בוקר טוב לכולם.....

keren1

New member
בוקר טוב לכולם.....

מה שלומכם? מקווה שבבוקר זה העולם מחייך אליכם. קרן

בוקר טוב קרן וכולם ../images/Emo96.gif../images/Emo42.gif

ומה שלומך את יקירתי? אתם מרגישים כבר את הריח של פסח באויר?

keren1

New member
בטח שמרגישים פסח באויר.

מה שלומך ושלום החתלתולים? אתמול היינו למטה והקטנים השתוללו שחבל"ז. הם שפכו על עצמם חול וצחקו. לפני כן (וגם שלשום) הלכנו לקנות ארטיק. בפעם הראשונה נתנו לכל אחד מהקטנים קרטיב. כשביקשתי ביס ממתן - אין בעיה מכבד ומציע שוב מרצונו החופשי. שני לעומת זאת מהרגע שקיבלה את הקרטיב לא הוציא אותו מהפה (כנראה שנדבק לה לפה). לא היתה מוכנה לכבד. צרחה שניסיתי לקחת לה ביס. קמצנית שכזאת. יום טוב קרן

טל של 4

New member
בוקר טוב!!!

ויום שקט לכולם.... מה חדש???? אצלינו הכל בסדר, מתרוצצים, עסוקים, מבלים המון עם הילדים, ובינתיים אני נהנית מכל רגע..... החיסרון היחיד בלהיות מובטלת (חוץ מהלחץ הכלכלי) זה שבקושי נכנסים לאינטרנט.....

*שיר

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב - מרגישים את האביב

בכל נשימה! איזה ריחות פריחה מדהימים יש באוויר!
קרן, אולי זה בגלל ההורמונים של ההריון, אבל הסיפור שלך על הקרטיבים בפעם הראשונה כל-כך ריגש אותי! איזה מתוקים הם כשהם נהנים מהקרטיבים, הא? לאכול אותם!

בוקר טוב לכוולם סוף סוף נרגע החמסין

ואפשר לנשום ואו פסח ממש בדלת איזה התרגשות זה החג החביב עלי מכל תחושה של התחדשות באוויר אני במצב רוח של שינויים מתכננת תספורת ושינויים בבית כי החלטנו לא לעבור דירה ולהישאר עוד שנה אז שיהיה יום מקסים לכולם

חייבת להוסיף צולספר לכם אתמול הינו

אצל הרופא עיינים שניתח את עומר והיא אמר שהניתוח הצליח - נפלא !!! אבל גם עשינו בדיקות עיינים מקיפות + ראיה לשניהם והתבשרנו ששניהם ירכיבו משקפיים מוקדם מכפי המצופה כנראה נו הגנטיקה הדפוקה שקיבלו מההורים המישקפופרים שלהם

nonana

New member
טוב קודם כל אומר שוב בוקר טוב לכולם

ושרית- יופי שהעיניים של עומר- במצב טוב. וגם אצלי- אם הילדים יהיה להם את העיניים שלי חבל"ז

rotrot

New member
yes!!!!!!! ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

איזה יופי! בתור משקפופרית מדופלמת שמרכיבה עדשות מגע ומשקפיים לסירוגין.. השד לא כ"כ נורא....

*שיר

New member
../images/Emo65.gif Yupi !!! איזה יופי שהניתוח

הצליח! על הכבוד לעומר (נו, טוב, גם לרופא שלו)
משקפיים מגיל צעיר זה לא כלכך נורא. אני משקפופרית מאז שאני זוכרת את עצמי (מגיל תיכון - הנסיכה על העדשה) . זה ממש לא נורא, הים יש כאלה משקפיים שווים, שזה אפילו כיף!

טל של 4

New member
איזה יופי לשמוע...

שהניתוח הצליח!! ולגבי משקפיים גם אצלינו לנועם יש מגיל 2.5 וזה ממש לא נורא. יש תקופות שהיא מסרבת ללבוש אומנם, אבל יש תקופות שאין בעיה, אני לא לוחצת עליה ועם הזמן לא תהיה לה ברירה כי היא רואה כמוני וזה ממש לא הרבה!

איזה יופי לשמוע שהניתוח הצליח

לעומר. וטוב שאת מזכירה לי , אני חייבת לקבוע להם תור לבדיקת עיניים (מי דיבר פה על אמא רעה...
) מקסימום הם יהיו כמו אמא שלהם עם משקפיים מגיל 4

keren1

New member
שריתוש אני ממש שמחה לשמוע

על עומר. ולא להתרגש לגבי משקפיים למתן אמרו בגיל חודשים שהוא זקוק למשקפיים אך הזמן עשה את שלו והיום הוא לא זקוק למשקפיים (וגם לא היה זקוק להם). קרן

חיבנוקי

New member
איזה יופי שהניתןח הצליח../images/Emo140.gif

והיום אני הצטרפתי למועדון הממושקפים.זה לא נורא. ילדים מתרגלים מהר אם אנחנו תומכים ומעבירים להם הרגשה שזה טבעי להעזר במשקפיים או במקרה שלנו מכשיר שמיעה.

קרנושה

New member
שרית...וש

שמחתי לראות שהניתוח של עומר הסתיים בהצלחה... משקפיים? שאלו יהיו "הבעיות" הכי קשות שלהם בחיים!! התגעגעתי
ים

למעלה