בוקר טוב לכולן

hayapollak

New member
בוקר טוב לכולן

יום ג' בשבוע א' ראש חודש כסלו. זהו, נגמר לו חודש חשון (מרחשון) החודש היחיד שאין בו חג כלשהו. גורם חיצוני שנותן לנו אפשרות לשימחה (גם כשבלב לא כל כך שמח). חודש חשון שעמד בסימן עקרב ומקבץ כוכבים נוספים ששהו בעקרב כמו מרקורי וונוס. לא יודעת אם הרגשתן באופן פרטי אבל היה חודש לא קל... כשמרקורי כוכב התקשורת נמצא בנסיגה - כמו שקרה בחשון, התקשורת לא ממש במיטבה, ויש גם הרבה תקלות וקלקול מכשירים. גם היחסים לא משהו..כשוונוס נמצאת בעקרב. מעניין אם הרגשתן באופן פרטי תקלות, קילקולים במכשירים, משברים ביחסים בינאישיים, מריבות או תחושות של רצון לעזוב הכל, לקום וללכת. באופן אישי אני סבורה שזה גם חודש שהעלה והציף אותנו בתחושות ורגשות ממעמקי הנפש, מהתת- מודע שהכריח אותנו להתבונן עמוק פנימה ולהכריח אותנו להתמודד ולהתאים את עצמנו למציאות. הרגלים שכבר לא מתאימים לנו, אנשים שכבר לא "עושים לנו את זה", קצת כובד,קצת בדידות. מי שהלכה קצת "לאיבוד" בתוך המצב המבולבל הזה או מי ש"חתכה" דברים והחליטה על כיוונים חדשים ועברה תקופה לא קלה - (עבורי חודש כסלו היה חודש לא מואר עם אנרגיות חלשות וחשבון נפש) אז כל זה מאחורינו , כאשר מגיע לו חודש כסלו - חודש מלא אור ,ניסים וחג של שמחה. מי יתן ואכן יהיה זה חושד של אור עם הרבה אהבה וחום, שמחה והתגשמות משאלות הלב לכולנו.

מממאיה35

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

דווקא מבחינה תקשורתית היה לי חודש מעולה! וגם מעוד בחינות.. אז לא יודעת בקשר למה שכתבת.. מן הסתם לכל כלל יש יוצא מן הכלל
מזמן לא כתבתי פה, אבל אני קוראת כל הזמן.. אז ד"ש בנתיים ויומגניב!

בוקר של אור ../images/Emo39.gif

ואני אישית אשמח אם גם יהיה קצת גשם סופסוף.... מתגעגע לי לקור, לגשם, לאפרוריות בחוץ. נקווה שלכבוד היומולדת שלי לפחות יהיה גשם ובקרוב מאוד !! חודש מרחשוון - תודה על שכתבת חיה. העשרת אותי. היה לי חודש עגמומי. אמנם מוצלח אבל הרגשתי שהאנרגיות שלי בשפל, ולא הבנתי מדוע. אולי זה זה ? אולי.... בכל אופן תודה על הבשורות, זה מאחורינו.

הרגשתי גם הרגשתי ../images/Emo10.gif

גם הבריאות לא במצב הכי טוב, גם היה משבר בקשר עם יונתן- התרחקנו, נכנסו לשגרה שכל אחד עם מה שיש לו במהלך היום ורק בערב מדברים לרגע אחד כששנינו מותשים וזהו, אבל אתמול הייתה לנו שיחה רצינית ודיברנו על זה והעניינים מסתדרים. ולצערי גם המצב הכלכלי שלי בכי רע, נכנסתי למינוס ענקי אבל דברים מסתדרים לאט לאט...

למעלה