בוקר טוב לכולן/ם שיהיה לכולנו יום נפלא רק דברים טובים והמון אושר וואו אני מרגיש היום נהדר משום מה...
ד דנידין 1 New member 24/1/08 #1 בוקר טוב לכולן/ם שיהיה לכולנו יום נפלא רק דברים טובים והמון אושר וואו אני מרגיש היום נהדר משום מה...
מ מקסימית2 New member 24/1/08 #3 בוקר נפלא אתמול הייתי בפעם הראשונה בסעודת אמנים ואני רוצה להגיד לכם שהיה כ"כ יפה, מרגש ועם המון אנרגיות טובות שחבל"ז. יום מקסים לכולם ולכל החולים רפואה שלמה
בוקר נפלא אתמול הייתי בפעם הראשונה בסעודת אמנים ואני רוצה להגיד לכם שהיה כ"כ יפה, מרגש ועם המון אנרגיות טובות שחבל"ז. יום מקסים לכולם ולכל החולים רפואה שלמה
ש שבלולית U4 New member 24/1/08 #6 יווו מקסימה ספרי איך היה ../images/Emo124.gif ותתקשרי אלי געגעתי לך
מ מקסימית2 New member 24/1/08 #7 היה כ"כ מרגש ויפה עם עוצמות כ"כ חזקות ובעז"ה שכל בקשותינו יתגשמו לטובה ואם אכן זה יקרה תהיי מוכנה לסגירת הפורום נעבור לפורום אחר שתפתחי שיקרא: פרק ב' נשואים באושר וחוץ מזה תעני לי אני מחייגת
היה כ"כ מרגש ויפה עם עוצמות כ"כ חזקות ובעז"ה שכל בקשותינו יתגשמו לטובה ואם אכן זה יקרה תהיי מוכנה לסגירת הפורום נעבור לפורום אחר שתפתחי שיקרא: פרק ב' נשואים באושר וחוץ מזה תעני לי אני מחייגת
ש שבלולית U4 New member 24/1/08 #5 בוקר טוב.. אני עייפההההה ../images/Emo199.gif ודפקא לא ישנתי כ"כ מאוחר... הלילות הקרים האלו לא נותנים לי להוציא את האף מהשמיכה בבוקר
בוקר טוב.. אני עייפההההה ../images/Emo199.gif ודפקא לא ישנתי כ"כ מאוחר... הלילות הקרים האלו לא נותנים לי להוציא את האף מהשמיכה בבוקר