בוקר טוב לכולם

• פותח הנושא Pollo
  • פורסם בתאריך

Pollo

New member
בוקר טוב לכולם

אני חדש כאן בפורום אז שלום לכווווווולם. אני תמיד קורא את הפנטזיות ומדמיין את עצמי שם. פשוט רציתי לתת קצת פידבאק
תמשיכו ככה אולי פעם יהיה לי אומץ ואוסיף פנטזיה שלי.

בוקר טוב גם לך פולו../images/Emo42.gif

קודם כל....עלה והצלח כאן בפורום (להסביר פה את כפל המשמעות?)....ומעבר לכך...אין פה מקום למילה אומץ....פשוט...רק לפתוח את הראש ולהשתחרר. אין פה גבולות ואפילו ה"מצב" לא הגיע לכאן. אז יאללה...קדימה...נראה לך....(אופס...אותך...)

Pollo

New member
נראה לי?

בסדר את ביקשת... בלי בושה אני מתפשט במהירות מולך. החולצה השחורה הצמודה עפה לה, הדגמ"ח עם הנעליים... ועכשיו אני עומד מולך. את בגבך לחלון, שמחה שנעלת את הדלת אבל מה אם יראו אותך מהחלון? אין לך זמן כבר לדאוג לזה עכשיו כשאני כ"כ צמוד אליך. אני מקיף אותך בזוג זרועות שלופתות את ישבנך. מחייך לתוך עינייך ומזהה חיוך של חוסר הביטחון. אני נושק ברכות את צוארך ומרגיע אותך אני מרגיש אותך רועדת מהפתעה ומתשוקה. בתנועה חדה אני מוריד את התחתונים שלך וחש את החום והרטיבות שם.הזקפה שלי לוחצת לך על הבטן שלך אבל זה עדיין לא הזמן. ביד חזקה אני מכופף אותך אל החלון וכורע מאחורייך. אני מפשק את רגלייך וכל תפארתך החמה פרושה לפני את גונחת ומדליקה אותי עוד יותר. בלהט הרגע אני טועם ומלקק זוג שפתיים נפוחות ואת נאנקת. הן כמעט נפתחות מעצמן ונותנות לי לטעום אותך מבפנים. אני מוצא כפתור נפוח ומקניט אותו בקצה הלשון, אח"כ מוצץ ונושך. נשימתך מתקצרת. את מנסה להסתובב, לברוח אבל אני מצמיד אותך בחוזקה לחלון. הברכיים שלך נחלשות וכמעט בוגדות בך. כל גופך רועד ואת מתחילה לגנוח. אני לא עוזב. מלקק ומלקק עד שזוג ירכיים נסגר לי בעוצמה על הפנים וזרם של דבש טהור ממלא את פני ואת פי. אני עוזב אותך, נותן לך להסתובב ונעמד מולך. מתוח כולי. מוכנה לסיבוב שני?

א.... פולו ברוך הבא../images/Emo39.gif

נוסעת כבר קיבלה את פנייך (תרתי משמע) אני מתייחסת כמובן לפנטזיה שלך.. ממממממ נראה לי שתשתלב פה יפה בהצלחה! סינ דרלה שבה משדות זרים (דוקא נחמד שם) חג שמח ושקט לכולם

הסיבוב השני...

עומד מתוח מולי, ערום וגאה. מסתובבת סביבך, מתחככת בגופך. נשענת על הגב שלך, מלטפת את הכתפיים. נעמדת מאחוריך ומנשקת את הגב שלך. מחבקת את המתניים שלך כשאני צמודה אליך מאחור, מלטפת את הבטן שלך ויורדת למטה..יותר למטה. מחזיקה את אונך בשתי ידיים, מלטפת , מעסה, משפשפת. השדיים שלי מעוכים על הגב שלך, הבטן שלי על המתניים שלך, והידיים שלי משחקות בך. רוצה להרגיש אותך רועד , רוצה לשמוע אותך גונח...ולא לעזוב. מסתובבת סביבך, נעמדת מולך... בעצם, לא יודעת. רוצה שאמשיך?

Pollo

New member
עוצם עיניים...

נאבק עם עצמי ובסוף מסכים לאבד את השליטה. מחייך, עוצם עיניים ונכנע לך לחלוטין. ממתין...

עומדת מולך, חצי חיוך על שפתיי..

ידיי פרושות על חזך, חמות ורכות. מלטפת את החזה השעיר, מתבוננת בפטמות המתקשות..מתבוננת בך. אתה מתבונן בי בעיניים חצי עצומות, אני רואה את הציפיה השפוכה על פניך...ומתלהטת. מריצה ידיים וחובקת את עורפך, מקרבת את הפנים שלך אליי. נוגעת בשפתיים שלך עם השפתיים שלי..מברישה אותן...לוטפת עם הלשון, לומדת את הקווים של פיך. שולחת לשון חקרנית לתוך פיך..מלטפת אותך פנימה, משחקת בלשון שלך. אתה גונח ומצמיד שפתיים אליי בחוזקה, מתנשקים בלהט, נשיקה חמה ורטובה, בפה פתוח עם שיניים ולשון. שתי הלשונות במחול שדים בתוך הפה, ואני נצמדת אליך עוד ועוד... מפסיקה באחת.. ויורדת לצוואר שלך..לכתפיים. מנשקת את הכתפיים בנשיקות קטנות, מנקרות..מתוקות כאלה. מתכופפת לחזה שלך.. מלקקת את הפטמות שלך בתנועות סיבוביות…מלקקת ומנשקת.. מוצצת את הפטמה בעניים עצומות , יונקת ממך..אוהבת אותך. הידיים שלי מלטפות את הבטן שלך, ואני יורדת לאט לאט בנשיקות עד שנעמדת על ברכיי מולך. ידיי על ירכיך, הפנים שלי מול אברך המתוח..ואני מחככת את השיער שלי בו, לאט לאט…יש לנו כל הזמן שבעולם. אתה נעשה חסר סבלנות..ידיך אוחזות בראשי ומקרבות אותו אליך… "שששששש.."- אני אומרת- "לא להיחפז…לאט לאט…." לוקחת את אברך ביד אחת , מלטפת אותו..מרגישה אותו פועם תחת לידי. ומתכופפת לביצים… מלקקת אט אט את הביצים בלשון שלי ומחזיקה את האבר שלך חזק ביד…מכניסה אותן לפה ..משתעשעת בהן עם הלשון..משחקת בהן..ואברך בידי- מלוטף , מעוסה ומעונג.. אתה גונח..נרעד תחת ידי ולשוני..ממלמל משפטים חסרי פשר..רוצה , משתוקק לא יכול יותר.. ואני אוהבת את התחושה הזו- הכוח שיש לי עליך, הכוח שיש לי לענג אותך…גורמת לך להתמכר אליי. מוציאה את הביצים מהפה..מכוונת את אברך אליי..שולחת לשון ומלקקת את הכיפה.. מרגישה שאתה לא יכול יותר…ומכניסה את האבר לפה…לא , לא את כולו…רק הקצה… מוצצת את עטרת איברך.. מוצצת ומלקקת.. והיד ממשיכה ללטף אותו עד לבסיס..עד למטה.. היד השניה לא מזניחה את הביצים, מעסה, מועכת..משתעשעת בהן ביד.. אתה נאנק, וגונח… לוחש לי מילות אהבה… ואני בפעם אחת מכניסה את כל האיבר לפי, בתנועה אחת מהירה. ומוציאה לאט לאט…בפה מהודק..להעצים את העונג.. מכניסה בפעם אחת, בתנועה מהירה…ומוציאה לאט לאט… אתה משתולל... אוחז בכתפיי ומרים אותי אליך.. משעין את גבי על אדן החלון וחודר לתוכי בתנועה אחת חזקה..ממלא את כל כולי… דוחק ודוחף בתוכי..חסר שליטה, על קצה גבול היכולת.. החדר שקט… רק נשיפותינו נשמעות…כמו חיות מיוחמות…גונחים ונאנקים.. עוד פעם אחת …עוד חדירה אחת עמוקה…ואתה שופך את אונך לתוכי.. שנינו נרעדים וזועקים… אהבה.

Pollo

New member
את מדהימה../images/Emo23.gif

אשוב אליך מאוחר בלילה

Pollo

New member
עדיין בהלם...

עדיין נדהם מאיבוד השליטה אני מתקשח שוב. מביט בך, רואה את החיוך על פניך. רואה אותך מלקקת שפתיים כשאת רואה אותי כך. מקים אותך על רגלייך ומפריד אותן. אני משעין אתך בחוזקה אל החלון. הפעם את רואה את העובדים יוצאים מהמשרדים שלהם והולכים הביתה. "את הולכת להשאר שעות נוספות גם היום" אני אומר ומתכופף ללקק את התחת המדהים שלך. הלשון עוברת במורד החריץ, מצליפה בשושנה וממשיכה למטה. ושוב למעלה. אני רואה אותך נפתחת ונסגרת. אנחה מתחננת נמלטת מגרונך והלשון שלי כבר חודרת פנימה. רעד אוחז בכל גופך. התחת שלך עולה ויורד. את נשענת לתוך הפרצוף שלי. רוצה יותר עמוק. אני מצמיד את לחיך בחוזקה לשמשת החלון, נעמד על רגלי ומניח את כיפתי בין פלחי הישבן שלך. נשימתך נעתקת ואני מושך בשערך כשאני מתחיל לחדור אליך. אנקות של תענוג מלווה בכאב מציפות את החדר. כל העובדים בקומה יכולים לראות אותך עכשיו אבל אני בטוח שלא זה מה שמעניין אותך עכשיו. נכון? אני מרגיש את הכיפה כולה כבר בפנים ומתחככת בדפנותייך. לאט לאט אני ממשיך לחדור ומרגיש אותך מתכווצת מסביבי. אני יוצא, יבבה נמלטת מפיך ואת שוב נשענת לאחור. לוחשת "עוד. בבקשה" ואני חודר שוב. הפעם יותר בקלות והרבה יותר עמוק. אני מתחיל לעבוד כמו קטר חזק. פנימה והחוצה וקול האנחות שלך. חזק יותר ויותר. עמוק יותר ויותר. יד אחת מושכת אותך אחורה בשערך בעוד השניה מחפשת את כפתור האהבה שלך. היד מוצאת את הכפתור הקשה כל כך. מלטפת, לוחצת צובטת ואת נועצת ציפרניים בקיר מסביב לחלון ושורטת. עם כל פעימה פנימה גופך מתלהט יותר. עכשיו גם אני חסר מעצורים. מהר יותר. חזק יותר. עמוווווק יותר לקול הגניחות והאנחות שלנו. "תגמרי עכשיו!" אני צועק לך ואת לא צריכה הרבה יותר מזה. בבת אחת את מתהדקת בכאב על הזין שלי. גלים גלים שוטפים את גופך בזרמים אלימים של תענוג ואהבה. הצפרניים שלך ננעצות בקיר ואת משאירה בו 10 פסים אנכיים חרוטים למזכרת. אני תופס את החזה שלך כשדבש חם ומתוק מתחיל לזול על פנים ירכך. גם אני כבר לא יכול יותר. באווחה חזקה אחת אני משחרר את אהבתי לתוכך ומצמיד את חזי ובטני לגבך.אני נצמד אלייך כששנינו מתמוטטים והופכים אחד.

מסתובבת אליך באנחה..

הגוף מבריק מזיעה, הנשימה כבדה. מחבקת אותך אליי.. לוחשת באזנך מילים של אהבה.. "היה לי טוב"- אני לוחשת.. "אוהבת אותך".. מתלטפים ומתנשקים... אחחחח...לחיי האהבה.

*g99

New member
צהרים נפלאים.

תודה רבה על המחמאות. כפי שחברתנו נוסעת סמויה ענתה לך,פה אין צורך באומץ... רק ברצון או דמיון עצמי. אני מקווה לראותך פה בפורום כותב עונה והעיקר ש...נהנה! g99...

למעלה