בוקר טוב לכולן

מעין26

New member
בוקר טוב לכולן

אתמול בערב קצת שיעמם לי אז שוטטתי לי באינטרנט ומפה לשם נכנסתי לפורום של הריון ולידה, בקיצור יש שם סיפורי לידות פשוט מדהימים, ישבתי כמו מפגרת ובכיתי מרוב התרגשות מכל סיפור כזה. אני כזאת רגשנית וזה עוד לפני ההריון מה יהיה אחרי זה? בקיצור למי שמעונינת לשמוע קצת סיפורים וחויות כדאי לה לקרוא שם קצת זה נחמד ומעניין. ולגבי "בהמכשפה" שלי למי שזוכר עדיין לא הגיעה וזה כבר עוד 8 ימים יהיה חודשים וניסיתי לקבוע תור לרופא שלי וזה רק עוד חודש כך שנראה לי שהטבע יעשה את שלו לבד ובסוף זה יסתדר מעצמו כבר היה לי חודש אחד שדילג על המחזור ( קורה לא?) סוף שבוע מהנה לכולן ופורה (הפורום הזה ממש ממכר)

m i c h a l y

New member
מעינוש...

כן, גם אני מהמכורות... אני מסכימה איתך שסיפורי הלידה מרשימים, ומדמעים.... אני כל כך כל כך מקווה ששתינו ניפגש בקרוב מאוד שם - להחליף סיפורים בעצמנו... אז שבת שלום, מיכל.

פּוֹנְג

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo79.gifלשיר במנגינת "יום הבוחר"

לא תנוחו שישי שבת זהו יום הביוץ זהו יום הביוץ זהו יום הביוץ לא תנוחו שישי שבת זהו יום הביוץ כן אנחנו מנסים כבר כמה זמן מחכים לו לביוץ כן אנחנו כמו כולם.
אל תשאימו אותי, תאשימו את השרב.

m i c h a l y

New member
פונג

הלוואי יבחודש הבא תפרסמי כאן שיר לכבוד הבחילות....
נראה לי שימי הביוץ שלי יהיו דווקא באמצע השבוע הבא, אבל בכל אופן אני אאמץ את השיר. מיכל.

פּוֹנְג

New member
תמיד תוכלי לשיר:

לא ננוח שלישי רביעי, זהו יום הביוץ ...... .... ... כן אנחנו עסוקים עושים חיים כן אנחנו מתאמנים ועושים כאן ילדים. לא ננוח שלישי רביעי זהו יום הביוץ.

28קטנה

New member
ערב טוב !

קראתי את הסיפורים בפורום הריון ולידה ומאוד התרגשתי,אבל הפסקתי להכנסלפורום הזה כי אין טעם לקשור את העגלה לפני הסוסים. אני גם לא חושבת שהייתי מסוגלת להחשף ככה, אבל בהחלט אני מרימה אצבע לכל הסיפורים המדהימים. אני אגב נהנית גם מפורום חתונות בעוונותי...

למעלה