בוקר טוב לכולן !

בוקר טוב לכולן !

כמה שאני נחרתי אתמול - לא הייתי כמה ימים - מישהו שם לב???? יש לי סינוזיטיז שריתק אותי קשות למיטה ואתמול כ"כ נסתמתי שהתחלתי לנחור והערתי את עצמי - ממש מבהיל .... חוץ מזה דווקא הייתי במוניטור ואצל הרופא נשים שלי - ריבוי מי השפיר הופחת מעט והמוניטור מצויין - קיבלתי פטור לשבוע עד המוניטור הבא .... חוץ מזה הכל אותו דבר - מתה ללכת לבקר את סיגל והודייה אבל מחכה להחלים פן אדביק אותן חס וחלילה.... שיהיה לנו יום נפלא!
 
בוקר טוב לכולם

אוטוטו אני יוצאת למוסך (הגיע הזמן אחרי חודשיים שהאוטו תקוע) נטלי, תלכי לסיגל רק שתרגישי טוב, ממש לא נעים לטפל בתינוקת קטנטונת כשהיא חולה אבל בכל מיקרה תעדכני אותנו מה קורה עם סיגל, נורא התגעגענו ותשמרי על עצמך, לא נשאר לך עוד הרבה עד הלידה. אני גם מרגישה היום קצת יותר טוב למרות שהצד הימני שלי עדיין תפוס אבל כבר לא כואב כמו לפני יומיים שלושה שיהיה יום נפלא לכולם
 
היא לא חולה טפו טפו טפו

אנ יחולה ולא רוצה להדביק!!! ואתמול ניסיתי להשיג אותה ולא הצלחתי - אני מקווה שסוף סוף היא כיבתה את הטלפונים והלכה לנוח עם הילדה - להורים לילד ראשון לוקח זמן לקלוט ולעשות את זה ! ואתם יודעים שהילדה בת חודש כבר???? איך הזמן רץ!
 
דרור אתה בא אולא??

היי מותק אני מקווה שהאוטו עכשיו סוף סוף יהיה בסדר וגם הגב שלך(אבל אני חושבת שבכל זאת את צריכה את הידיים של אהובי). אני אצל אמא שלי ומחר אני לא הולכת למצ'ון (אילנה שם זה שם חחחחח) כי אני לא מרגישה טוב כמו שאת בטח יודעת אני מצטערת שלא באתי כי התגעגעתי אליכם נורא.
.ובטח דרורי לא בא כי הוא בטח עייף והוא
מזמן. אז תמסרי
ו
לכולם מה
שלכם. אוהבת ומתה עלייך ועל ילדייך אילנוששששש.
 
אילננננננננננווווווו (במבטא מצ'וני)

מה קורה יפה שלי? איך בבית? אני מותשת כבר לא ראיתי את דרור כבר כמה ימים וגם לא את סילבי. אני מתגעגעת אלייך המונים
(דרור אתה בא או לא?
|אייקון של אילנווו עם הידיים על הראש|
יאללה נשמתי שתהיה לכם שבת שלום תמסרי ד"ש לכולם וכמובן שלנעמה והמון נשיקות
 

sovlanit

New member
נטלי,

בריאות ונחת. סינוסיטיס לא מדבק. בקשר למוניטור-שתצטרכי אותו רק בחדר לידה... בכל זאת רצוי שתצאי מהמיטה /בית כשתרגישי טוב יותר. אם תהיי בקשר עם סיגליהיא נא מסרי לה ד"ש. תודה.
 
למעלה