בוקר טוב לכולם

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב לכולם

שיהיה לכם אחלה יום וחג שמח. מה קרה יום אחד אני לא נכנס וזהו? אל תתביישו, אתם יכולים לצאת מהחורים. סידי

shir23

New member
בוקר נפלא

מה שלומך? לאן נעלמת? תודה על ההגנה מפני כל האנשים שרצו לאכול אותי........

sidi

New member
היי

הכל בסדר איתי הייתי קצת עסוק אתמול, ולא יצא לי להכנס. תראי אני עורך דין במקצועי אז זה כבר בא לי טבעי. סתםםםםםםםםםםם בבקשה. סידי

shir23

New member
עכשיו אני מבינה

למה אתה כזה עסוק ועובד בשעות מטורפות. אבל יפה.. אהבתי. אז מעכשיו יש לי סנגור?

shir23

New member
אז מי אתה?

אתה מזכיר לי את הסיפור של מיץ פטל.... זוכר אותו בכלל?

sidi

New member
מי אני?

שאלה טובה!!! אני סידי האיש והאגדה. אני רופא אליל במקצועי, מכירה את הפירסומת של קופת חולים כללית על הויטמינים בשם גיזונטהייט? אז אני עומד מאחורי הפיתוח שלהם
סתםםםםםםםםםםםםםם אני איש מן השורה שעובד לפרנסתי בתחום המיחשוב. סידי

shir23

New member
גם עו"ד

זה איש מן השורה. בעצם כולנו אנשים מן השורה, רק שיש שורות יותר גבוהות......

sidi

New member
לא אמרתי שלא

ואני גם חושב שכל השורות באותו גובה אלא שאנחנו בתור בני אדם עושים את ההבדל בין השורות. ואם כל אחד יקבל את עצמו כמו שהוא ויהיה גאה במה שהוא עושה ולא יתן לאחרים לזלזל בו ובמה שהוא עושה, אז באמת לא יהיה הבדל בין השורות. סיבכתי אותך בפילוסופיות שלי?
סידי

shir23

New member
לא

אני בחורה מספיק חכמה להבין את הכוונות שלך. חוץ מזה אתה בסך הכל משעשע אותי כי כמו שאמרתי משעמם לי ואני לא מבינה למה אני צריכה להיות קשורה לכיסא

sidi

New member
סליחה

חלילה לא התכוונתי לומר שאת לא בחורה חכמה!!! אני שמח שאני משעשע אותך
אני יומר לך מדוע את צריכה להיות קשורה לכיסא, כדי שלא תלכי להסתובב.
זה פשוט מאוד. אז מה את עושה לפרנסתך?

shir23

New member
אני

עובדת בחברת בתקשורת ומקשיבה ללקוחות הבעייתים

@@

New member
סליחה שאני נדחפת אבל.....

נראה לי שיש בינכם אחלה של תקשורת מי יודע אולי יצא פה איזה סיפור אהבה. אז סידי ושיר מה אתם חושבים????? יש מצב לסיפור אהבה??????

sidi

New member
דבל שטרודל ../images/Emo8.gif

מה שלומך? אני רואה שאת עדיין שקועה בסיפור שלך, חבל, חבל מאוד אבל אני לא יומר לך להמשיך הלאה ואני לא אתן לך פטיש בראש מכיוון שבעבר ואני מדגיש בעבר גם אני הייתי שקוע בסיפור דומה, את בסוף תקבלי את השכל לבד. ריקי, את גורמת לי
. שיר מה את אומרת? יהיה פה love story 2 ?

@@

New member
סידושששששש

זה שאני שקועה בסיפור שלי עד הצוואר זה ידוע וזה שאין לי שכל זה גם ידוע, נשמה שלי נקווה לטובבבבבבבב. ומי יודע אולי יהיה פה באמת סיפור אהבה 2 , אתה לא יודע כמה היא מקסימה (אנחנו בקשר), אז יאללההההההההה חבר´ה להזיז עניינים. אוהבת ריקי

golem

New member
ריקי עוד שנייה אני......

ריקי - ככה את רוצה לעצבן אותי בכח???? מה זה המשפט הזה "אין לי שכל" - נשבע לך עוד פעם את אומרת את זה אני בא אישית ומכניס לך לראש שאת אחת הבחורות המקסימות החכמות והחמודות שהכרתי...ואל תתוכחי איתי!!!!! ואגב דאבל שטרודל זה שלי - גנבו לי אותו..
אוהב אותך ריקוש

sidi

New member
סליחה

אתה צודק הזכויות שמורות, אבל השם מצא חן בעיני, אז בכמה אתה מוכר את הזכויות. ריקי כשאמרתי שתקבלי שכל, לא התכוונתי שאין לך שכל, רק שבמקרה הספציפי הזה שלך את חושבת עם הלב לא עם הראש. אבל זה יעבור.

@@

New member
סידי נשמה שלי

ממש לא נפגעתי אתה פשוט צודק במקום לחשוב עם הראש אני הולכת עם הלב.

shir23

New member
נגמרו לי הטלפונים ו...

התחיל לשעמם לי שוב פעם. אז מה יהייה???

למעלה