בוקר טוב לכולנו,

אנפה2

New member
בוקר טוב לכולנו,

הבוקר מתחיל הכל כרגיל מאחלת לכולם יום מושלם

עמליה3

New member
יום טוב../images/Emo24.gif

טוב לקום בבוקר והכל בסדר . (כולל מזג האויר) שמחה בשביל ציפי שבעלך חזר הביתה,-על הנדנודים תדלגי וקבלי אותם, -כנראה שבבית החולים לא היה לו למי לנדנד. שיהיה לכם יום טוב.

sitvaniyot

New member
בוקר חביב לכולנו

ציפי יקרה, ראשית טוב שהבעל חזר הביתה. אם הוא כל הזמן מקטר כמו שאת מתארת יתכן והוא מקבל תרופה שמבלבלת אותו. בידקי זאת עם הרופא, כי חבל על הסבל שלך!!! אמי ז"ל נהגה לומר, ש"חולה איך שלא משכיבים אותו תמיד יתלונן" יעלי, אני לא דואגת לפורום. הרבה מתלוננים על תקלות בתפוז, וחלק מהמשתתפים ודאי תקוע שם. חלק קטן אני מקווה ודאי חולה או נסע לחופשה. יש גם מי שמארח, אז זה מסביר את הירידה. בינתיים אני שולחת קישור לדף שחוסך הרבה חיפושים

סיתווניות הדף הזה הוא דף הבית שלי

הוא נוח מאוד יש בו הכל ומתמצאים בו בקלות. היו לי כמה דפי בית אבל לדעתי הוא הנוח ביותר.

עמליה3

New member
לכל חברי ובמוחד לציפי

מקוה שהמצב ישתפר. מצרפת לכם שיר אהוב עלי ביותר ותמונה רומנטית בצידו. זה יעלה חיוך מסוים על פניכם.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב אנפה, בוקר טוב כולם../images/Emo24.gif

שלום כולם. לאנפה
, מלוא מחמאותי על הברכה שלך הבוקר
התמונה המצורפת ממש מקסימה. מאחלת הרבה אושר, חברות אמיצה, והרגשת סיפוק עצמי וגאווה לכולם.

י מ י ת 2

New member
../images/Emo24.gifבקר טוב לכלם

סתונית תמיד יש לה עצות מועילות, תודה רבה. וכל השאר במשך היום יום טוב ויפה ונעים. הים יפה ורגוע ושקט וכחול!!!!!!!!!

ערב טוב חברים יקרים../images/Emo140.gif

איזה כיף להיכנס לפורום ולראות את כל מה שאתם כותבים, התמונות והמצגות שמביאים, אני עדיין במין "הסגר", כלומר, לא רק שזמני הפנוי לצורך כתיבה מצומצם, כרגע הוא מוגבל עוד יותר, כפי שכבר סיפרתי לכם , בגלל שאני לא לבד בבית, ואין לי גישה חופשית למחשב, אני נכנסת בכל הזדמנות שיש לי,עכשיו זו אחת מההזדמנויות האלה. אנפה - התמונה שהבאת הבוקר מקסימה , ציפי - זה טוב שבעלך חזר הביתה, מחזקת את ידייך בהתמודדות עם קיטורי בעלך. היי שלווה סבלנית, זה יעזור לך לקבל את המצב ביתר קלות. עמליה - איזה יופי של פרחים. פרחים שרים ומקפצים להם. ממש יפה, ואפרופו שירים, איזה כיף לשמוע את "חיוך מסויים" שהבאת לנו. סיתווניות - הקישור לדף שצירפת לנו אכן יעיל מאד. קיבלתי אותו לא מזמן, לא זוכרת ממי, והוא אצלי על שולחן העבודה זמין בכל עת. אריקה- המצגת שלך על וונציה, מדהימה ביופיה , וגם השיר המלווה את התמונות היפהפהיות מוכר ויפה. ןעד לפעם הבאה שאראה אתכם, אומר להתראות והמשך ערב נעים ומהנה לכולם.

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב לנו ולכל בית תפוז../images/Emo43.gif

שלום כולם
שלום רוקסן דיברת מהמקלדת שלי ממש.גם אני עסוקה מאוד עכשיו, אני מנסה להשכיר את הדירה. הדיירים הקודמים עזבו, עכשו אני יכולה להראות אותה לכל המעוניין. כל רגע טלפון בנייד באים לראות ואני חייבת לעזוב הכל ולרוץ להראות. כמו שכתוב במשלי "נשיאים ורוח וגשם אין" כך האנשים שבאים לראות, אומנם זה רק יום שאני מראה אותה אבל אצה לי הדרך וחשבתי כבר לסיים. כך אני עסוקה ומתרוצצת. תודה לעמליה על השיר "חיוך מסוים" שהחזיר אותי לימים שהכל היה אופטימי וצבע השיער שלי לא דהה בשמש. ממש נהניתע עמליה. לאריקה תודה תודה על ונציה, בזכות ונציה סלחתי לך ששכחת אותי ושכחת להיכנס לפורום. אני רוצה לספר לכם שלפני שלוש או ארבע שנים הייתי בפסטיבל בוונציה. קודם כל קור אימים אי אפשר להנות בקור כזה. לדעתי כאן בארץ בפורים יש תהלוכות יפות יותר אפילו. אבל בכל זאת זה היה יפה מאוד.

למעלה