בוקר טוב לכם חבר'ה:)

qt1

New member
Nayeli מי חווה את הקשרhashy ../images/Emo35.gif

או את? על כל פנים , זה מאוד מרגש לקרוא את השתלשלות העניינים, אני מאוד אוהבת את אנגליה למרות שאומרים שקר שם ושהאנשים קרים
, זה כמו להגיד שכל הישראלים
חמים ,
חם כאן זה נכון... אבל לא כל הישראלים חמים , ממש לא כמו שכל האנגלים קרים , יש ויש בכל מקום. אני מקווה שלסיפור היפה הזה תהיה המשכיות מעניינת ומאוד רוצה לדעת במי מכן מדובר , נראה לי שפספסתי משום מה משהו , אשמח אם תתקנו אותי
שבת שלווה

Nayeli

New member
הקשר שלי לא של hashy../images/Emo39.gif

אני לא יודעת כמה
האנגלים, נכון למה שאני ראיתי עד עכשיו (החבר שלי, הורים שלו החבר הכי טוב שלו ותוכניות בbbc prime) הם לא קרים בכלל...

qt1

New member
את אחותה של hashy../images/Emo35.gif

מצטערת , הלכתי לאיבוד חבל"ז...

Nayeli

New member
חחחחחח

לא נורא, חשבתי שזה ברור עוד מההודעה הראשונה שכתבתי. כן אני אחותה.......

hashy

New member
אני בעד לדבר על הכל כולל הכל

ומה שלא יהיה... כי אנחנו בני אדם שיש בנו מהכל ובמה שאפשר לעזור - סבבה. לגבי האייקונים אני עדיין לא מצליחה ברב הזמן להפעיל אותם מתוך הדף ואז עושה מה שכתבת לי עם הקוים, רק שמדי פעם אני מבלבלת בין הפרצופים לאייקונים
. זה בסדר, לומדים. זה עדיין הפורום הראשון שאני בכלל כותבת בו והפעמים הראשונות שלי בתפוז, אז... תודה בכל אופן

qt1

New member
אני שמחה לקרוא שאת בעד ומה החברים

חושבים? לגבי האייקונים את צריכה ללחוץ על שיפט וביחד עם השיפט על הקו ליד הBACK SPACE אם לדוגמא בחרת בליצן , את כותבת באמצע בלי רווחים את המילה - ליצן ואז בלי רווחים!!! את לוחצת שוב על שיפט+ הקו שליד BACK SPACE ככה: 1. = | 2. = ליצן 3. = | כנ"ל לגבי כל מילה שמופיעה בסמיילים וסימנים לתוכן או לנושא , זה קל ופשוט ואכן מצריך תרגול מפני שצריך לזכור את הסימנים , הרבה פעמים אני דווקא מעלה את הדף של הסמיילים כדי לא להתבלבל... מאוד מקווה שעזרתי...

Blueberry Kiss

New member
הי QT

אני לא חושבת שאת צריכה להרגיש לא בנוח בבית שלך... את טוענת שהבת שלך מתנהגת לא יפה- אולי זה כי זה החבר הראשון והיא לא בדיוק יודעת איך מתנהגים? אני זוכרת שכשלי היה חבר ראשון אז בהתחלה גם...התנהגתי קצת מוזר כי היה לי קשה לשלב בינו לבין המשפחה, וגם התביישתי קצת...אז בכלל.. אני חושבת שזה יעבור לה די מהר.. אני מבינה שאת מכירה את הבחור ואמרת שהוא אחלה- אז את יכולה רק לשמוח שבתך "נפלה" על בחור טוב... כולם מרגישים ומתנהגים "מוזר" בהתחלה...זה יעבור, צריך להתרגל.

qt1

New member
את צודקת מותק ../images/Emo25.gif

מאז שכתבתי כאן על התחושות שלי , אני מוצאת שאני פחות
בבית שלי... גם הפסקתי את הטיפול הרפלקסולוגי בו , היתה לי שיחה ארוכה איתו לגבי התחושות שלו והחלטנו ביחד שבבית שלי לא צריך להעמיד פנים ולא צריך לעשות דברים שלא רוצים! אמרתי לו שחשוב לי שהוא יהנה לבוא לכאן ושלא ירגיש לא נעים , הוא באמת חמוד ,יש לי הרי עבודה להגיש על 3 אנשים שעליהם אני עושה סטאז' והוא היה אחד מהם , אבל הוא לא "מתחבר" לרפלקסולוגיה , הוא לא חייב ואני כמטפלת מתלמדת אומנם , שמתי-לב לכך שהבחור לא ממש בקטע ,אז דיברתי איתו "מזומן" (כמו שידיד שלי מתאר דיבור ישיר
) וסגרנו שהוא החבר של הבת שלי ואם יבוא לו פעם על טיפול , בכייף
"הידיים שלי וה
שלי תמיד כאן" וזהו... איזה פלסף אה? LOL שבת שלום מתוקה.

למעלה