בוקר טוב לכולם

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

@@

New member
עזרא, אני חולההההההה עלייךךךךךך

אתה לא יודע עד כמה אני אוהבת ומעריכה אותך, תודה שאתה תמיד שם בשביל לעורר אותי. דרך אגב לגבי הכינוי שלי מה אכפת לך העיקר שאתה המקור.
ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ומלא מלאאאאאאאאאא
ומתוק שלי חג פורים שמח תמסור את זה גם ללבבית, מבטיח?
ריקי

golem

New member
ריקוש המשדכת.../images/Emo13.gif

חג שמח חמודה שלי - ולכי לחגוג שלא יהיו בעיות!!! אני עוד יתקשר לוודא את זה..
(ותרי לי על האייקונים אין לי חשק אליהם כ"כ היום..

@@

New member
גם לי היום אין חשק

אני מאחלת לך חג פוריםםםםםםםםםםםםם שמחחחחחחח ומבדחחחחחחחחחחח אוהבת ריקי

sidi

New member
נו...

אז מה הבעיה? הלקוח שמגיע, או מתקשר, (איך שזה עובד אצלכם). תשגעי אותו. יש לך כל כך הרבה את מי לשגע ומשעמם לך? אני בבעיה כי לי אין יותר מדי את מי לשגע, המחשבים משגעים אותי

shir23

New member
חכו חכו

עזרא, ריקי סידי אמרתי שאין לי עבודה, והנה הייתה לי מכה של טלפונים ו.....נגמר עוד מעט אני הולכת הביתה. תרכלו עליי. סידי אז מה אתה אומר, עוד יתפתח פה סיפור אהבה?

@@

New member
נשמה, אנחנו מרכלים????

רק דברים טובים, תגידי לי אי אפשר לנהל איתך שיחה אחת בלי שתחזרי אליי 10 פעמים???????? סתםםםםםםםם צוחקת, נדבר בערב. אוהבת ריקי נ.ב. מה לגבי סידי??????.

sidi

New member
עוד סיפור

אחד של אהבה לפני שסוגרים את האורות...

shir23

New member
עכשיו נסגרו האורות

אני הולכת הביתה, אומרת לכולם להתראותת שיהייה לכולם פורים שמח מאוד מאוד תצאו לבלות ותהנו אני ישב לי בבית, כי אני לא טיפוס של מסיבות

@@

New member
ההמשך.......

פעם את בוכה ופעם את צוחקת מזילה דמעה ........... ההמשך כולו שלך

sidi

New member
ההמשך...

כי זה הזמן ללכת, לכל האהבות יש סוף והתחלה...

@@

New member
בוקר טוב גם לכםםםםם../images/Emo42.gif

שיהיה לכולם חג פורים שמח
. למרות שאצלי קצת מדכא, אתמול הייתה הברית של האחיין שלי וישי בא. אתם מתארים לעצמכם?????? כל המשפחה שלי הייתה שם והוא גם היה בלי בושה כאילו לא קרה כלום, ואיך שכולם קיבלות אותו בחיבוקים ונשיקות. ציפיתי שהערב יסתיים אחרת אבל ממש לא, הייתי מאוד עצובה בלילה ובכיתי המון, אני לא חושבת שהוא ראוי לאהבה והתמיכה שלי. שלכם ריקי

golem

New member
ריקוש חמודה שלי ../images/Emo24.gif

דאבל שטרודל!!! אני חולה עלייך ולא טוב לי שהרגשת לא נעים אתמול. אבל, קחי את המשפט האחרון שכתבת ואיתו תלכי הלאה מעכשיו "הוא לא ראוי לאהבה ולתמיכה שלי" -> אז בבקשה - להתחיל לפעול לפי המשפט הזה... ואם עוד פעם את עצובה ולא פונה לגולם להרגעה - חבל לך על הזמן!!!! חולה עלייך מתוקה שלי

@@

New member
עזרא נשמה שליייי

את צודק, אני חייבת לאמץ את המשפט הזה ולהפנים אותו פנימה, אני עדיין עם כאבי ראש מהבכי של אתמול, אני מקווה שהראש שלי יפתח מכל זה. חולהההההההההההההה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ריקי

shir23

New member
אני יהרוג אותך

אני מבטיחה לך, שאני יראה אותך. מכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

golem

New member
חמודה שלי

הייתי אומר ללך כמו שיר שאני יביא לך מכות - אבל אני מפחד ממך - מה לעשות.
חמודה שלי - שהראש שלך ייפתח לטוב ומהר, או שאני יבוא לטפל בו בכח!!! ואני חולללההה עלייייךךךךךך ופה בשבילך חמודה עזרא

shir23

New member
ריקי

מה קרה, למה לא הרמת טלפון?? אולי הגיע הזמן שתביני שמה שאת מסבירה לי, ואיך שאת מחזקת אותי תיישמי קצת על עצמך!

@@

New member
שיר......

אני אתקשר אלייך מאוחר יותר, יש לי מלא עבודה נצטברות מאתמול. יום נפלא מתוקההההה. אוהבתתתתתתתתתתתת ריקי

mariana

New member
נשמה שלי../images/Emo24.gif

קודם כל שיהיה לך חג שמח ועם הרבה חיוכים, דבר שני בקשר לישי משום מה ידעתי שזה מה שיקרה אתמול ידעתי שתפתחי יותר מדי ציפיות וחשבת שכולם יוכלו להפיע עליו, אבל הוא נשאר בדעה שלו. מתוקה שלי אני נורא דואגת לך, לא אכפת לי מה יקרה עוד שנה או עד סוף דצמבר, מפריע לי מה שקורה לך עכשיו אז תתחילי ליישם את מה שאמרת שהוא לא ראוי לאהבה שלך ולתמיכה שלך. את עושה למענו די ויותר. תתחילי לקחת את עצמך בידיים רק שתתרחקי מימנו את יכולה להקריב אותו אלייך. אין מה לעשות אצל בנים זה עובד הפוך, תתרחקי והוא יתקרב אלייך אוהבת אותך נשמה שלי ואין לך מה לבכות בגלל האנוכי הזה. מרין

ליאור 30

New member
ריקי אהלןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

את המאת להגיד לך אין לי הרבה מה להוסיף אחרי שכל החברים כאן כבר ענו לך את מה שאני חשבתי להגיב לך אבלללללללללללללללללללל אהבתי את המשפט שלך """""""אני לא חושבת שהוא ראוי לאהבה והתמיכה שלי"""""""""""""""" רק תתחילי להפנים את זה חזק לליבךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ליאור שיורד עלייך תמיד רק מאהבההההההההההההההההההההההההההההההה בייי

jess ועוד

New member
בוקר טוב סידי

מה המצב מה קורה מה חדש ???? שיהיה אחלה של יום למרות שאפור בחוץ ....

למעלה