בוקר טוב לכולן

בוקר טוב לכולן

שאלה לי אליכן איפה אני יכולה למצוא טי שירט פשוטים עם הדפס קטן או גדול שגם יראו טוב ואל תגידו מתאים לי או עונות כי לא מספיק שהם דורשים מחירים בשמים הטי שרטים שלהם גם דיי מכוערים לפחות מה שראיתי במתאים לי

Agnetta

New member
תנסי אולי "לורד קיטש"..

זאת היתה ההתמחות שלהם בעבר טי שרטס עם הדפסות, ונידמה לי שיש בכל המידות שם.

החורזת**

New member
לרוב אצל לילית וורדה ניתן למצוא

כשהם עושים מבצעים של שלוש חולצות במחיר 100 ש"ח וכו'

עוד אפשרות..

יש רשת חנויות תמנון וכל מיני חנויות פרטיות שמוכרות טי שרטים פשוטים בלי הדפס אפילו עד מידה XXXL (אני יודעת כי אבי במידה הזאת) והם מוכרים אפילו 4 או 5 חולצות במאה שקלים ואז את יכולה לקחת לחנות שמדפיסה על חולצות מה שבא לך. יש חנות תמנון כמעט בכל קניון ובקשר לחנויות שמדפיסות כרגע אני זוכרת רק את רשת "לורד קיטש" ואם את מגיעה לת"א אז יש גם ברחוב דיזנגוף ממש אחרי הכיכר חנות הדפסות וגם ברחוב בוגרשוב יש חנות כזו. מקווה שעזרתי.

מאיושית

New member
בתמנון יש מידות גדולות../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

את בטוחה
מישהי קנתה שם פעם

DREAM111

New member
אז אני ראיתי גם בפוקוס כמה X

אבל יש את חברת "נאש נשא" בת"א שלהם יש חולצות טריקו במידות גדולות. יש פה את הטלפונים ואם את מעוניינת תתקשרי תבררי בדיוק איפה החנויות שלהם היום. 6478182-03 6437988-03 6492692-03

orhen1

New member
ניסיתי לקנות בתמנון את ה-XXXL

הן קצת צרות וארוכות, או בקיצור..עליי הן לא עלו ואני מידה 4-5 במתאים לי/עונות. דרך אגב, גיליתי לאחרונה את קולקציית EVE במשביר...אהבתי מאוד - מידה 3 שם היא המידה שלי. ועוד דרך אגב, אני חדשה כאן..אז היי לכולם....

למי שמוכנה להשקיע

ולהגיע עד בת-ים אז בקניון יש חנות בדיוק מול קפולסקי שאני לא זוכרת את שמה כרגע, שמציגה בכניסה לחנות טישרטים בצורת וי או רגיל בכל הצבעים ובמידות גדולות באחריות ושוב, אני יודעת כי אבא שלי קונה שם לקיץ טישרטים בכל הצבעים ואם הוא בתור גבר גדול לובש אותם לדעתי זה יעלה גם עליכן, מקסימום עשיתם טיול לקניון חדש :) אגב, מי שתכנס בקניון לחנות "עונות" תמצא מוכרות מקסימות וסימפטיות - גם זה באחריות.

DREAM111

New member
איקס מיקס

אתמול היתה לי שיחה עם מנהלת החנות בראשון שסיפרה לי שהמידות שלהם הם 1-5 ועכשיו בקולקציה החדשה יש להם גם חלק במידה 6. אני חושבת שאולי כדאי לקפוץ לבדוק. כתובות יש בשורת המידע למעלה.

הייתי קופצת לבת ים

אבל אני מצליחה רק להסתבך שם התכוונת לבת ימון ? ומשהו אחד אחרון מצאתי סתם טי שרטים פשוטים תנחשו איפה!! אני נהנית לטייל לי קצת בשוק והינה פלא יש להם שאלתי אם קבוע הוא אמר מה שיש היום לא יהיה מחר חולצות כותנה 100 אחוז 10 או 20 שקלים (עם/בלי הדפס) פתרון זמני החיפוש ממשיך חחחחחחחחחחחחחחח

מצטערת שבאיחור...

לא התכוונתי לבת ימון אלא לקניון בת-ים אז אם מכירה את הבת ימון הקניון נמצא לפניו. הסבר: כשאת על אילון דרום (מצומת וולפסון לכיוון אשדוד) את עוברת כמה כניסות לבת ים. אחרי שעברת את בי"ח וולפסון יש שני צמתים עם רמזורים אז בצומת השנייה (יש שם כרגע כיכר גדולה בבנייה) את פשוט פונה ימינה לתוך רחוב יוספטל ומשמאלך אחרי הרמזור תראי את הקניון.

orhen1

New member
איזו חנות זו? מידות גדולות?

או טישרטים? מה סגנון הבגדים? (ספורטיבי, אלגנטי???)

למעלה