בוקר טוב לכולם !

בוקר טוב לכולם !

הייתי שמחה לשמוע מחברי הפורום מה לדעתם התכונות שחשוב שיהיו לסטודנט למדמ"ח /הנדסת תוכנה ... (מעבד , כרטיס מסך וכדו' )תודה !

אופס .. מרב שכתבתי

את ההודעה מהר לא שמתי לב שהחסרתי את החלק הכי חשוב . התכוונתי לכתוב מה לדעתכם התכונות שחשוב שיהיוה במחשב אישי של סטודנט למדמ"ח/הנדסת תוכנה ... סליחה על הטעות ...

enash

New member
לא חייב להיות משהו מיוחד

אני מבין שאתה הולך ללמוד הנדסת תוכנה רגיל לא גרפיקאי אז לא צריך כרטיס מסך מיוחד חוץ מזה תבדוק באיזה תוכנות משתמשים באותו מקום שאתה הולך ללמוד באיזה Microsoft Visual Studio אם כובדים עם הגרסה משנת 2000 אז כל מחשב יתאים אבל אם עובדים עם .NET החדש זה כבד מאוד וצריך מחשב מייצור החצי שנה האחרונה עדיין לא לא חייב מחשב הכי הכי בכל אופן תוכנות אלו נמצאות במעבדות ולא יהיה לך אותם אולי תהיה לך תוכנה מוקטנת ביותר על קומביילר בלבד אבל אם תרצה להפעיל את Microsoft Visual Studio על המחשב האישי אז דע לך שהוא מאוד כבד הערה: דיברתי על מחשב נייח אם אתה מתכוון לנייד אז ללכת על הכי חזק

הוליסטי

New member
ובהמשך

לשימוש בג'אווה, הייתי הולך על מחשב ממוצע פלוס מבחינת חוזק (פנטיום 4 2GHז ??? נגיד). והייתי משקיע בזיכרון חזק כמה שיותר. לדעתי, לא פחות מג'יגה. (ולדעתי .NET הכללים יהיו דומים). מסך - משהו שיהיה נוח לעבוד מולו. היום מבכי LCD כבר לא ממש יקרים ואם אתה לא בקטע של משחקים, אז אפשר ללכת על מסך עם מהירות תגובה נמוכה יותר ולהוזיל את המחיר. כל השאר - לפי הכסף והפינוקים (DVD וכו')

למעלה