מה שלומך ושלום החתלתולים? אתמול היינו למטה והקטנים השתוללו שחבל"ז. הם שפכו על עצמם חול וצחקו. לפני כן (וגם שלשום) הלכנו לקנות ארטיק. בפעם הראשונה נתנו לכל אחד מהקטנים קרטיב. כשביקשתי ביס ממתן - אין בעיה מכבד ומציע שוב מרצונו החופשי. שני לעומת זאת מהרגע שקיבלה את הקרטיב לא הוציא אותו מהפה (כנראה שנדבק לה לפה). לא היתה מוכנה לכבד. צרחה שניסיתי לקחת לה ביס. קמצנית שכזאת. יום טוב קרן
ויום שקט לכולם.... מה חדש???? אצלינו הכל בסדר, מתרוצצים, עסוקים, מבלים המון עם הילדים, ובינתיים אני נהנית מכל רגע..... החיסרון היחיד בלהיות מובטלת (חוץ מהלחץ הכלכלי) זה שבקושי נכנסים לאינטרנט.....
ואפשר לנשום ואו פסח ממש בדלת איזה התרגשות זה החג החביב עלי מכל תחושה של התחדשות באוויר אני במצב רוח של שינויים מתכננת תספורת ושינויים בבית כי החלטנו לא לעבור דירה ולהישאר עוד שנה אז שיהיה יום מקסים לכולם
אצל הרופא עיינים שניתח את עומר והיא אמר שהניתוח הצליח - נפלא !!! אבל גם עשינו בדיקות עיינים מקיפות + ראיה לשניהם והתבשרנו ששניהם ירכיבו משקפיים מוקדם מכפי המצופה כנראה נו הגנטיקה הדפוקה שקיבלו מההורים המישקפופרים שלהם
משקפיים מגיל צעיר זה לא כלכך נורא. אני משקפופרית מאז שאני זוכרת את עצמי (מגיל תיכון - הנסיכה על העדשה) . זה ממש לא נורא, הים יש כאלה משקפיים שווים, שזה אפילו כיף!
שהניתוח הצליח!! ולגבי משקפיים גם אצלינו לנועם יש מגיל 2.5 וזה ממש לא נורא. יש תקופות שהיא מסרבת ללבוש אומנם, אבל יש תקופות שאין בעיה, אני לא לוחצת עליה ועם הזמן לא תהיה לה ברירה כי היא רואה כמוני וזה ממש לא הרבה!
והיום אני הצטרפתי למועדון הממושקפים.זה לא נורא. ילדים מתרגלים מהר אם אנחנו תומכים ומעבירים להם הרגשה שזה טבעי להעזר במשקפיים או במקרה שלנו מכשיר שמיעה.