בוקר טוב לכם חבר´ה

jess ועוד

New member
בוקר טוב לכם חבר´ה

מה קורה ??? איך מצב הרוח ??? שלי אפ ודאון ככה בא לו היום אני רוצה לשתף אתכם במשהו שהחלטתי להיות עיקבית בו וזה נקרא בלוגי - יומן אישי ברשת (כמה שהרשת יכולה להיות אישית) אז אני מצרפת לכם את הכתובת

בונבונת

New member
בוקר...

שיהיה לך יום כתום...ונחמד! אתמול היה יום משעמם,לקחתי סרט כזה אינפנטילי בוידיאו שפשוט התבאסתי ממנו ועצרתי באמצע...אח"כ ישבתי לי בחדר ועשית רשימה של כל הדברים שאני צריכה לגיוס...חטפתי כאב ראש...היום אני אלך עם אמא לקנות הכל...אם היא תרגיש יותר טוב כי היא קצת מצוננת וגם יש לה עקירה היום
,אני שונאת רופא שיניים (יש מישהו שלא???) ,לפני חודש בערך היה לי ניתוח בחניכיים כי הייתה לי ציסטה...זה היה איכסה רצינית!!!אבל זה עבר!!! טוב אני נסחפת קצת... אבל אני מקווה שיהיה לי ולכולם היום יום מעניין ונחמד! אני אמורה ללכת עם ידיד שלי (טוב-עם מישהו שאני יוצאת איתו) להופעה ב"קמלוט" ואני מקווה לטוב... בכל אופן -השורה התחתונה היא שאני מאחלת לכווווולם רק טוב וכל הזמן!!! ואני ממש אתגעגע אליכם כשאני לא אהיה פה עוד מעט... אהבות!!! רחל הבונבונת!!!

jess ועוד

New member
מי אוהב רופא שיניים

או רופא בכלל ??? אבל מה לעשות חייבים,וכשחייבים חייבים לעשות את זה צריך אז עושים גומרים עם זה ודי ועקירה זה לא נורא כל כך קמלוט הוא אחלה אבל לא הייתי שם המון זמן מחכה להמלצות למרות שאני נמנעת מללכת למקום עם הרבה עשן סיגריות לאיזה הופעה ????? מחכה לתגובה ג´סיקה

בונבונת

New member
אף פעם לא עקרו לי שן...

זו אמא שלי עם העקירה...והיא כבר אחרי זה גם כן... אף פעם לא הייתי בקמלוט,אני חושבת אבל תמיד יש פעם ראשונה... ההופעה של הלהקה שאחות של הבחור שאני יוצאת איתו שרה בה...אני חושדת שהיא שרה בלהקה של אח של ה"X" המיתולוגי שלי...נגלה היום...דווקא בא לי לראות את אח שלו,התגעגעתי אליו...אם ההופעה תהיה טובה (לפחות לדעתי) אני אמליץ לכם...חוץ מזה באיזה חודש את? את יודעת אם זה בן או בת? אם את רוצה עדיין יש לי רעיונות לשמות...עוד מאחיינים שלי (אחד בן 3.5 וקוראים לו נוה,אח שלו בן שנה ושלושה וקוראים לו שליו,ועוד אחיינית שהיא הכי מדהימה בעולם,בת שנה וארבעה וקוראים לה עמית).בכל אופן יש לי סטוקים של שמות... ...אני פה ,מחכה ... RACHEL

למעלה