בוקר טוב לכולם.

ronen1981

New member
בוקר טוב לכולם.

איך עבר עליכם לג בעומר? עלי נחמד למדי עשו אצלנו מדורה בטכניון עם תפחי אדמה ומופע (שראיתי תחילתו בלבד לצערי כי לא היתי עם הרכב ולא רציתי לטרטר את הורים שלי בשעה מאוחרת מידי). כמו כן אבי קנה לו מצלמה דיגיטלית חדשה והצטלמתי כדי שתיהיה לי תמונה עדכנית אבל לא יצא משהו (באמת כנראה כשהשער שלי קצר מאוד זה פחות מתאים לי.) אז אני כנראה יצטלם מאוחר יותר כשיצמח קצת.(מלבד זאת יש לי תמונה מלפני חצי שנה שאני יעלה אותה לפה כשיהיה לי זמן מול המחשב בבית). אבל מכל מקרה אני מתלהב למדי מהפוטנציאל הטמון במצלמה ורעם כבר זכה למספר לא מבוטל של תמונות חלקן ממש טובות. (והכי טוב זה שאין את הטווח של הסורק שמעוות תתמונה). רונן.

jess ועוד

New member
בוקר טוב אכן רונן

איזה מצחיק שאתה מתלהב מהמצלמה גם אני ככה (להוכחה תמונה של העוגה...) ואני מצלמת כל דבר אני קניתי אותה כדי לצלם את עצמי (כבר אמרתי שאני מאוהבת בעצמי עד האזנים וקצת יותר???) לאורך כל ההריון כדי לראות את הבטן שלי גודלת כי אני משוחדת ומשחקת אותה עדין דוגמנית צמרת אז היא מחזירה אותי למסלול ההגיוני בלי להשתולל על אוכל בכל פעם שאני רואה אותו אז הבטן שלי כבר ממש גדולה אתה יכול להבין .... ול"ג בעומר היה להיט .... הנה יאללה שיהיה יום שקט ואתה חייב להבטיח תמונה ומפגש!!!!

GALI02

New member
רונן../images/Emo13.gif

בוקר/צהריים מצויין!!!!!!!!!! יופי שנהנית אתמול. אני בסוף לקחתי את מיקו(הכלב שלי) לטיול מדורות ומאוד נהנינו. אז מה יש לך עכשיו תחביב נוסף להוסיף לרשימה הארוכה?! אחלה. גם אני אוהבת לצלם ועם מצלמה דיגיטלית זה הדבר. תתחדש!!! שיהיה לך המשך יום מקסים
גילי

ronen1981

New member
צהריים טובים :)

שמח לשמוע שאת שמחה כל כך ,האם זה מה שאני חושב שזה אומר? :) נו צדקתי או שצדקתי ודאגת לחינם..... האמת לא חשבתי על צילום כתחביב נוסף מי יודע אולי כן בינתיים מכל מקרה זה התלהבות וככזו זה עדיין לא תחביב רק אם זה יהיה לאורך זמן זה יוכל להחשב לתחביב. מה שכן העלתי רעיון לצלם את אוסף הבולים שלי ולשמור אותו בדיסק וכך אני יוכל לדעת איזה בולים יש לי מבלי להסחב עם אלבומים שלמים. ואולי להעלות אתר משלי לנט (הגיעה הזמן אחרי הכל לפחות לחצי מישראל יש אתר בית אישי שכזה...) ואכן שגם לך יהיה המשך יום מקסים.... אני חוזר ללמוד יש לי בוחן ביום חמישי (איזה כייף לי ..
) צאו במבינו ,רונן.

GALI02

New member
עדיין מחכה...

מה נשמע? עדיין לומד? היה לי מצב רוח טוב בלי קשר ובוא נקווה שהוא יישאר ככה גם אחרי...(זה גם קצת אינטרס שלך. אתה עוד צריך להוכיח לי שצדקת,לא?!
הרעיון לצלם את הבולים נשמע לי אחלה. ואם תרצה מיקו יישמח לדגמן לך(יחד עם רעם כמובן למרות שלא נראה לי שהם ייסתדרו...) שיהיה לך ערב מקסים ואל תשכח להוציא את האף מהספרים מדי פעם...

@@

New member
רונן, איזה התלהבות../images/Emo6.gif

אתה מתרגש כמו ילד קטן שקיבל סוכריה, סבבה. אז מתי נראה את התמונה שלך? מה זאת אומרת שיהיה לך זמן? תעשה את זה הכי מהר שאפשר. אני שמחה שנהנת אתמול
ריקי

ronen1981

New member
פשוט מאוד...

אם את רואה הודעה ממני בשעות האלה ומוקדמות יותר באמצע השבוע הם בד"כ מאחד המחשבים בטכניון....(אלה אם לקחתי לעצמי יום חופש או קיבלתי חופש..) כאשר בהם אין מין הסתם את התמונות שלי ,התמונות שלי נמצאות רק במחשב שלי בבית .

mariana

New member
צהריים טובים

מה שלומך? אני שמחה שאתה מאושר בקשר למצלמה גם אני רוצה כזאת. ואני מחכה לתמונה שתשים פה. אוהבתתתתתתתתתתתת מרין

ronen1981

New member
והרי אזהרה:כל הצופה בתמונה עושה זאת

על אחריותו בלבד :).

ניקולי

New member
איזה מתוק

רונן אני רוצה לאמר לך שמזל שישבתי...
... אתה ממש מתוק, רגע שאני אבין..היה לך שער ארוך פעם???

ronen1981

New member
כן ו...

כעת יש לי שער עוד יותר קצר מבתמונה (יום שישי האחרון הסתפרתי) ואני התכונתי לאורך שקרוב לזה שבתמונה אני רוצה להגיע שיותר מתאים לי לדעתי. אבל אכן היה לי שער ארוך עד לכתפיים אבל כפי הנראה זה פחות מתאים לי מאשר אורך קצר ,אבל אי אפשר לדעת כי כשהיה לי שער ארוך אהבתי את זה גם והיו שאמרו שמאוד מתאים לי והיו שאמרו שעדיף קצר. כיום בדיוק אותו מצב יש כאלה שאומרות שעדיף קצר (יותר בנות שבטעם שלי אומרות שקצר ולכן זה נשאר קצר) ויש שארוך. בכנות לי לא הכי אכפת (עכשיו קצר נוח כי לא דורש הרבה זמן לטיפוח וממילא עוד מעט צבא וזה בסה לגדל בשביל לחתוך שוב...)מכל מקרה מה שחברה שלי שתאהוב אותי ואני אותה שבתקווה שמתישהו תיהיה , תרצה יהיה :). אני חושב שיש לי תמונה עם שער ארוך מגיל 18 (איך שהזמן טס ...) שלי אני יעלה לפה....ולל ניסיתי ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי להעלות את התמונה לפה אני ינסה שוב מחר......... :(

ronen1981

New member
אצלי הכל טוב....

קצת כועס (קצת הרבה מאוד מאוד) על התקשורת המפגרת שלנו אבל ביננו זה לא חדש. ראית מה הם עושים לפרנקל איזה מסע השמצות וביזיון על איזה סו קולד 100,000 ש"ח שהם טוענים שקיבל בלי שהגיע לו.... ובמעריב קרוב ל70 אחוז הצביעו במעיין מדגמון (לא משקף בהכרח דעת הציבור כולו אמנם) שיש להעמידו לדין הם פשוט אידיוטים!!!!!!!!!!!. לא מבינים שהאדם הזה שהוא גאון פיננסי (ועושה סכומים כאלו כמו כלום כיום בשוק הפרטי בפחות משבוע...) עשה לישראל טובה אדירה בכך שהסכים להיות לנגיד בנק ישראל וטרם רבות לשיפור המצב הכלכלי שלנו (ששר האוצר האידיוט שלנו מתאמץ כאילו בכוונה להחריב עוד ועוד) ואלוהים יודע כמה מיליארדים חסך למדינה והרי רק אדיוט חסר זיכרון לא ידע להעריך את הצמיחה והשיפור במצב הכללי ובביסוסו והקטנת הגירעון שהיתה הודות לפרנקל. אבל את זה לא זוכרים לו ובמקום להודות לו ולנשק תאדמה שהוא דורך עליה משמיצים עליו ומוצאים לו שם רע ופוגעים ביושרו (ואדם שבתחומו היושר שלו הוא דבר חשוב ביותר שכן אנשים צריכים לסמוך עליו עם סכומי עתק..) פשוט שיתבישו להם. הם לא מבינים איזה נזק הם עושים לישראל התקשורת והעם שלנו במו ידיו יביא לידי כך שאנשים מוכשרים יחששו להיכנס ולתרום במגזר הציבורי בגלל הבזיון הזה ודומים לו.... פשוט אידיוטים שמרתיח תדם. וגם אם נניח ופתאום יתברר שאכן בשגגה לקח\קיבל תכסף שלא היה אמור אם היה נתבקש עם הוכחות הוא היה מחזיר אותו ולא היה צריך לעשות כזה רעש וכזה ביזיון ובושה (השם שלו לו שווה הרבה יותר מאותם 100000 שהם כגרושים עבורו). וזה דבר מקובל ביותר. ותקשורת מפגרת למה את לא מעבירה ביקורת על מדיניות חלוקת הנשק הנוכחית ? את רוצה לחכות שיהיו תרחישים כמו שהיו בארה"ב ולא מזמן באירופה של אנשים עם נשק טוחים באזרחים אחרים בגלל סיבות אילו ואחרות מטומטמות........ מכל מקרה שיהיה לך לילה טוב ואל תתרגשי יותר מידי אני אתרגש מזה בשביל שנינו :).

GALI02

New member
רונן, אתה בטוח שאתה במסלול הנכון?

לפי דעתי תרוץ לכנסת! ואני לא צוחקת. שיהיה לך אחלה יום. ואל תתרגש יותר מדי... זה דבר ידוע שהתקשורת מסלפת דברים וגורמת לאנשים טובים להיראות רע(אם כי בעניין הזה אני מודה שאני לא כל כך מעורבת) הייתי בטוחה שהלכת לישון אתמול- יופי של תרגיל עשית לי. רגע אתה פה רגע אתה לא...חחח אני צוחקת.
גילי

ronen1981

New member
צהריים טובים...

מה נשמע אצלך איך עבר עליך היום הגיעה הפסיכומטרי? אני בטכניון והיה נחמד הזמינו את אריאל זילבר והוא שר לנו שעתיים והיו כל מיני ארגונים שוחרי איכות הסביבה. מצאתי במעריב תגובה של פרנקל שאפשר לקרא אותה ... http://images.maariv.co.il/cache/ART283588.html

GALI02

New member
../images/Emo6.gif

אחלה תמונה... באמת יותר מתאים לך שיער קצר. חחח... שלומי טוב תודה.

ronen1981

New member
כן אני יודע שלא עבד...

אולי התמונה גדולה מידי מהנפח המותר אני לא בטוח אבדוק בהזדמנות אחרת ......... שיהיה לך ערב טוב ולילה טוב חמודה. ואל תתרגשי לכל אחד.ת יש את המכסה שלו וזה רק עניין עד שהוא ימצא... לפחות כך אני מאמין.... רונן.

GALI02

New member
המון בהצלחה מחר בבוחן../images/Emo50.gif

היי רונן! למה כתבת לי לא להתרגש? בגלל מה שכתבתי למרין? ובקשר למה שאמרת- עדיין לא התייאשתי למרות שקשה למצוא מכסים טובים בימינו... ואולי גם הסיר קצת בררן מדי וגם ביישן... מה קורה עם המכסה שלך? בכל אופן שיהיה לך לילה טוב ולא נורא בקשר לתמונה. גילי

למעלה