בוקר טוב לכם ו...

בוקר טוב לכם ו...

בא לי לספר לכם קצת על היום הארוך שהולך להיות לי עכשיו אני לא הולכת לבצפר
, נה נה
עוד כמה זמן אני הולכת לדודה שלי לעשות פן, ואז אני אלך לקנות בגדים ואז אני אסע לת"א לליאור שאמא שלו תסיע אותנו לברית של אחיו הקטן והחמוד
(זה איפשהו מול ראש העין,
אני עוד פעם שכחתי איך קוראים למקום הזה) אנחנו נהיה לנו בברית ואז נחזור הביתה מתישהו כשזה יגמר...נשב קצת בבית שלי או שלו (אני לא יודעת, מה שנחליט) עד הערב...בסביבות 23:15 אנחנו נצא מהבית שלי לכיוון מקלט כלשהו כי חברה שלי עושה שם מסיבה, בעיקרון היא שמה הרבה מוזיקת פאנק ורוק ומטאל ואני לא יודעת אם ליאור ירצה לרקוד ואם הוא לא ירקוד ואני ארקוד הוא ירגיש בדד
, אז ביקשתי מחברה שלי שתשים שירי סלואו, והיא שמה שלושה שירים רק בשבילנו ואז בטח בסביבות 4 לפנות בוקר תיגמר המסיבה ואז אולי אנחנו נלך להסתובב ואז אנחנו נחזור הביתה (בשעה מספיק מאוחרת, תסמכו עליי
) מכיוון שיום שישי היום וביום שישי כולם יוצאים (איך אפשר שלא?!), אז אם לעוד מישהו בא לספר על היום שהולך להיות לו אז בכיף
תגידו, לא תהיתם לאן נעלמה מעין בימים האחרונים?

simpson

New member
אל תשכחי לקחת פלסטרים למסיבה../images/Emo3.gif

לי יש יום שגרתי

simpson

New member
ט../images/Emo32.gifאני זז לפני שאני יאחר לאוטובו

ס אז יום נעים לכולם

אוי ועוד משהו פיפ../images/Emo70.gif

בדרך שירדתי לקחת את אחי הקטן עמית לגן (עם הפאוור ריינג´רס המאגניבים שלו
), ראיתי את לירון

Angel Girl1

New member
איפושהו מול ראש העין=קיבוץ ענת?!

איזה יום הולך להיות לי היום? היתי בביה"ס... היה ממש משעמם... כל המורות לא הגיעו.. דיברתי והשלמתי עם נדב אחרי שהוא בשעה 12 וחצי בלילה אמר לי שאני צריכה לחזור עם חבורה אחרת של ילדים הביתה... ולא איתו... עכשיו עוד 20 דקות אני יוצאת לשוק עם יקיר... יחזור בסביבות 3-4 אחרי זה ינוח קצת כי ישנתי רק 4 וחצי שעות... יעירו אותי לארוחת ערב... אני יאכל עם האחינית המקסימה שלי... ואז אם יהיה לי חשק... אני ילך למרכז... אבל... לא בא לי ששוב ינסו לשכנע אותי לעשן=/ ואני שוב פעם יחזור על עצמי ויגיד שלא... עד שליטל תבוא ותדחוף לי סיגריה לפה... ואז אני אחנק... ואמות... אממ... נראה=/

תותי5

New member
אני

לא הייתי היום בבית ספר בשתיים המשפחה הפלוצה שלי עושים לאחותי יום הולדת - בבית חלומותי! בשש חוזרים בשמונהוחצי-תשע הולכים לסבתא לאכול בעשר בערך בטח אני בטח אלך לחברים שלי.. באחת עשרה אני יקבל שיחה חשובה מיוני שיגיד שהוא בא ביום שבת... או שלא...
פאק.. למה הוא גר כ"כ רחוק? למה למה למה!!

simpson

New member
עשו לנו הרצאה על ההתמכרות לאינטרנט

זה לא היה מעניין במיוחד
חילקו לנו דף כזה אם הוראות לאיך צריך לשבת ליד המחשב. וכמה זמן ובהפסקות.. אם יזדמן לי אני יסרוק ויעלה לכאן מממ מה שלום לירון? ד"א למדתי לנגן אתמול את השיר can´t take my eyes of you שיר מה זה יפה

ooooooofri

New member
תורי תורי תורי../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

אמממממממממממ יום בצפר מה יותר משעמם מזה אבל היה היום בוק רפורט באנגלית אז הברזתי "נגיד" שהמזכירה אישרה לי מה זה משנה... אחרי בצפר הלכתי לקנות ממתקים לטיול השנתי עם חברים שלי ובנוסף אחרי הממתקים זרקו אותנו מהקניון חחחחחחחח זה היה קורע עוד כמה זמן יש לי כדורעף ואחר כך שוב נפגש עם חברים שלי הולכים לקניון יש מישו שביקש שנרביץ לו(בדרך שלו) ואז יהיה כבר 8 ונלך לזולה לנוח קצת ואז בעשר נתחיל להביא חלקי נרגילה ואלכוהול ובלה בלה בלה................................. תהנו!

METALLICA GIRL

New member
שלי הכי "מעניין"!

היה לי היסטוריה כפול 2 אנגלית חופשי חופשי חופשי ואז שעה נסיעה הביתה ואז משתעממים ונרקבים עד מחר בקיבוץ!

ooooooofri

New member
פיפ על מה אתה מנגן?

אתמול למדתי by the way-red hot chili peppers וואי איזה שירים ארוכים איזה עשר עמודים כל אחד

נקודתית

New member
וול וולללל ...

מיי פאקינג סטינקי דיי
התעוררתי מוקדם.. דיברתי עם אנשים מוזרים באיזיקיו שקבעו שיש לי אנרגיות של הומו. בביצפר סיפרתי על זה לידיד שלי והואאא עשה מזה סיפוווור והתחיל לגנוח (כןכן, לגנוח!) הומואית שלי הו הומואית שלי .. היה משעשע/עצוב/מפדח/דבילי/מוזר הוסף את הנותר. ואמ.... כשחזרתי אני וצ´רונוצ´ית הכרנו. היא נחמדה ל´אאלה (ליקוקיםםםםם
יאללה ספרי על החתונה כבר!) ובערב יש לי בייביסטר
ואני ארוויח הרבה כסף
וסופסוף אני אחזיר למושיקו מהקפיטריה את כל החובות שלי |חבולמאוד| וזהו
זהו זהווווווווו
אני מסמיקה יותר מדיי איי נואו פתאום נפל עליי מצברוח
מותר לי. -יעלי-

יאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

יעלי
מזה זה
תשתמשי בכסף לתקן את המחשבבבבבבבבבבבבב לא להחזיר חובות טיפשיים
זה יותר חשוב
נוו בשבילי

עדי18

New member
אניייייי

טוב אז בבוקר היה לי שיעור
כפול ואז חזרתי הביתה והיתה הפסקת חשמל=/.....ואז איכשהו סידרתי את זה והחשמל חזר, ואז נכנסתי לאינטרנט, ועד עכשיו אני פה.... בערב יש מסיבה אצל חברה שלי כי יש לה יומולדת.....וזהו פחות או יותר....

N i f r e d i L

New member
אני...

היום למדתי מ 9:00 עד 12:45 היה לי: - שעתיים תנ"ך (+ בוחן) - חינוך (על היום גיבוש...) - לשון (לא היה לי שיעורים בגלל שה"חכמה" הכינה בטעות אתמול את השיעורים של היום...)
עכשיו אני באינטרטנט מהצהריים, בשבע וחצי אני הולכת לסבתא שלי לארוחת ערב וכו´, ואח"כ אני חוזרת היתה ורוב הסיכויים שאני אהיה במחשב (אינטרטנט) או במיטה עם ספר...

הקפצה ../images/Emo3.gif

נו איך עבר עליכם היום?! אני עוד שעה בערך יוצאת עם ליאור למסיבה של חברה שלי
ויהיה אחלה! אני יעשן נרגילהההההההההההההההההה

ooooooofri

New member
אוףףףףףףףףף אין לי כוח לחכות עד 2

סעמק כמה שעות לוקח לכל אחד לבוא מכיוון אחר ולהביא נרגילה אחת מסכנה למה כמה שניות לקח לי להביא ת´לימנצ´לו

swirrrly

New member
אוף אנשים! ../images/Emo118.gif

אבל נרגילה זה רעע בשבילך , לא? ואם עכשיו אתם אומרים שלא, אז אותו דבר כמו עם סיגריות! בעתיד יגידו שזה מזיק ומסרטן! למה לקחת את הסיכון?
יש מספיק דברים טעימים בעולם..
אבל אם נרגילה זה לא מזיק בשום פנים ואופן, בצורה החלטתית ביותר.. אז זה יעצבן אותי.. כי אני אוהבת להיות הילדה הטובה, שלא נגררת אחרי כולם ואומרת לא.. כמו שהסרטים למדו אותי.. אז ככה אני סתם לא עושה נרגילות? טוב, שיהיה זה במילא ממש לא מעניין אותי..

swirrrly

New member
גם אני אמורה ללכת למסיבה ../images/Emo118.gif

הזאת.. ובאמת הלכתי לכמה שניות
אבל זה יותר מדי מפחיד לפגוש את הילדים הענקיים האלה איזה דכאון.. בסוף פגשתי רק את כלת המסיבה ועוד איזה ילד אחד שהיה ממש נעים לפגוש אותו, כמה הוא השתנה! חסר לך אם את משפריצה שאני כותבת בפורומים! בסופו של דבר זה לא כזה מזיז לי, אבל בכל זאת.. לא לפרסם את זה בחוצות העיר (
)
*פנים חמורות סבר* אמרתי שאני לא מרגישה טוב, אבל לא נראה לי שממש שמו על זה, הם כבר רגילים להברזות שלי... וזהו.. אני מניחה שאלה הרשמים שלי מהחויה מנקודת מבט שטחית. לנקודת מבט עמוקה יותר ופרטים, נא לפנות אליי באיציק.

למעלה