בוקר טוב לכולם... ברוך שובך אלינו אלטקס...
M maxima ושמנה@ New member 1/4/02 #2 בוקר טוב חמודתי...... למה כתוב כבר 27....... בכרטיס האישי כתוב 26 או שעיניי מטעות אותי??????? ספרי קצת על עצמך...מהיכן את?
בוקר טוב חמודתי...... למה כתוב כבר 27....... בכרטיס האישי כתוב 26 או שעיניי מטעות אותי??????? ספרי קצת על עצמך...מהיכן את?
ח חמודונת 27 צפון New member 1/4/02 #6 למה כתוב 27? כי בעוד בדיוק 24 יום יש לי יום הולדת לכן החלטתי לעגל כבר מעכשיו
M maxima ושמנה@ New member 1/4/02 #10 מזל טוב...קולולולולו... יאללה....יש סיבה למסיבה !!! מזל טוב ! צריך גם להרים אותך? ...אם לא...אני מתנדבת שירימו אותי..מה יש? שיתאמצו .
מזל טוב...קולולולולו... יאללה....יש סיבה למסיבה !!! מזל טוב ! צריך גם להרים אותך? ...אם לא...אני מתנדבת שירימו אותי..מה יש? שיתאמצו .
ח חמודונת 27 צפון New member 1/4/02 #13 תודה רבה.. להרים אותי?? אולי עכשיו אחרי שהשלתי מעלי 12 ק"ג יהיה יור קל להרים אותי... אבל אני לא אוהבת את זה... סורי...
תודה רבה.. להרים אותי?? אולי עכשיו אחרי שהשלתי מעלי 12 ק"ג יהיה יור קל להרים אותי... אבל אני לא אוהבת את זה... סורי...
1 1אישה יפה1 New member 1/4/02 #14 באמת סיבה למסיבה../images/Emo13.gif ואת האמת אני אישית לא מעדלת את הגיל שלי אני תמיד מחכה לרגע האחרון ממש עד לאותו יום אין מה למהר אני רוצה להישאר צעירה לנצח אז מה היא משאלתך ליום ההולדת שלך? אישה יפה.
באמת סיבה למסיבה../images/Emo13.gif ואת האמת אני אישית לא מעדלת את הגיל שלי אני תמיד מחכה לרגע האחרון ממש עד לאותו יום אין מה למהר אני רוצה להישאר צעירה לנצח אז מה היא משאלתך ליום ההולדת שלך? אישה יפה.
ח חמודונת 27 צפון New member 1/4/02 #15 משאלת לב.. הייתי רוצה שיקרה משהו מאוד מפתיע שיעשה לי את היום הכי מאושר בחיי למרות במצב שבו אנו נמצאים..
משאלת לב.. הייתי רוצה שיקרה משהו מאוד מפתיע שיעשה לי את היום הכי מאושר בחיי למרות במצב שבו אנו נמצאים..
1 1אישה יפה1 New member 1/4/02 #16 אין בעיהההההה ביקשת קיבלת. כשניפגש אני אעשה לך וואחד הפתעה, אני ארקוד לך ריקודי בטן (האם כבר סיפרתי שלמדתי קצת את זה) אופסססססססס נפלט לי חחחחחחח וזה יעשה אותך מאושרת לא?! אני מקווה שמשאלתך תתגשם יקירתי אישה יפה.
אין בעיהההההה ביקשת קיבלת. כשניפגש אני אעשה לך וואחד הפתעה, אני ארקוד לך ריקודי בטן (האם כבר סיפרתי שלמדתי קצת את זה) אופסססססססס נפלט לי חחחחחחח וזה יעשה אותך מאושרת לא?! אני מקווה שמשאלתך תתגשם יקירתי אישה יפה.
G gidiup100 New member 1/4/02 #8 אה הבנתי טוב אז אני ליד פתח תקוה עכשיו הייתי בנתניה עכשיו ליד פתח תקוה ומה זה שמנה או מלאה? כי למשל מקסימה היא באמת מקסימה יפה ושמנה
אה הבנתי טוב אז אני ליד פתח תקוה עכשיו הייתי בנתניה עכשיו ליד פתח תקוה ומה זה שמנה או מלאה? כי למשל מקסימה היא באמת מקסימה יפה ושמנה
ח חמודונת 27 צפון New member 1/4/02 #9 לא הבנתי את השאלה.. אבל אנסה לענות אני חושבת שאני באמת חמודונות אמיתית ואולי מתישהו בהזדמנות אצרף תמונה לגלריה שלכם
לא הבנתי את השאלה.. אבל אנסה לענות אני חושבת שאני באמת חמודונות אמיתית ואולי מתישהו בהזדמנות אצרף תמונה לגלריה שלכם
G gidiup100 New member 1/4/02 #12 יופי לא ידעתי שיש לנו גלריה בכל אופן את מעבירה את הזמן כמוני בעבודה?