בוקר טוב לכולן

רבקהבן

New member
בוקר טוב לכולן../images/Emo42.gif

אין כמו קצת שמש כדי להעלות חיוך על הפנים! תוכניות להיום? קיפול כביסה שממתינה בסבלנות על הספה מאתמול לשטוף חדרי ילדים להכין סלון לשטיפה בערב אחרי שהילדים יילכו לישון אתמול סידרתי ושטפתי את החדר שלי בזמן שהקטנות היו בבית לא להאמין איך שהם מתנפלות לי על המגב אז כדי שלא יפריעו לי יותר מידיי נתתי להם סקוץ והן התחילו לשפשף את הקירות של הפרוזדור איזה תענוג הקירות נראים עכשיו חבל על הזמן...
צריך גם להתחיל במחשבה האין סופית מה מבשלים לשבת?

SILIVAS

New member
בוקר אור ../images/Emo142.gif

אכן השמש נפלאה
אתמול קיפלתי כל הכביסה וסידרתי את רובה או במילים אחרות: טוב שיש נולד לרקוד
היום מתכננת לאפות עוגת שוקולד גבינה
ומחר פשטידת בשר עם אטריות ותבשיל קינואה יום טוב לכולם

בוקר אור

תוכניות להיום לקפל סוף סוף את ה 3 גיגיות האלו ( אחרת לא נראה את הסוף ) להפעיל מכונה לתלות מכונה לקפל את זאת של אתמול לסיים לאבק תמונות ולהכין סלון לשטיפה להרים 6 דברים מהריצפה בחדר שינה כדי להתחיל ולהתקדם איתו אם באמת אספיק את כל זה היום מחר אוכל להתלבש על החדר שינה

רבקהבן

New member
silivas איך את מכינה את הקינואה?

ניסיתי להכין אותה ממש כמו אורז אבל הילדים לא אהבו את זה בכלל אולי יש לך דרך יותר "טעימה" להכין? האמת כשערבבתי את זה עם התערובת של הפלפל ממולא זה נאכל פלאות הם אפילו לא שמו לב לזה...

SILIVAS

New member
איזו מחמאה

מישהי שואלת אותי על בישולים
טוב פעם קודמת בישלתי את הקינואה במים (עפ"י המלצה של גיסתי) יחס של כוס קינואה / כוס וחצי מים עם מלח כמובן. אידיתי במקביל קצת גזר וערבבתי בסוף ביחד
הגבר גבר היה מרוצה מאוד וגם אני לומר את האמת. אני מתכננת הפעם להוסיף גם אפונה. מה רע בתערובת של הפלאפל ממולא? העיקר שאכלו, לא?

רבקהבן

New member
כן מסתבר שאצלי צריך להחביא

דברים חדשים ודברים מזינים אחרת הם מסרבים לטעום אפילו.... בגלל זה אני מאוד אוהבת להכין להם ממולאים כי בפנים אני "דוחפת" כל מיני דברים שהם לא אוכלים ובתוך התערובת קשה להם לזהות....

רבקהבן

New member
הם לא באמת אוכלים למשל את הפלפל

רק את הביפנוכו האורז הילדים שלי מאוד אוהבים אורז אז לתוכו אני קוצצת קטן קטן סלרי סלק ירוק בצל וכל מיני כאלה שהם לא אוכלים ככה

רבקהבן

New member
שמעת על ילד שלא אוכל פיצה??

ופסטה כן גם אצלי הם בררנים כל אחד בתחום שלו...

אפשר להתערב?

קינואה מבלים כמו אורז מלא. כלומר על כוס קינואה- 1.3/4- 2 כוסות מים. מבשלים 35 דק' על אש קטנה את הקינואה צריך לתבל היטב, כי אין לה כ"כ טעם. אני מכינה כל פעם אחרת, אבל מה שתמיד מצליח זה לעשותאותה עם תערובות לאורז של "פרג"- למשל בצל, צנובר אוכמניות, שנותנות לקינואה גם טעם וגם צבע מדהים. לפעמים אני מבשלת את זה עם ירקות וחלב קוקוס ומתובל בכמון- גם מעולה.

רבקהבן

New member
שם המבצע להיום ללא רחמים../images/Emo11.gif

אז כמו שכתבתי בהתחלה התכוונתי לסדר חדרי ילדים ולשמור את הכביסה
התעצבנתי על עצמי שוב לשמור כביסות מסודרות בארונות מבולגנים אז כמו שצריך ובזכותכם תפסתי את עצמי בידיים וסידרתי מיינתי זרקתי שמרתי
את כל ארון הבגדים של הילדים ממש תענוג!
עכשיו כשהארון חצי ריק יש מקום לשמור על "מסודר" את כל הכביסות
זה פשוט לא להאמין כמה אנחנו צוברים במשך השנה...ישבתי ומיינתי גם את הגרביים לאן נעלמות כל הגרביים?

אווף לעפר (בעלי) יש טונות של בגדים

שהוא לא משתמש.... במעבר דירה האחרון ממש חייבתי אותו לזרוק חצי....אבל אבא שלו לא מספיק לקנות לו שטויות. ואני כ"כ רוצה להושיב אותו שיחליט מה הוא זורק- אבל הוא בקושי בבית.... איך אני מקנאה בך...

iditush forever

New member
בוקר לא כ"כ טוב... ../images/Emo4.gif

קמתי עם גב תפוס, וכואב לי הכל, כל הצורה כואבת לי
. נשארתי בבית, לקחתי כמה כדורים משכחי כאבים ונכנסתי לישון. התעוררתי לא מזמן, קילקל את כל היום, אין מצב שאני אנקה היום בגלל הכאבים בקושי מצליחה לקום מהמיטה שלא לדבר על לנקות. הבן זוג עובד עד מאוחר מאוד היום ולכן כנראה שבלית ברירה הנקיונות ידחו למחר או מחרתיים (בכל זאת סופ"ש). אז בינתיים אני שוכבת כאן במיטה ומתענה מכאבי גב. אוףףף איזה חרא של יום.

iditush forever

New member
תודה רבה לך ../images/Emo13.gif

ת'אמת שעכשיו אני מרגישה קצת יותר טוב והוקל לי. והמצחיק הוא שיש לי ייסורי מצפון על כך שאני שוכבת במיטה ולא מנקה.. אבל מה לעשות, הבריאות קודמת לכל. הפולניה שבי לא יכולה שלא לקטר על כך...

I Was Hoping

New member
היה בוקר מזמן... ../images/Emo178.gif

אתמול בערב החלטתי לעשות מעשה, ופניתי להודעה באתר של עוזרות בית. מחר מגיעה מישהי בפעם הראשונה לניסיון, ואני אהיה איתה כל הבוקר. אני מחכה לזה בקוצר רוח! עם כל הרצון הטוב שלי, אני לא מספיקה לנקות יסודי ביום אחד את כל הבית, כי פשוט אין לי זמן עם כל העיסוקים שלי. עליו אין בכלל מה לדבר, אז זה מגיע לנו. זה במקום שימי שבת, שהוא היום היחיד בשבוע בו לא עובדים, יילך על נקיונות. די, אני רוצה לנוח ולהתפנק קצת. אני מקווה שיילך בסדר...

למעלה