בוקר טוב לכולן שיהיה לכן יום נפלא ונהדר. ומי שלא בחופש- לא נורא, יום חמישי הגיע והסופשבוע מתקרב...
J jessy19 New member 16/10/03 #1 בוקר טוב לכולן ../images/Emo140.gif שיהיה לכן יום נפלא ונהדר. ומי שלא בחופש- לא נורא, יום חמישי הגיע והסופשבוע מתקרב...
בוקר טוב לכולן ../images/Emo140.gif שיהיה לכן יום נפלא ונהדר. ומי שלא בחופש- לא נורא, יום חמישי הגיע והסופשבוע מתקרב...
Y yuli c New member 16/10/03 #2 ../images/Emo41.gifבוקר טוב פורום!!!../images/Emo41.gif הייתי בטוחה שאני לבד פה... שכולכן בחופש. אני שמחה שאני לא היחידה שעובדת בחול המועד. לפחות היום אני עובדת יום קצר עד 13:30... יום טוב לכולן!
../images/Emo41.gifבוקר טוב פורום!!!../images/Emo41.gif הייתי בטוחה שאני לבד פה... שכולכן בחופש. אני שמחה שאני לא היחידה שעובדת בחול המועד. לפחות היום אני עובדת יום קצר עד 13:30... יום טוב לכולן!
J jessy19 New member 16/10/03 #3 אני בחופש... אחרת לא הייתי יכולה לכתוב (בצבא יש רק צהלנט ). בכל מקרה, היום יעבור במהרה, אני כבר 9 בבוקר...
אני בחופש... אחרת לא הייתי יכולה לכתוב (בצבא יש רק צהלנט ). בכל מקרה, היום יעבור במהרה, אני כבר 9 בבוקר...