נכנסתי לשניה..ערב טוב לכולם ולגילי
התמונה צולמה במוזאון השעווה ליד שני שחקנים גבוהים למדי (רואים רק כתפיים שלהם). אגב מה המשמעות של מתוק? כאילו מתוק אומרים לתינוק ואם זה המצב פה אז מצבי ממש בכי רע

. היתי אצל חניך הפרח שלי והפעם היו אחינים שלו ועוד קרובים ילדים אני חושב שמהפר"ח הזה אני יצא מומחה בילדים למה אני צריך להיות מקורי ולחשוב איך לגרום להם להעסיק עצמם בזמן שאני עם החניך שלי..... (התקנתי לו משחקי מחשב והדגמתי איך לשחק בהם ונתתי לו לשחק..מה אני יגיד עבודה קשה מאוד

) וזהו הלכתי הביתה בהליכה מהירה יש לי מחר בוחן והדבר גרם לשלושה נערות להיבהל (לא ראו אותי כי היו לפני) ואז אמרתי לאחת שנבהלה הכי הרבה אני לא כל כך מפחיד וחיכתי

והתכלתי ללכת ,היא נסתה להסביר תמובן מאליו שלא ראתה אותי ולכן נבהלה ,מכל מקרה המשכתי ללכת בהליכה המהירה שלי והיא אמרה משהו בהקשר לאוזניים (נראה לי שירדה עליהם) ואז אמרה אח"כ סתם אתה מאוד חמוד ו...(לא שמעתי היתי רחוק מידי בשלב הזה). ממש סיטואציה מוזרה..... פעם היתה לי מוזר יותר כשיצאתי עם הכלב שלי בת אחת התחילה לדבר איתי לשאול עם לא קר לי וכד (היתי לבוש מכנסיים קצרים וחולצה קצרה בערב קריר יחסית) ועניתי שלא דוכא די חם לי והמשכתי בדרכי בטיול עם הכלב שלי והיא באה ביציאה של הלואי שאחלה .....(כאילו מה הקטע?!) טוב די להיום סיפורי אלף לילה ולילה אני טס לטיל עם הכלבים וללמוד ....... ערב טוב לכולם,ואח"כ לילה טוב וחלומות פז. רונן.