בוקר טוב לכולן !

• פותח הנושא masa
  • פורסם בתאריך

masa

New member
בוקר טוב לכולן !../images/Emo42.gif

בשהותי היום בלין, לבדיקות האולטרסאונד, נפגשתי עם 2 בנות "הריוניות",בחודשים מתקדמים, ושוחתי איתן על כיצד הן נכנסו להריון וכמה ילדים כבר יש להן. אז ככה, שתיהן עברו טיפולים, האחת נכנסה פעמיים ע"י הטיפולים ופעם 3 הריון לא מתוכנן, (בעוד שבעלה מוגדר בעל מועט זרע, ובעל זרע לא תקין) והשנייה המטופלת אצל ד"ר לוויט באלישע והצליחה ע"י הפריית מבחנה. רציתי לשתף אתכן, על מנת לחזק אתכן, ולהראות לכולנו, שזה אפשרי והכל בעזרת סבלנות , המתנה לילד הזה ואופטימיות. הן שתיהן דיברו על העניין של לא לוותר, להמשיך ואף העלינו את שמו של ד"ר מסויים שהיינו כולנו מטופלות אצלו ולדעתינו הדיע הזמן להוציא אותו ממחלקת הפיריון אותה הוא מנהל בפרט , ומהרפואה בכלל . סתם, רציתי להאיר את יומכן, הדבר אפשרי, סבלנות, אמונה ונחישות יביאו לנו את העולל הקטן.
אני, עקב הבדיקות ה"לא משהו" היום, (רירית קטנה מאוד, וזקיקים קטנים, אבל לעומת זאת הרגשה טובה, מה שאומר שהאיקקלומין עדיין לא החל את השפעתו, שכן שהוא מתחיל לעבוד, כל הגוף שלי נטרף), מקימה תנועה חדשה לעיבוי הרירית, אז מי שמעוניינת, יכולה להצטרף אלי בליטופים ובחום אליה...ובקיאות עידוד: נו, עוד קצת, עוד טיפה, יאאלה תתעבי כבר!רוצה כבר להגיע להזרעה! אני מקווה שזה יהיה ביום א´. בכל אופן, שיהיה לנו אחלה יום שימשי ומקסים כמו שהתחיל, שלא נשמע בשורות רעות ושיהיה לכולנו טוב על הנשמה...

נועם@בת

New member
תעובה הרירית לאלתר ../images/Emo70.gif

ועד כמה שידוע לי, הנ"ל אינו מנהל יותר את מחלקת הפריון. והגיע הזמן שכל "נפגעותיו" יכתבו מכתבים נוקבים לקופת חולים ולנציב הקבילות של משרד הבריאות. אני לא יודעת מה הנוהל בכללית, אבל בלאומית למשל, רופא שמטפל בך בקופת חולים לא יכול בכלל לקבל אותך פרטי אחר כך. תבררי אם גם אצלכם זה ככה. שבי וכתבי את מעלליו, ותעבירי תלונות לכל מי שרק אפשר. ברגע שאחת תתחיל, היתר תצטרפנה. התחושה שלי אומרת, שגם עמיתיו הרופאים לא ממש מעריצים אותו
בתקוה שבקרוב תחכי לUS הריון
נועם

masa

New member
אמן ...../images/Emo57.gif...../images/Emo57.gif...../images/Emo57.gif

יפה מאוד שהוא כבר לא מנהל את יחידת הפיריון... (מה שאומר שיש אלוהים!) ממש עשית לי את היום!

כל הכבוד

מאסה מחזקת אותך ישששששששש !!!!!!!!!!! נועם בת למי מפנים תלונות במשרד הבריאות כתובת? טלפון?

masa

New member
במבי חמודה ../images/Emo39.gif התגעגעתי...

מה נשמע? למה לא רואים אותך כאן? מתגעגעים לשמך ולתובנותייך..

מיעד

New member
כתובת האתר של משרד הבריאות../images/Emo41.gif

במבה במבי, הנה האתר של משרד הבריאות, אם את מנפגעות הרופא עליו מדברים (אין לי כל קשר לנושא), ממליצה לך בחום לגלוש לאתר.

masa

New member
למיעד היקרה ../images/Emo39.gif

במבה במבי איננה קשורה לנפגעות, אבל אני כן, ומסתבר שלא לבד כלל וכלל ומייד אני גולשת לאתר של משרד הבריאות, תודה רבה לך על המידע המועיל

תודה על קבלת הפנים

אני לא קשורה לרופא הזה. סתם נראה לי חשוב שתהיה לי כתובת כזו בהישג יד. הסיפור על אותו רופא נשמע רעעעעעעע ממש ולפי דעתי חייבים לעשות רעש גדול ואולי אפילו לעניין עיתונאי בעניין. מאסה שמחה שאהבת את שמי
) ב.במבי(במבה במבי רשמית)

מיעד

New member
בוקר אור לך MASA

בוקר טוב לך יקירה, התעודדתי מהחלק הראשון של הודעתך (כי בעייתנו היא זרע מורד), ולגבי החלק השני של הודעתך: אני קוראת לרירית להתעבות לאלתר! רירית לעבודה! רירית לעבודה!.
ויום
, מחזיקה לך
. שההודעה הבאה
תעדכן על רירית מאולפת, שנענתה לקריאותנו.
מ י ע ד

masa

New member
בוקר טוב, צוהל הרחוב... ../images/Emo42.gif../images/Emo98.gif

אני מחזירה לך מכל ה -
, ודעי לך שהזדהיתי עם כל מה שכתבת כאן לפני מספר ימים. כ"כ כאב לי המקום הזה שדיברתי ממנו, כי הבנתי אותך במלוא הכאב, מצד שני על מנת לעודד אותנו, תחשבי שביום שנחזיק את העולל הקטן הזה אחרי הלידה, זאת תהייה המתנה הכי יפה שיכולנו לבקש והכל עוד יתגמד, לעומת האושר הזה של להביא ילד משלך לעולם.ואני יודעת זה יהיה, זה שוב, רק עניין של זמן המתנה (מעצבן). אז מיעד יקירתי, אני מאחלת לך אחלה יום ! ושולחת לך קרני שמש חמות ומעודדות והמון אהבה

מיעד

New member
../images/Emo24.gif

אין דבר העומד בפני הרצון! ואנחנו נצליח, כולנו! נשאיר את הסירה לבד!.
מ י ע ד

masa

New member
../images/Emo20.gifלא קלה, לא קלה הדרך...

אבל אנחנו נראה עוד לעוללים הקטנים מי זאת אמא!ואנחנו עוד נחבק אותם ונבכה כשנחשוב על איזה ימים עברנו בשביל שהם יהיו כאן איתנו.. ונצחק כשהם יוולדו ונוכל לשבת כמו שאנחנו מדיימנות, ולהניק אותם.. למדתי בתקופה הזו שאמונה וכוח נפשי הם כוחות אדירים ואני מאמינה בכל ליבי שעוד תהיינה לנו הפתעות השנה..

masa

New member
שאלה בנוגע ל"אלישע"

שאלה לבנות מאיזור הצפון מהו התהליך שצריך לעשות על מנת לעבור מ"לין" ל"אלישע"? האם יש כאן בנות שעברו? מהו זמן ההמתנה? האם אופי הטיפול שם שונה מאשר בלן? האם זמן ההמתנה להפריית מבחנה קצר יותר מאשר ב"לין? תודה מראש ואחלה יום , ממני.

אני מהצפון ומטופלת באלישע ../images/Emo70.gif

לא הייתי לפני כן בלין, אלא אצל ד"ר ארליך ואז חברה של אימי המליצה לי על ד"ר לוויט מאלישע ובזמנו הלכתי אליו להזרעות באופן פרטי. ומכיוון שההזרעות לא "עבדו" אצלי אז עברתי להפריות ישירות באלישע. אני לא חושבת שניתן לעשות הזרעות באלישע דרך הקופה, אבל תוכלי תמיד לעשות את התהליך שאני עשיתי ישירות אצל לוויט שהוא מנהל היחידה. אם את רוצה טלפונים שלו אז תשלחי לי מסר. סאני.

masa

New member
לסאני, איך עוברים אליו ../images/Emo35.gif

דרך קופ"ח הכללית?, ומה כן עושים באלישע? (רק הפריות?) בברכה ובתודה

לעבור לד"ר לוויט

דרך קופת חולים כללית יש לך שתי אופציות: זולה ואיטית או יקרה ומהירה. הזולה והאיטית היא דרך קופת החולים שלך והוא יושב באיזו מרפאה בקריות בספר הטלפונים שלכם רשום איך להגיע אליו, רק שזה לוקח זמן כי יש לו עומס אדיר. הדרך המהירה ומעט יקרה היא באופן פרטי. מותר לך לקבל מהקופת חולים שלך התייעצות עם מומחה ואז תוכלי לקבל ממנו חשבונית על התייעצות ותקבלי החזר בגובה של עד שמונים אחוז ממה שתשלמי לו וזה שווה לדעתי. ככה אני אישית עשיתי. אזנאמר שתעשי אצלו הזרעה נוספת ואז אם יהיה צורך (והלוואי שלא) אז מייד תעברי להיות מטופלת שלו באלישע ואני בטוחה שהוא ידאג לך בתור פרטית שלו. טלפונים שלו אני שולחת לך במסר. טופפפפפ??? שיהיה לך רק בהצלחה. סאני.

masa

New member
טופפפפפפפפ מאוד

תודה רבה על ההענותך המהירה

רומי^^

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifMASA שלחתי לך מסר דחוווף../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למעלה