בוקר טוב לכולן/ם

DREAM111

New member
בוקר טוב לכולן/ם

אשפר לשאול מה השקט הזה
מה כולן עסוקות מאוד
יאללה להתעורר להגיע להתפקד קצת פה.

Agnetta

New member
היי ובוקר טוב../images/Emo42.gif

בדיוק חשבתי ששקט כאן מאוד בינתיים. מה קרה? אין קניות חדשות?? המלצות?? יאללה בנות תתעוררו לכן.... ומה קורה עם המפגש המתוכנן??? נידחה בינתיים??

DREAM111

New member
../images/Emo6.gif

אני יושבת וצוחקת לעצמי כך בשקט אולי עדיף השקט שלנו תראי מה קורה בשמנות ויפות. אבל באמת גם יותר מידי שקט לא שווה. אז קניות השבוע הייתי בחנות NO.1 בראשון הלכתי לקנות לאחותי חזית הנקה והיא עד שחיפשה ופישפשה הראתה לי בייבי דול סוף הדרך. לא שאלתי למחירו אבל העיניים יוצאות אליו חבל"ז. אתמול בלילה כל הזמן ראיתי אותו מול עיני.

Agnetta

New member
אז יאללה.....את חייבת לקנות אותו

לעצמך....יש לך אהבה חדשה והיא תנצח
ואת צריכה להזין אותה כל הזמן, לא??? כן ראיתי את כל השירשורים ב"שמנות ויפות" - מה זה??? פחד אלוהים...אני כתבתי את דעתי, אבל אני חושבת גם הרבה דברים נוספים בקשר למנהלים...אז מעדיפה לשמור על שתיקה..
אז יאללה רוצי לחנות ותקני לך על הבייבי דול. פעם קארין דנסקי אמרה: אם רואים פריט יפה ויקר לא להתלהב ולקנות אותו במקום, אלא ללכת הביתה ולחלום עליו, אם את חולמת עליו כל הלילה (כפי שקרה לך.) אז רוצי לקנות אותו ביום.

DREAM111

New member
אם קארין דונסקי אמרה מי אני שאשבור

את מילתה
נראה אני צריכה ללכת לחפש לאחותי חזיות הנקה אז ביום ראשון אולי אני ארד לעיר ואז גם נראה כמה עולה התענוג. אני צריכה לזכור שאני מובטלת
כרגע אז צריכה להתחשב בכל. האהבה תנצח עם בייבי דול ובלעדיה

אויי ויי זמיר ...

פורום שמנות ויפות פשוט פשוט פשוט אין לי איך לומר מזעזע!! מה הולך שם? אימהל'ה אני מפחדת להכנס.

DREAM111

New member
פורום שמנות ויפות

אכן כואב מה שקורה בפורום. אני את דברי כן אמרתי הן על הניהול והן על דבריהם של יוגי ומקסי. אני מאחלת לעצמנו שם שנוכל לחזור לעבר למרות שקשה לי להאמין שזה יקרה לצערי.

למעלה