../images/Emo77.gif
1. משחק זיהוי הרגלים: קושרים עיניים ל 4 נשים, מעמידים את 4 בני הזוג שלהן על כסאות-מקפלים להם את המכנס עד הברך. הנשים ימששו את הרגלים וכל אחת תזהה את בעלה.. 2. חידון טרוייוה בנושא שנקבע מראש (קולנוע, ספרות, מוזיקה, ספורט, אקטואליה) 3. פרה עיוורת. 4. אמת או חובה. (זה הזמן לגלות מי בוגד ומי לא...) 5. משחקי משימות: מחלקים את הנוכחים לקבוצות וכל קבוצה מקבלת משימת צוות לכבוד בעל השמחה: כתיבה או ביצוע של שיר יום הולדת, ציור משותף, התחפשות וברכה בהצגה.. ההורים שלי אלופים בזה. יש להן הרבה התכנסויות עם כנופיית החברים שלהם והם משחקים לפעמים נראה ממש כמו לחזור לילדות! אבל אני מקנאה בהם שיש להם את זה. כמובן ממליצה לצרף להכל פרסים והפתעות שטותיים מחנויות ה 2 שקל. רעיון נוסף הוא לערוך מסיבה בנושא מסויים: חוות הבוקרים, דינוזאורים, רוחות רפאים, הוואי וכו'. להודיע למוזמנים באיזה נושא המסיבה וכל אחד יכין תחפושת או כובע או חלקי לבוש מתאימים. אני ערכתי לבת מסיבה כזו בסגנון המערב הפרוע. כל החברים הגיעו בכובעי בוקרים/מגפים/בנדנות/ג'ינסים וחולצות משובצות, מצויידים באקדחי פיקות. מוזיקת הערב הייתה כולה ווסטרן סטייל, הדקורציה כללה דגלי ארה"ב, שלט כמו בכניסה לחווה, בלוני כחול לבן אדום, עיטורי חבלים וקש. על המפות היו עיטורי סרטים מנייר קרפ בצבעי הדגל האמריקאי. הכיבוד היה בר-בי-קיו ומרשמלו על האש, וכמובן עוגת יום ההולדת. מצרפת לינקים לעזרה: