כתבתי שאני מאוד אוהבת אותו../images/Emo99.gif
כתבתי שאני אוהבת את מי שהבת שלי אוהבת ואת מי שאוהב את הבת שלי... הוא בחור מאוד רגיש , עדין ויפה תואר , אני לא הייתי רוצה שיהיה לה חבר אחר , נראה לי שהם מאוד מתאימים , הוא תומך בה - היא בו וזה נחמד שלשניהם אין עבר של חברים למרות גילם המתקדם
אני לא יודעת כל-כך מה לכתוב בקשר להתבודדות וכו' , אני מניחה שעם הזמן אני אתרגל לזה , בינתיים אני צריכה להתרגל לעובדה שהוא מגיע מבית אחר ,מחינוך אחר , יחס שונה להורים ועם כל הרצון הטוב ויש בי המון רצון טוב של קבלה שלו למשפחה , יש לו את הבעיות שלו שמשפיעות לרעה על ההתנהגות של הבת ,ואני מתוודה שסף הסבלנות שלי לא בשמיים ,אני לא סובלת מצבים בהם אני פונה אל מישהו שעונה לי כשהגב שלו מופנה אלי וכשאני מתיאשת אני פשוט אומרת דברים בסגנון של "בואי נסכים שאנחנו לא מסכימות ונדבר בעוד 3 חודשים , עד אז... עזבי , אין לי כוח". ודווקא כשאני אומרת דברים מהסוג הזה, היא מבינה...אולי היא מבינה כמה קשה לי רק כשאני אומרת שכבר אין לי חשק לדבר ומבחינתי טוב לי עם שתיקה ודי. הפורום לא נועד למטרת פתרון בעיותי עם בתי המתבגרת , ולמרות זאת לקחתי את הנושא כ
מפני שחשוב לי שנדבר על הכל כאן , אולי זה לא נכון ואשמח לקרוא מה דעתכם בנדון, אני לא חושבת שאנחנו צריכים לדבר *רק* על מינונים ועל *המחלה* ,הנה... אתם רואים שכל אחד מאיתנו הוא עולם בפני עצמו, אז למה שלא נביא את העולם שלנו גם לכאן כשאנחנו מרגישים שאין את מי לשתף? סתם , לא יודעת , לא חייבים אבל נראה לי שאפשר , או שאני אולי טועה? אני אשמח לתגובות ומודה לך השי על תגובתך הארוכה והמאירה. אגב, את צריכה הדרכה בנושא הסמיילים אני ארשום לך אח"כ הודעה נפרדת בנדון , זה מה זה @שוט?