בוקר טוב לכולם...

avielss

New member
איזה בוקר ואיזה טוב../images/Emo123.gif

סיוט אחרי שבוע וחצי של חופש טוב שוב להתחיל לעבוד אין כוח...

avielss

New member
זהו..אם התחלתי להתלונן זה אומר

שחזרתי לעצמי וזה טוב לא?

טוב לך אבל לא לנו......./images/Emo8.gif

אנחנו צריכים לסבול את הקיטורים.... אבל אם תסבול את שלי, מבטיחה לסתום ת´פה ולסבול את שלך בשקט.... דיל?

avielss

New member
דיל../images/Emo19.gif

אני יושב בשקט כמו
ומחכה שתתחילי

אוקיי, תתכונן.........

אז ככה, גם אני חוזרת לעבודה אחרי שבוע וחצי של חופש ואני ממש בבאסה מזה.... חוץ מזה שהבית שלי נראה כמו אחרי מהפכה (באמת היתה שם מהפכה קטנה) ואני צריכה לחזור הביתה אחרי יום עבודה מגעיל וארוך ולהתחיל לסדר ולנקות את הבית......... אין לי כוח!!!!! אהה, כן, ושכחתי לציין שישנתי רק שלוש שעות בלילה......... אוף, איזה יום קקה!!!!!!! תורך...

avielss

New member
פחח דפקתי אותך

אני ישנתי 4 שעות תמימות ניקיתי את הבית אתמול (חוץ מספונגה שלא נחשבת) את רואה? בסך הכל לכולנו אותו חרא (כמעט)

אז למה שלא

תבוא לעזור לי לנקות אצלי היום? please.... pleaseeeeeeeeeeeeeee............ pretty pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee............

z i s y l e

New member
ילדה....

אני לא הייתי בחופש כל כך ארוך ולמרות זאת הבית שלי במצב דומה לשלך
וגם לי אין כח לסדר ולנקות וגם אני ישנתי רק שלוש שעות נו, זה מעודד אותך?????????? אם לא, אז אולי
יעודד אותך?

אומרים צרת רבים נחמת טיפשים

אבל במקרה הזה זה בהחלט מנחם אותי.... אני אחשוב עלייך היום בערב עושה ספונג´ה בזמן שאנקה את האבק.....

avielss

New member
זה שלא עשיתי ספונגה

זה לא אומר שאני הולך לעשות

ואח"כ תשלחי אותה גם אליי......../images/Emo6.gif

את יודעת, אומרים שחברים חולקים דברים.... אז תחלקי עימי את העוזרת שלך.. :)

z i s y l e

New member
בכיף......

חברות חברות אבל בתנאי שגם תתחלקי איתי ב
- 40 ש"ח לשעה.... בגלל זה היא באה רק פעם בשבועיים

avielss

New member
אתן צריכות גבר בבית

שינקה יכבס יסדר יאבק יבשל ואתן כמו פרינססות תשבו רגל על רגל אצל הקוסמטיקאית רבאק

בולשיט........

אני שונאת גברים סמרטוטים ורכרוכיים..... אני אוהבת גברים גבריים. אבל מה שאני באמת צריכה זה מישהו שיודע לבשל ואני מוכנה לנקות. חלוקה צודקת, לא?

למעלה