בוקר טוב לכולם
ק קרנוש20 New member 12/2/02 #3 בוקר טוב........ איך קמתם? כל כך כיף להיות מתחת לפוך ביום שכזה שיהיה לכולם יום קסום ומלא אהבה
א אפרת.א New member 12/2/02 #4 צהריים טובים ../images/Emo42.gif ייייייייש! סוף סוף מכונת הכביסה שלי עובדת לך צביקה הטכנאי הכי הכי - תודההההההההההההההההההההה אגב,,,,,מישהו חסר - ערכתי מפקד ויש לי ניפקד - - - - אפרוחחחחחחחחחח?!?! ? ? ? ?
צהריים טובים ../images/Emo42.gif ייייייייש! סוף סוף מכונת הכביסה שלי עובדת לך צביקה הטכנאי הכי הכי - תודההההההההההההההההההההה אגב,,,,,מישהו חסר - ערכתי מפקד ויש לי ניפקד - - - - אפרוחחחחחחחחחח?!?! ? ? ? ?
ד דודו21 New member 12/2/02 #5 אחלה צהריים!! כבר.. מכין לך כוס קפה על חלב. עכשיו לא תכבסי יותר בידיים.
א אפרת.א New member 12/2/02 #7 יווווווו תודההההההההה../images/Emo24.gif מה זה מתאים לי עכשיו נס על חלב חנצ´ו - עוגה משהו?? (יש גבינה עם אוכמניות משו משו דודו - - - אממממ.....אפשר לאמץ אותך נשמה?
יווווווו תודההההההההה../images/Emo24.gif מה זה מתאים לי עכשיו נס על חלב חנצ´ו - עוגה משהו?? (יש גבינה עם אוכמניות משו משו דודו - - - אממממ.....אפשר לאמץ אותך נשמה?