בוקר טוב לכולן ../images/Emo42.gif
טוב, אז לא הייתי כאן כמה ימים אז מראש סליחה על האורך. ראשונה אתי אלבכרי – יקירתי, תרגישי טוב! אני חושבת שמה שעשית עם מיה זה דבר מדהים ובאמת מעטים האנשים... רק תעשי לי טובה, תנוחי הרבה ותשמרי על עצמך.
רחלי1 – גם את הרגשת לא טוב, נכון? אז החלמה מהירה
הילית – תמונות משגעות וכמו כולן גם אני התלהבתי קשות מהמכונית. מיה – יפהפיה!!! אני כל כך שמחה בשבילכם שלא נתתם לפשלות שמסביב להרוס לכם. אני רק יכולה לקוות שאני אוכל לעשות אותו דבר. יפעת22 ומיקי12 – בהצלחה בהמשך חיפושי מאפרת. אולי באמת הפתרון הוא לדאוג לצ´פר מישהי מהמרכז. שטרודלית – תתחדשו על הטבעות וההזמנות. אלה שני הפרויקטים שעומדים אצלנו על הפרק עכשיו. יעל של צביקה - אמנם הדיון היה כבר אתמול אבל כמו שזה נשמע לי העוגה לא פונפונית מדי ולדעתי הפרחים מתחת לכיתוב היפני יהיו מיותרים (ולא משנה מה האופה אומרת) הכי גרוע נראה לי שאפשר להוסיף אותם גם בסוף, לפי איך שזה ייראה להם. ואחרונה חביבה אתל – מה קורה עם מסיבת הרווקות? דיברת עם סיגל? סליחה אם שכחתי מישהי, ו........ ממש התגעגעתי
שרון
טוב, אז לא הייתי כאן כמה ימים אז מראש סליחה על האורך. ראשונה אתי אלבכרי – יקירתי, תרגישי טוב! אני חושבת שמה שעשית עם מיה זה דבר מדהים ובאמת מעטים האנשים... רק תעשי לי טובה, תנוחי הרבה ותשמרי על עצמך.