמליץ על צבעי + תיקון תקרה, שעובד מקצועי, יפה, נקי, לא יקרן ועומד בזמנים? מקווה שאין לי דרישות מוגזמות. חשוב לי מאד. אפשר לרשום לי את התשובה במסר, אולי אסור בפומבי, אינני יודעת. תודה רבה.

אנפה2

New member
בוקר טוב לכם חברים,

אתמולהזמנתי לחוג שלנו בויצ"ו בחורה עם סיפור חיים, היא דשימשה כאם פונדקאית לזוג, כאשר האשה נולדה בלי רחם , אך עם שחלות שמבייצות. הבחורה באה העיר דרומית למרכז הארץ, וזאת לאחר שנקלעה למלחמת גרושים קשה ומרה שהותירה אותה בלי כלום. ישבנו ובלענו כל מילה מסיפורה האישי של הבחורה האמיצה הזו. לאחר הסיום ישבנו כל הוועיברס ודיברנו על זה, שמדי פעם צריכים לשמוע סיפור חיים שונה מהמוכר לנו , ולו על מנת שיחזיר אותנו לפרופורציות, ושנדע להאריך את הבריאות, ואת הטוב שיש לנו. ולכן אני מאחלת לכולם יום נפלא של בריאות ושמש מעל, ומי צריך יותר מזה ?.

../images/Emo96.gifבוקר טוב,שולי את מחפשת קוסם

לא צבעי,אם היה במציאות דבר כזה הייתי ברצון רב ממליצה לך, מאחלת לך שתמצאי את מבוקשך, שיהיה לכולנו יום טוב, צבעוני,ובריאות טובה,

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לאנפה ושולי המכוונות|שעון

בוקר טוב לחבריי הפורום,
בוקר טוב גם לאלה המשתהים עדיין במיטה מחפשים את השינה שברחה להם. כבר כתבתי פעם ויותר והיום אני חוזרת. בראשית זו הבריאות, השורש של בראשית והשורש של ברא זה אותו שורש של בריאות = ברא. השרש ברא משותפת לכול המילים. כל היצירה כל הבריאה, כל המעשה כולם קשורים לבריאות שנלו.זה מה שאני מאחלת לכם בפתחו של יום חדש. יום רגוע ושליו במערכת היחסים שלנו עם הסובב. להיות ראשונים להקדים שלום גם כשלדעתנו זה לא מגיע לשני וגם אם איננו מדברים. (מי אמיץ ויכול?) לפעמים מריבה של עשרות שנים מסתיימת בשלום ראשון אחד. אמרתי הערכה עצמית אתמול? הנה על מעשה כזה ממש מגיע ציון לשבח וכל הצאצאים יכולים להיות גאים בנו ובעיקר אנו בעצמנו.
לגבי הטיול שיתקיים ב 1.4.06 בשבת. מבקשת מאוד מבעלי הרכב רק בעלי הרכב
שבאים לטיול, לכתוב כמה מקומות יש להם לחברים הרוצים להצטרף ואין להם רכב. תודה מראש.

shuli5558

New member
יעלי, עדיין מוקדם לי לדעת אם אוכל

להצטרף לטיול, אשתדל מאד. אם אכן יתאפשר לי, יש לי שלושה מקומות פנויים. אם אבוא, כמובן שאצרף אלי ברצון. אנא רשמי לי, לאן הטיול? אגב, מאד אהבתי את מה שכתבת, מתחברת לזה מאד.

sitvaniyot

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

יום נחמד בפתח. השמש זורחת, האויר נקי וצח. הגיע הזמן לרוץ לעבודה. עוד תמונה מפריחת האביב שלנו, ומי שמזהה את הצמח, אנא שמו בבקשה.

אנפה2

New member
אני בטיפולי שיניים קשים קשים ,

כי גופי לא כל כך משתף פעולה, ולמה הכוונה....., אמרו לי לא יכאב, לא יתנפח, ובכן כאב ועוד אייך כאב, והנה גם עכשיו אני עדיין נפוחה , לאחר 3 ימים של אנטיביוטיקה, ואת הכי קשה אעבור בחול המועד, כי אז בעלי יהיה לצידי, ויחזיק לי את היד.

אנפה2

New member
שולחת לכם קישור לדיאטות בזק.

לא ממליצה אבל מי שרוצה, הבחירה בידיו.

shuli5558

New member
אנפה, בהצלחה בטיפול שיניים.

לא נעים, אך בסופו של דבר תהיי מרוצה. ממליצה לך לספור בלב, תוך כדי הטיפול. למשל תספרי עד חמישים, ואחר כך שוב. בדוק ויעיל.

לומילה1

New member
ברכות הצלחה בטפול שניים שלך.

הי אנפה 2, ואני בעת טפול שניים לוחצת חזק עם צפרניים של יד ימין על גב או כף יד שמאל, כך שהכאב שאני חשה מלחיצה זו, מעביר את תשומת לבי, ממה שרופא השניים "עושה לי" באותה עת. אבל כמובן שיד חביבה של בעלך, תורמת רבות להרגשה טובה. נתפלל כולנו ביחד איתך,להצלחת הטיפול, ובריאות טובה, שאנו מאחלים איש לרעהו תמיד, תמיד, בפורום הטוב והתומך שלנו. לומילה

סיתווניות../images/Emo39.gif לי נראה שזה שהפרח

הזה ממשפחת האירוסיים, ומה שם הצמח הזה שהוא לא אביבי?

אדזה

New member
מהווי היום שקיבלתי באימייל

דוב, אריה ותרנגולת נפגשים אומר הדוב: אם אני שואג ביער כל היער רועד מפחד אומר האריה: אם אני שואג במדבר כל המדבר פוחד מממני אומרת התרנגולת: BIG DEAL, אני רק צריכה להשתעל וכל העולם עושה במכנסיים

לומילה1

New member
הסבר נאה מעשיר לשון למילה "בריאות".

הי yaely2. יופי של הסבר למילה "בריאות" , אשר מגיעה אלינו מ השורש "ב.ר.א."- וכן קבלתי בשמחה את איחוליך הטובים ליום רגוע ושלו, אשר מביא בעקבות תכונות יפות אילה גם את הבריאות המיוחלת לכולנו.כבר אמרתי לך פעם, ש"את עושה לכולנו את היום" מדי בקר מחדש. אז אני אומרת לך גם היום. לקראת ערב חדש ונעים לכולם. לומילה

אדזה

New member
היי שולי

הייתי ממליצה לך על בעלי,רק שלא רואים סוף,הוא החליט שיעשה את הסיוד בבית ומאז חצי שנה אני בסיוט וכמובן צריכה לומר תודה כי זה לא עולה הרבה.אז שיהיה לך סיוד קל ופסח נעים.

erika6

New member
שלום לכל החברים - חזרתי../images/Emo108.gif

מים המלח השארתי קצת מלח שם גם בשבילכם , היה נהדר

לומילה1

New member
איזה כיף שהשארת קצת מלח גם בשבילינו

הי erika6, המון המון המון תודה, על שחשבת והתחשבת בנו, גם בעת שבלית בחופשה טובה בים המלח. כל הכבוד להתחשבות הרבה!!! ויופי של הומור אשר מחייך אלינו, מ"קצת המלח החביב" שהשארת לנו לכולנו שם.מאחלת לך המון ים של חוויות נהדרת כאילה ואחרות. לומילה

shuli5558

New member
אדזה, זה מה שנקרא סנדלר הולך

בלי נעליים.... מקווה שבעתיד הקרוב יסיים את מלאכתו.

shuli5558

New member
אדזה, זה מה שנקרא סנדלר הולך

בלי נעליים.... מקווה שבעתיד הקרוב יסיים את מלאכתו.

למעלה