שאלה טובה!!! אני סידי האיש והאגדה. אני רופא אליל במקצועי, מכירה את הפירסומת של קופת חולים כללית על הויטמינים בשם גיזונטהייט? אז אני עומד מאחורי הפיתוח שלהם
סתםםםםםםםםםםםםםם אני איש מן השורה שעובד לפרנסתי בתחום המיחשוב. סידי
ואני גם חושב שכל השורות באותו גובה אלא שאנחנו בתור בני אדם עושים את ההבדל בין השורות. ואם כל אחד יקבל את עצמו כמו שהוא ויהיה גאה במה שהוא עושה ולא יתן לאחרים לזלזל בו ובמה שהוא עושה, אז באמת לא יהיה הבדל בין השורות. סיבכתי אותך בפילוסופיות שלי?
מה שלומך? אני רואה שאת עדיין שקועה בסיפור שלך, חבל, חבל מאוד אבל אני לא יומר לך להמשיך הלאה ואני לא אתן לך פטיש בראש מכיוון שבעבר ואני מדגיש בעבר גם אני הייתי שקוע בסיפור דומה, את בסוף תקבלי את השכל לבד. ריקי, את גורמת לי
זה שאני שקועה בסיפור שלי עד הצוואר זה ידוע וזה שאין לי שכל זה גם ידוע, נשמה שלי נקווה לטובבבבבבבב. ומי יודע אולי יהיה פה באמת סיפור אהבה 2 , אתה לא יודע כמה היא מקסימה (אנחנו בקשר), אז יאללההההההההה חבר´ה להזיז עניינים. אוהבת ריקי
ריקי - ככה את רוצה לעצבן אותי בכח???? מה זה המשפט הזה "אין לי שכל" - נשבע לך עוד פעם את אומרת את זה אני בא אישית ומכניס לך לראש שאת אחת הבחורות המקסימות החכמות והחמודות שהכרתי...ואל תתוכחי איתי!!!!! ואגב דאבל שטרודל זה שלי - גנבו לי אותו..
אתה צודק הזכויות שמורות, אבל השם מצא חן בעיני, אז בכמה אתה מוכר את הזכויות. ריקי כשאמרתי שתקבלי שכל, לא התכוונתי שאין לך שכל, רק שבמקרה הספציפי הזה שלך את חושבת עם הלב לא עם הראש. אבל זה יעבור.