בוקר טוב..לכל..

KONFUZ

New member
בוקר טוב..לכל..

הפלרטטנים והלשונאים... יש פה מקום לעוד פסיכופט? קונפוז~(ממתין..)

ה-איה

New member
עוד לא למדת

שפה לא מבקשים אישור? נדחפים בתור ויאללה, לעבודה

KONFUZ

New member
אויש לא טוב..

אנוכי טיפוס רגיש וביישן.. לא דוחף, לא מרביץ! נ.ב..מותר לעשן כאן? קונפוז??(חושש)

ה-איה

New member
אפילו רצוי

אם כי אני לא שותה, לא מעשנת ולא משחקת סנוקר... ממש חסידת אומות העולם <וגם שקרנית בלתי רגילה> איה צדיקה אורגינל

KONFUZ

New member
אוקצור....

לא שותה ומעשנת ולא סנוקר... את פולניהההההההההההההה?? קונפוז(רועד)

זה מכיוון שאת כל הזמן

היא מקדישה לדבר החשוב באמת.... אז בשביל מה לה לעשן ולשתות?

KONFUZ

New member
סופגניה..

את בעצם אומרת...ש..(ה)..איה ..עושה סקס.. לא עלינו? קונפוז(השמרן המום)

ה-איה

New member
ששששששששששש

לא צריך לצעוק... התיאוריה שלי די פשוטה: פעם הסקס עשה אותי היום אני עושה אותו איה <פולניה שקרנית>

KONFUZ

New member
שקרנית ..מקצועית...

לי דוקא נראה...שאת עושה מעט סקס ומעשנת המון.. ויש לי כמה שאלות..אפשר? קונפוז(שוב ממתין)

ה-איה

New member
קונפוז, מה יהיה?

שוב ממתין לאישורים? לא תתקדם ככה מותק יאללה תהיה קצת אסרטיבי איה שנימוס יתר מעביר אותה לפעמים על דעתה

KONFUZ

New member
או קיי אז ככה...

א-את יודעת שאת מעוררת פחד? ב-את באמת פולניה? ג-למה את נמנעת מסקס? ד-לא מפריע לך מועדון המעריצים..(את נשמעת צנועה..)? ה-לא מאמין לך שאת לא משחקת סנוקר..(את באמת לא?) ו-את למעשה ערסית נכון? ז-את הקצינת קבלה כאן בפורום? ח-יש בי תחושה שיש לך גריפה קשה..זה נכון? ט-אפשר להזמין אותך בנימה שרמנטית..לסיבוב על הפרייאבט שלי? יוד-אולי תשימי בפורום..תמונה שלך מאיזו צלמניה שנראה את זיו פניך? קונפוז(שיחרר פחדים)

ה-איה

New member
ובכן....

א - כן ב - כן ג - הוא נמנע ממני ד - לא <למרות הצניעות> ה - זבש``ך ו - סמויה ז - לא באופן רשמי ח - לא ט - להזמין תמיד אפשר י - ואולי לא? איה שסיימה לאחרונה קורס קצרנות

softy

New member
ה-איה

רציתי לתת עלייך עדות אופי... אבל לא כשאת הולכת לרעות בשדות זרים.... סופטי יו``ר אגודת המתבהמים

KONFUZ

New member
קשוחה שכמותך..

נשארתי..מפוחד 8-( קונפוז~..(אומר לאיה שבת שלום וביי) :)

ה-איה

New member
אז אתה עד עויין עכשיו?

אז תצא בחוץ <שוב רציתי להשתמש במשהו אחר במקום המילה `תצא`, ושוב אני מתקרנפת עקב השעה המוקדמת והילדים התמים שקוראים אותנו...> איה יוסף

ה-איה

New member
אל תמשוך אותי בלשון קונפוז...

חוץ מזה אני בטוחה שסופטי הבין איה שלמדה מאריה לא להתחנף

softy

New member
סופטי הבין וחרה אפו

הפעם באמת בהא... יצאת בחוץ? הרגשת עויין? כי את איה... רצית כל כך לז... סופטי יו``ר הועדה לחיפוש מילים מתחרזות.

KONFUZ

New member
יאלה...

אני מחחפף.. מודה...שפוחד מלשונך המשתלחת.. קונפוז~

למעלה