בוקר טוב לכולם !!

putimakansi

New member
בוקר טוב לכולם !!

בוקר טוב לכולם פעם ראשונה מהמשרד החדש !!! אחרי חודש במקום העבודה החדש שלי - אני ניכנס לפה בפעם הראשונה !!! אז שיהיה לכולם יום טוב !!! סופגי ??? איפה אתתתתת ???? נכון זה כבר לא חנוכה - אבל את הסופגנייה היחידה בעולם שבא לאכול אותה במשך כל השנה !!! נועההההה ??? ממצב ? גם את נעלמת ??? עוד משהו קטן - אתמול שידרה מישהי שאני לא זוכר את הכינוי שלה נדמה לי "מכשפת מהעבר" ופתאום הפסיקה את השידור - למה ??? דווקא במתח ?? עכשיו אני לא יודע מי הרוצח !!! אני דורש שידור חוזר אבל הפעם לשדר את כל הפרק - עד הסוף !!! אי אפשר להשאיר אותי במתח כזה !!!

soofgania

New member
בוקר נפלא../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

פוטייי התגעגעתי
נראה מדבריך שאתה מרוצה במקום החדש
כיף לשמוע ממך שמחה בשבילך ובהצלחה
אין חכם כבעל הניסיון חודשיים אחרי החתונה הוא אזר אומץ ושאל אותה: "מותק, האם זה נכון שהיו לך כמה גברים לפני שהתחתנת איתי?" האישה: "שמע, חמוד: אוכל טוב יש לך ?" הבעל: "כן." האישה: "בגדים נקיים יש לך ?" הבעל: "מודה שכן!" האישה: "בית מסודר יש לך ?" הבעל: "בהחלט!" האישה: "בלילות טוב לך?" הבעל: "מאד!" האישה: "אז תגיד, יקירי: איפה לדעתך לומדים את זה? בקמפוס של בנק הפועלים?"

putimakansi

New member
סופגיייי !!

המקום החדש שונה מאד מאיפה שהייתי - בואי נגיד שהחודש הראשון היה אוניברסיטה בשבילי - לא הרמתי את הראש מהשולחן. אני עדיין בחפיפה אבל התחלתי לעבוד בכמה נושאים לבד. אני מבסוט - זו עלייה ברמה בשבילי מבחינה מקצועית אני לומד דברים חשובים מאד בתחום שאני עוסק בו. חוץ מזה - מה איתך ?? גם אני התגעגעתי - תני איזה איתות חיים, משהו, אולי אפילו תעלי לשידור..... נשיקות

soofgania

New member
איזה כיף לראות אותך מאושר../images/Emo24.gif

אני עדיין חיה נושמת ובועטת
קצת לחוצה בחיי היום יום ומקווה שזה יעבור
המשך יום נעים נשמה

putimakansit

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאא

הילד שלי מאושררררררררר מזל טוב כפרה אני מאוד שמחה שכיף לךיש לי גם הפתעה בשבילך אבל זה לא לפה אם אתה רוצה אתה יודע איפה למצוא אותי בפון שלי מתה עליך מואה נונה

למעלה