בוקר טוב לכולן

soyl

New member
בוקר טוב לכולן

אני קוראת סמויה כאן כבר די הרבה זמן וכלכך מזדהה איתכן, לא מגיבה בד"כ כי גם בין היתר אני נמצאת במצב אחר טיפה היום הגעגועים כלכך חזקים שהחלטתי בכל זאת לכתוב, ואולי איכשהו להוציא את זה החוצה גם אני חיילת, כבר לא מעט זמן בצבא אבל ביומיות ולפני כמה חודשים הכרתי את החבר הנהדר שלי, לגמרי בטעות הוא לעומתי דווקא חי בצבא, בתפקיד קרבי במיוחד ויוצא לא הרבה.. עוד מעט יוצא לקורס ותפקיד אחר ואז יצא אפילו פחות (שו"שים).. אנחנו כבר 4 חודשים ביחד, בכל פעם שהוא יוצא אנחנו פשוט חיים אחד אצל השניה, ההורים שלי ממש אוהבים אותו.. אני מסתדרת עם שלו, ובקיצור הולך ממש טוב (טפו טפו) עכשיו כשהוא לא יוצא.. כמו השבת... הגעגועים פשוט נוראיים, גם אצלו.. המון שיחות טלפון, סמסים וכו אבל זה פשוט לא מספיק אני רק רוצה אותו פה איתי :(

Clueless Maiden

New member
ברוכה הבאה :)

כולנו כאן מבינות אותך. והפורום תמיד עוזר להפיג טיפטיפה את הגעגועים, ככה שלהגיב זה בהחלט משתלם..

גם שלי סגר:(

אני נסעתי אליו לבסיס לאיזה שעתיים. אין אצלכם אפרות כזאת? בכל מקרה, את מוזמנת תמיד להיות פה :) באמת מעודד טיפה לכתוב פה ולראות הודעות של בנות באותו מצב.. דרך אגב, אני סיון:)

soyl

New member
הלוואי

הוא נמצא כרגע באימון בבסיס בצפון הרחוק ליד החרמון בלתי אפשרי כמעט להגיע לשם רק לחכות

Clueless Maiden

New member
גם חבר שלי בצנחנים

באימון בבסיס רחוק ליד החרמון. מתי שלך התגייס לצנחנים? יש מצב שהם מכירים ><

soyl

New member
שלי מרץ 6

אם הוא איפה שאני חושבת אז סיכוי מאוד טוב שהם מכירים, בלי קשר למחזור :)

Clueless Maiden

New member
שלי מרץ 07

לשלי קוראים גיא. איך קוראים לשלך? אם הם מכירים זה משעשע. כבר הייתה פה בחורה שהסתבר שחבר שלה וחבר שלי נמצאים באותה כיתה או מחלקה או משהו

soyl

New member
כל הצירופי מקרים האלה לא חדשים

אני מעבירה את השיחה הזאת למסרים אם לא אכפת לך :)

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

הגעת למקום הנכון
כולנו פה יודעות כמה שהגעגועים קשים ובאמת שאין לי שומדבר לומר על זה, מלבד למסור לך חיבוק גדול ואוהב, ולהזכיר לך שבסופו של דבר - הוא חוזר, גם אם זה לא נראה שזה יקרה אי פעם..

toxic babe

New member
מבינה אותך כל כך

הכי גרוע זה כשאם הוא כבר יוצא פעם ב.. הוא הולך הביתה... וגם אם אני מבקשת ממנו לבוא והוא בעצמו אומר שהוא מתחרפן והוא משתגע ואני בשבילו כמו אוויר לנשימה... הוא לא בא. כבר כמעט שבועיים שלא ראיתי אותו... וכנראה שאולי רק בעוד שבועיים נתראה... אבל בקצב הזה... מתחשק לי לוותר על הכל

soyl

New member
מבחינתי הוא שווה את זה

כשהוא יוצא אנחנו דווקא כן ביחד.. כל הזמן גם כשהוא אצלו

disarray

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מבינה אותך כלכך!! שלי יצא אבל אני לא רואה אותו..וכנאה שלא אראה גם בשבועיים הקרובים לפחות=/ הבנות פה באמת מקסימות וכולן עוזרות לכולן!! ממליצה לך בחום להצטרף=] אני ירדן, דרך אגב..

Ray512

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני ריטה. אני מבינה אותך. את מתגעגעת כל כך שזה כבר ממש כואב. תהי חזקה, את הרי יודעת שזה שווה את זה בסוף

../images/Emo24.gifאותי מעניין לדעת -

איך הכרתם ? ואני ממש שמחה בשבילך שאת מסתדרת מצוין עם המשפחה שלו !

soyl

New member
הכרנו.. הממ

דרך בנדוד שלו שהוא ידיד טוב שלי והכיר בנינו.. בהתחלה הוא התבייש להתקשר וזה אז אני שלחתי הודעה ובסוף יצא לטובה :)

למעלה