עומדת מולך, חצי חיוך על שפתיי..
ידיי פרושות על חזך, חמות ורכות. מלטפת את החזה השעיר, מתבוננת בפטמות המתקשות..מתבוננת בך. אתה מתבונן בי בעיניים חצי עצומות, אני רואה את הציפיה השפוכה על פניך...ומתלהטת. מריצה ידיים וחובקת את עורפך, מקרבת את הפנים שלך אליי. נוגעת בשפתיים שלך עם השפתיים שלי..מברישה אותן...לוטפת עם הלשון, לומדת את הקווים של פיך. שולחת לשון חקרנית לתוך פיך..מלטפת אותך פנימה, משחקת בלשון שלך. אתה גונח ומצמיד שפתיים אליי בחוזקה, מתנשקים בלהט, נשיקה חמה ורטובה, בפה פתוח עם שיניים ולשון. שתי הלשונות במחול שדים בתוך הפה, ואני נצמדת אליך עוד ועוד... מפסיקה באחת.. ויורדת לצוואר שלך..לכתפיים. מנשקת את הכתפיים בנשיקות קטנות, מנקרות..מתוקות כאלה. מתכופפת לחזה שלך.. מלקקת את הפטמות שלך בתנועות סיבוביות…מלקקת ומנשקת.. מוצצת את הפטמה בעניים עצומות , יונקת ממך..אוהבת אותך. הידיים שלי מלטפות את הבטן שלך, ואני יורדת לאט לאט בנשיקות עד שנעמדת על ברכיי מולך. ידיי על ירכיך, הפנים שלי מול אברך המתוח..ואני מחככת את השיער שלי בו, לאט לאט…יש לנו כל הזמן שבעולם. אתה נעשה חסר סבלנות..ידיך אוחזות בראשי ומקרבות אותו אליך… "שששששש.."- אני אומרת- "לא להיחפז…לאט לאט…." לוקחת את אברך ביד אחת , מלטפת אותו..מרגישה אותו פועם תחת לידי. ומתכופפת לביצים… מלקקת אט אט את הביצים בלשון שלי ומחזיקה את האבר שלך חזק ביד…מכניסה אותן לפה ..משתעשעת בהן עם הלשון..משחקת בהן..ואברך בידי- מלוטף , מעוסה ומעונג.. אתה גונח..נרעד תחת ידי ולשוני..ממלמל משפטים חסרי פשר..רוצה , משתוקק לא יכול יותר.. ואני אוהבת את התחושה הזו- הכוח שיש לי עליך, הכוח שיש לי לענג אותך…גורמת לך להתמכר אליי. מוציאה את הביצים מהפה..מכוונת את אברך אליי..שולחת לשון ומלקקת את הכיפה.. מרגישה שאתה לא יכול יותר…ומכניסה את האבר לפה…לא , לא את כולו…רק הקצה… מוצצת את עטרת איברך.. מוצצת ומלקקת.. והיד ממשיכה ללטף אותו עד לבסיס..עד למטה.. היד השניה לא מזניחה את הביצים, מעסה, מועכת..משתעשעת בהן ביד.. אתה נאנק, וגונח… לוחש לי מילות אהבה… ואני בפעם אחת מכניסה את כל האיבר לפי, בתנועה אחת מהירה. ומוציאה לאט לאט…בפה מהודק..להעצים את העונג.. מכניסה בפעם אחת, בתנועה מהירה…ומוציאה לאט לאט… אתה משתולל... אוחז בכתפיי ומרים אותי אליך.. משעין את גבי על אדן החלון וחודר לתוכי בתנועה אחת חזקה..ממלא את כל כולי… דוחק ודוחף בתוכי..חסר שליטה, על קצה גבול היכולת.. החדר שקט… רק נשיפותינו נשמעות…כמו חיות מיוחמות…גונחים ונאנקים.. עוד פעם אחת …עוד חדירה אחת עמוקה…ואתה שופך את אונך לתוכי.. שנינו נרעדים וזועקים… אהבה.