בוקר טוב לכולם....

שרי 43

New member
בוקר טוב לכולם....

השרתים האלה יש להם נטיה להיות חסרי התחשבות ועוד על הבוקר. אני במשך חמש דקות כותבת הודעת בוקר טוב לוחצת על שלח אבל מה מקבלת?....נכון, הודעה כי הדף שאני מבקשת לא ממש זמין. טוב מילא זה, אני חוזרת לדף הקודם..ההוא עם ההודעה ומה אני רואה....לבן, דף לבן וחלק כאילו לא כתבתי כלום (ואני נותנת עצות לכולם בסגנון של תעשה קופי לפני שאתה שולח)..עכשיו, לך תזכור מה כתבת? עזבו ..זה לא חשוב העיקר הוא שיהיה לנו יום נעים חמים וכייפי אפילו שהילדים עדיין בחופשה

בת ה י ם

New member
בוקר של ../images/Emo42.gif

הילדים עדיין בחופש
אני בעבודה....
ויום מלא חיוכים ו
לכולנו

חן.

New member
יום טוב../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

וכי מרגיז כאשר את כותבת הודעה בתיבת המסרים והיא לא עוברת...ולא עוברת...ולא עוברת...וכל פעם צריך לכתוב הכל מהתחלה...וגם האיקונים לא נפתחים...

motin10

New member
אחלה של בוקר

אז ככה אני התעוררתי לפני שעה ..כי השכן שלי מקסים העיר אותי ..רצה לשאול אותי אם אני רוצה לבוא איתו לירושלים ...דרך אגב מקסים לוקח את אישתו היום לכותל..שאלתי אותו למה? אמר לי שהוא רוצה שהיא תתרגל לדבר לקיר ..חחחחחחחחחחחחחח גנוב מקסים ..פעם לקח את אישתו לגן חיות ןעד שהיא לא התחננה אליו הוא רצה להשאיר אותה שם .. כי הוא טוען שהיא ממשפחת הבבונים .חחחחחחחחחחחח ..מקסים הולך לעבודה כמו תלמיד גרוע לבית הספר ..מקסים חוזר מהעבודה בשעה 10 ואומר המנהל לא הגיע ......אהההההה שכחתי להגיד לכם את שם המשפחה של מקסים ..מקסים פט ...מכירים??בטח שלא הוא שינה קצת משם המשפחה ..מפטיטו לפט דומה לא???.חחחחחחחחחחחחחח מה שטוב אצל מקסים שהוא מפנק את אישתו משהו משהו ...יום שני האחרון הוא קנה לאישתו מכשיר קשר ..למה שהיא יורדת לזרוק את הפח שתיהיה בהאזנה ולא תדבר עם אף אחד ...וכשמגיע הלילה נכנס מקסים הגבר למיטה יחד עם אישתו ..אבל מה ישר הוא נרדם ...למה מרוב הוראות הוא תמיד עייף חחחחחחחחחחחח בוקר טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםם מנץץץץץץץץץץץץץ

קרנוש20

New member
בוקר טוב.........

אני עייפה אמי העירה אותי הזכירה אותי שיש לי היום שיננית ויש לי היום מבחן גם....... תרשו לי להתפרק אימלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללה! זהו אוהבת יום טוב לכם

motin10

New member
קרנוששששששש

אז ככה ..היום עם הרפואה המתקדמת שאת יושבת בכסא אצל רופא השיניים את לא מרגישה כלום ..אפילו הזריקות הם כבר לא מה שהיו פשוט דקירה קטנה שאת לא רואה את המחט בכלל ... ובקשר למבחן אני לא מבין למה בחרת ללכת לטיפול לפני מבחן???? בכל מקרה שיהיה לך בהצלחההההההההההה ואנחנו כאן בטוחים שתוציאי ציון טוב ..אבל מה תבטיחי לגלות לנו לפחות כמה קיבלת שיהיה לך אחלה של יוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

קרנוש20

New member
תגובה עצבנית

דבר ראשון תודה נשמה על הדאגה וההתחשבות דבר שני אני עצבנית אז תיקח הכל בהומר דבר שלישי שיננית = דבר כואב מאוד יותר נרופא שיניים במיוחד לי שיש לי דלקת חניכים רצינית קיבלתי אפילו תמיסה לטיפול.... יאאאאאאק לא היית צריכה לשתף אתכם בזה אבל אתה התענניית מסקנה : פעם הבאה עדיף לא לדעת, לכן עדיף לא לדאוג.... ודבר רביעי - לא מגלה את הציון של המבחן......... חחחחחחחח יש לי אותו בערב וזה בלי ציון זה מבחן סימולציה אישי של שלוש וחצי שעות מסקנה: יש לאחל לי הצלחה בלשבת על התחת שלוש שעות מוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווא לכולם! קרנינה הרעבה והאוהבת

למעלה