הפוך עם ראש כפול
New member
בוקר טוב לכולן!!../images/Emo42.gif עושה הפסקה בטיגון הקציצות (בכל זאת, יום חמישי הגיע) כדי להראות אות חיים, לשאול את כולן מה שלומכן ולספר שאתמול הייתי בטיפת חלב..... אם אתן זוכרות (אני לא יכולה לשכוח כמובן ../images/Emo4.gif) שתי השקילות הקודמות שלי הראו עלייה של 4 קילו בחודש (פעמיים!! רצוף!!!). כבר אז לא הצלחתי להבין את זה, ואת השקילה האחרונה מאתמול אני ממש ממש לא מבינה - לא רק שלא העליתי, אלא אפילו ירדתי קילו וחצי ביחס לשקילה האחרונה שלי ../images/Emo2.gif מוזר, הא?? (ולא ממש צריך לציין שלא הפסקתי לאכול בשבוע האחרון...../images/Emo8.gif ) הסיכום הכללי הראה שעד עכשיו (שבוע 28 להריון) עליתי בסך הכול 10 קילו, וזה מאוד משמח אותי, נראה לי סביר לחלוטין. בהחלט נתן לי פוש להמשיך ולשמור (יחסית) על מה שנכנס לי לפה. מקווה בשבועיים-שלושה הקרובים לחזור לדווח כאן על בסיס יומיומי - ביום ראשון הבא (עוד 10 ימים!! אמא'לה!! ../images/Emo5.gif ) אנחנו עוברים דירה, וכרגע יש יותר דברים לעשות מאשר זמן, ובתשע בערב אני מוצאת את עצמי מתמוטטת על הספה. אחרי שנעבור, נתארגן קצת, נתקין (עאלק נתקין ברבים - בעלי יתקין ../images/Emo3.gif) אינטרנט בכל הבית מבטיחה לעצמי לחזור ../images/Emo24.gif לכולן, תמשיכו לשמור על הקן החם, שיהיה לי לאן לחזור... יום טוב וסוף שבוע נעים!