בוקר טוב לכולם

לזה שמישתמש בשם המישתמש

-הבבא במבה- אתה צודק, אז גם להעיתעלם מזה שמישתמש בשם המישתמש -הנהלת החדר-זה מעשה נכון, הנה הוא הגיב לי ואני לא הגבתי בשבילו, אז אני מוסר את תודתי לזה שמישתמש בשם המישתמש -הבבא במבה-

גם אני מצטרף

ואני מחל המשך יום נעים לאלו שמישתמשים בשמות המישתמש: זה ממכר , הבבא במבה , סופיה34 , מושמושה , טיפוס לילי , נועה 21 , שנונה 28 , זאב שחורדיני , האיש שבפנים , מסטולה , בוצ'ה ואוחצ'ה, מרטיני 1 , נוי בן שושן , בלוג מאסטר , פוקימונית של הצאט , נערה על רטט לירן אקספרס , תימני מלעון , ליז אזרזר , QUENATTI , SYRUS , בוקס 1 , גילי התותח , ההיא משם , אושרי , טורף הנשים ובגלל שאין לי כוח יותר אני מוסר לכל אלו שקוראים את ההודעה הזאת מחזיקים בראש שלהם חזק ואומרים "אהה רונן איפה אני למה אני לא רשום ? " אז גם לכל אלו אני מוסר את זה ! ואני נותן רמז גדול שימו לב מי לא רשום בין כולם חחח זה הלווין לך אני מוסר שתפסיק להיות קרציה ולהידחף

בכל מקרה אנשים יום נעים וטוב |הקפצה

שיהיה לכם יום נעים גם לא בהקשר המיני , ולכל החוגגים מזל טוב לטובה, ולפנות צהריים טובים חחחחחחחחחחח ואי אני מתפקע פההההההההה מת עליכם

בואנה רונן ינבלה אני צריכה להיות 1

ואין אותי בכלל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נועההההההההההההההה

יא כחבונההההההההההההההההההההה מת עלייך הנה את אחרונה אבל חביבה אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יוני תירגע

תשים לב לתגובות שלו על זה שבן אדם מגיב לעצמו כל כך הרבה פעמים חוסמים מישהו בפורומים אחרים תתעורר יוני ואל תבוא בטענות הבנו שלא נעים לך ממנו כי כולם יורדים עליו שישנה את הגישה שלו ולא יירדו עליו.. אל תתחיל להיות פה סנגור שלו 99% מהפורום לא סובלים אותו תתחיל לחשוב איך זה יכול להיות ולמה ? אחרי זה תתחיל לבוא בטענות

תפוז יוני צודק השירשור מיותר

כמה שפחות לראות פה את הניק הדפוק "הלווין" בן אדם קרציה שלא תתואר תפוז אם תמחקו את השירשור אתם עושים בשכל יום טוב

אוהד יא כחבון אם היית...........

אוהד יא כחבון אם היית מתעלם לא היית עונה פה חחחחחחח איזה אדיוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט חחחח אתה לא מסוגל להתעלם כי אתה כזה ככה אתה ולא תשתנה כמו עלוקה אתה חחחחחחחחחחחחחח מעכשיו תראה מה זה נקרא להתעלם ניפגש בבלוגים חחחחחחחחחחח אם אלוהים היה קיים הוא היה ממציא תרופה לאנשים כמוך אהה יש כבר תרופה קוראים לה : בית חולים לחולי נפש יאללה תפוז שרשור מיותר

למעלה