בוקר טוב לכולן

בוקר טוב לכולן../images/Emo94.gif

רציתי לשאול שתי שאלות אני בשבוע 33 ומאתמול אני מרגישה כאבים בבטן התחתונה עם מעט כאבים שבאים מהגב אבל רוב הלחץ בא מהבטן כשאני עומדת או שוכבת במיטה ואמורה לקום פשוט אני מתה מרוב כאבים. או שאני צריכה לשירותים ואני קצת מתאפקת אני מתה פשוט מתפוצצת לקום מהמיטה אני לא יכולה. דבר שני בשלושה ימים האחרונים כל יום בערב יש לי צרבת אני מתה לא יכולה להירדם ולא יודעת מה לעשות האם מותר לי לשתות מלוקס או טמאס משהו אחר או אני צריכה ראשית להיוועץ עם האחות רופא/ה מה אתן ממליצות. דרך אגב אני מאוד משתדלת לא לאכול מאוחר או דברים שמנוניים למה אחרת אני רואה את
והכוכבים ביחד כל הלילה. מה אתן מציעות?

קרן בקשר לכאבים, הייתי

מציעה לך ללכת לרופא, שמא יש דלקת או התכווצויות לא כדאי להזניח.

אם זה התכווצויות, ייתכן שיאשפזו

להשגחה וטיפול אבל את חייבת לבדוק זאת, חודש שמיני נכון?

כן

רק אל תבהילי אותי גם כחה עליתי פעם למיון ופשוט דפקו לי אינפוזיות ושלחו אותי הביתה אחרי שעשיתי את כל הבדיקות דם והכל היה תקין למרות שהכאבים שונים הם יותר חזקים .......... אז מה את אומרת לחכות אחרי העבודה אני פשוט בדילמה ובעלי כל הזמן אומר עלי שאני היפוכונדרית מוצהרת....

lulyK

New member
בהריון קשה מאד להרגיש דלקת

בדרכי השתן, בגלל זה עושים כ"כ הרבה תרביות. עדיף להבדק

שמופית

New member
קרן, אני בשבוע 34

ולפעמים יש לי צרבות... זה קורה לי במיוחד באמצע הלילה ואני מתעוררת מצרבת... פיכסה ! הפתרון שלי - שקדים חיים (לא מטוגנים) קלופים (קונים שקדים, מרתיחים מים ושמים בכוס. כשהמים מתקררים טיפה, מתחילים לקלף את השקדים - זה ע וזר לקליפה לרדת בקלות). תלעסי שקד לאט לאט. זה עוזר מעולה ! עוד עצה (שאני חושבת קיבלתי מאנדראה) - להרים את הידיים גבוה מעל הראש. לא זוכרת את ההסבר לזה, אבל זה עוזר

למעלה