בוקר טוב לכולם,

sitvaniyot

New member
בוקר טוב לכולם,

מי אני ומה אני ליד כל ההרפתקאות שעברו על יעלי שלנו. אני סתם הלכתי לעבודה, משם לבת לעזור עם הנכדות ובערב לקניות והביתה להמשך העבודה. שום הרפתקאות, ממש לא מעניין. העיקר יעלי, לא הבנתי, יש/אין אוטו? לכל החרוצות העוסקות בעבודות משק הבית אצרף בדיחה. בוקר אחד הבעל חוזר מעוד יום של דייג ומחליט לקחת תנומה. למרות שלא הכירה את האגם, החליטה האישה לקחת את הסירה ולשוט באגם. היא שטה קצת בסירה, הנחיה עוגן והחלה לקרוא בספרה. אחרי זמן קצר הגיע שוטר הגנים, ועצר לידה. "בוקר טוב גברתי, מה את עושה?" "קוראת ספר" היא נאנחה ("זה לא ברור?" חשבה לעצמה) "את באיזור האסור לדייג" הוא הודיע לה "אני מצטערת שוטר, אבל אני לא דגה, אני קוראת ספר" "כן אבל מבחינתי את יכולה להתחיל לדוג בכל רגע, יש לך את כל הציוד... אני אצטרך לקחת אותך לתחנה ולמלא טופס תלונה" "כן אבל אם תעשה זאת אני אצטרך להגיש נגדך תלונה על הטרדה מינית" אמרה האישה. ".. אבל אני אפילו לא נגעתי בך!!" אמר השוטר "כן זה נכון, אבל יש לך את כל הציוד, ומבחינתי אתה יכול להתחיל כל רגע" "שיהיה לך יום טוב גברתי" אמר השוטר והלך. הערה:לעולם אל תתוכח עם אישה שקוראת. סביר להניח שהיא גם יכולה לחשוב!

מלכה 5

New member
בוקר טוב חברות יקרות, עדיין לא

קראתי את כל מה שכתבתם, אקרא עוד מעט. מהבוקר אני מנסה לרשום "בוקר טוב" והתפוז לא מעביר. מקווה שעכשיו יעבור.

אנפה2

New member
בוקר טוב, שבת או טו טו בפתח,

קדימה למטבח, בישולים אפיה, ואח"כ עונג שבת, כמובן.

אנפה2

New member
לגבי ההמשך של הדיון לסיבוב נוסף.

אז יש לי כמה חברות שמנהלות מערכת זוגית כאשר המונח ,"שנינו ביחד וכל אחד לחוד" שולט. הם מתגוררות בבית שלהם ובן הזוג בבית שלו, כך שיש 2 ציפורים במכה אחת, לא מרגישות כטבחיות כובסות וגיישות, ועדיין הם בזוגיות. איש איש ודרכו איש איש וטעמו. מה רע בבחור בן 45 שממלא את הצרכים המינים של אשה בת 55, אין בזה פסול ואין בזה רע, יש נשים שאוהבות ורעבות למין בדיוק כמו הגברים ואפילו בגילינו המתקדם, ויש נשים שהבאר התיבשה מכיון ששכחו מהפעילות הזו. כמו שאומרים משביעהו רעב, מרעיבהו שבע, זה תופס גם אצל הנשים
. לטיפה , חיבוק, נשיקה חמה, מילה טובה, אפילו שהיא במקום ורק להרגע, עושה קסמים לנפש ולנשמה.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לסתווניות ולמלכה ב../images/Emo82.gif

בוקר טוב לפורום המקסים
רוצה לברך את כולנו בעוד יום של בריאות והנאה. יום שנוכל לבצע פיזית את כל מה שהראש מתכנן רוחנית. ביחסי האנוש נסביר פנים איש לרעהו. מלכה הכניסה את זה כחתימה לעולמות שלה "
חייך והעולם יחייך אליך, אהוב ויאהבו אותך זה אכן כך, ברגע שאנו מסבירי פנים לזולת אנו מקבלים את אותו יחס. אני מביאה לכאן בנושא זה מה אומרים המקורות שלנו על כך.. משלי פרק כז (יט) כַּמַּיִם הַפָּנִים לַפָּנִים כֵּן לֵב הָאָדָם לָאָדָם : והכוונה כמו המים המשקפים פנים לפנים, כן לב האדם (משקף) ללב אדם אחר. (רוצה רק לציין שהמים שימשו אז בתור ראי). אם האדם עצוב זה ישפיע על חברו ואם ישמח גם זה ישפיע. בנוגע למכונית
סתווניות, הרכב לא הועבר כנראה משום שזה רכב נכה על שם ביתו, הוא ייגש ביום ראשון למשרד הרישוי ויסדיר את העניין. במידה ולא אחפש לי משהו אחר. יום טוב ושבת שלום לכולם.

אנפה2

New member
מחר יום הולדת , לחבר בן 60.

מה לקנות לו מתנה, יש לכם רעיונות ? אני נוסעת עוד מעט לקניון לחפש, אבל אשמח לקבל גם רעיונות מכם. החבר הוא חבר טוב, מחר מוזמנים לארוחת בוקר, אז צריך היום לקנות מתנה.

מלכה 5

New member
אנפה, בוודאי כבר הלכת וקנית

מתנה, אך בכל זאת אציע - לדעתי יפה להזמין להצגה/סרט/ארוחה או כמובן ספר למי שאוהב לקרוא. הבחירה בהתאם לתקציב. בנוסף ידידות כנה היא המתנה הכי יפה שאפשר לקבל. שיהיה יום הולדת שמח לבחור הצעיר.

בושם טוב, עט נובע, עניבה מיוחדת

ושעון שמראה את השעה בכל מקום בעולם - ספר טוב , תמיד הולך.

בוקר טוב לכל חברי הפורום../images/Emo140.gif

קיבלתי באי-מייל, ולמרות שהוא נוקט בלשון נקבה , זה מכוון כמובן לשני המינים. חשוב לי להביא את זה בפניכם, כי אנחנו כולנו שוכחים לפעמים להודות על כל מה שיש לנו, ואנחנו מקבלים את הכל כמובן מאליו. עיקר המסר הוא - חשיבה חיובית, בה אני דוגלת, ולה אני "מטיפה",ועוד כמה בפורום עושים זאת, גם אם לא תמיד הם מודעים לכך.. יעלי הזכירה את חתימתה של מלכה,"חייך והעולם יחייך אליך-אהוב וויאהבו אותך",וכמו חתימתו של שלמה, לקבל בשלווה את מה שאין בידנו לשנות,וכמובן את המילים של יעלי מדי יום, מברכת את כולנו בבריאות טובה, פיזית ונפשית,ויחסים טובים אחד עם השני. זה פורום ששוררות בו אנרגיות טובות, ונעים להיכנס אליו כמו שאחרים כבר אמרו זאת לפני. אז הנה האי-מייל שקיבלתי.
אל: אלייך תאריך: היום מאת: ממני הנדון: את אני ה'. היום אני אטפל בכל בעיותייך. זכרי, אני לא זקוק לכל עזרה. אם בחיים תיתקלי בבעיה שאת לא יכולה לטפל בה, אל תנסי לעשות זאת כלל. הכניסי אותה לתוך תא "השמ"ב" (דברים שה' מטפל בהם). כל הבעיות תטופלנה, אבל בקצב שלי, לא שלך. מיד לאחר שהכנסת את הבעיה לתא, אל תמשיכי לדאוג לה, היא הופכת להיות הבעיה שלי. במקום זאת, כווני את הפוקוס שלך לדברים הטובים ביותר שקיימים בחיים שלך כרגע. אם את תקועה בפקק, אל תתייאשי. יש המון אנשים בעולם הזה שבשבילם הנהיגה היא צ'ופר שלא חלמו עליו. אם יש לך יום נוראי בעבודה, חשבי על כל אלו שהם מחוסרי עבודה כבר שנים. אם מערכת היחסים שהיית מעורבת בה התפרקה, חשבי על אדם שאף פעם בחייו לא חווה אהבה או לא אהבו אותו. אם תקטרי על זה שהסתיים עוד סוף שבוע, חשבי עם אישה על צרור הצרות שעוברת 12 שעות ביום שבעה ימים בשבוע כדי להאכיל את ילדיה. אם יש לך תקלה במכונית, במרחק גדול מדי מכדי לקבל עזרה, חשבי על הנכים שיקפצו על ההזדמנות ללכת. במקרה ותימצאי שיערה לבנה חדשה על הראש, זכרי את חולת הסרטן שנמצאת בטיפול כימותרפי, ושהייתה רוצה שיהיה לה שיער לבדוק. אם את נמצאת בדרך ללא מוצא בחיים ולא יודעת לאן לפנות, ואת שואלת את עצמך: מה התועלת בכלל? היי אסירת תודה! ישנם כאלה שלא הצליחו לחיות מספיק שנים כדי להגיע לנקודה הזאת. אם את מוצאת את עצמך קורבן למרירות של אחרים, לבורות שלהם, לקטנוניות שלהם או חוסר הביטחון שלהם, זכרי, המצב יכול להיות גרוע יותר. את יכולה להיות אחת מהם. אם את מחליטה לשתף מישהי במזכר זה, תודה לך. יכול להיות שתוכלי להשפיע על חייהם בצורה שאת לא מסוגלת לתאר…
עד כאן האי-מייל, ובמילים שלי,- אם כל מה שיש לך ביד זה רק לימון - עשה ממנו לימונדה. בקיצור, בכל דבר צריך לחפש את הטוב.מי שמחפש מוצא.

telavivit

New member
סיור שבת בערב בת"א

ביום שבת 26.08.05 יצא סיור בנושא "שימור בתים בת"א- ישן בצל חדש" נפגשים בשעה 18:00 ברח' אחד העם 14 (ע"י מגדל שלום) הסיור מטעם המרכז להכרת ת"א מחיר 30 ש"ח. הסיור בדגש ארכיטקטורה, סיפור בתים בת"א הקטנה ועוד. שבת שלום TELAVIVT

דוביק1

New member
שיר של החיים

אֵיזֶהוּ מְכֻבָּד? הַמְּכַבֵּד אֶת כּוּ -לָם !!! אֵינִי יוֹדֵעַ מִי כָּתַב אֶת הַשִּׁיר, אַךְ לִבִּי הוֹרַנִי לְנַקְּדוֹ וּמְעַט לְשַׁפְּצוֹ. ******************************************************************* כְּשֶׁתָּבוֹאוּ לְבַקֵּר אֵצֶל הַבֵּן אוֹ אֵצֶל הַבַּת, אַל תִּשְׁכְּחוּ לְהָבִיא מַשֶּׁהוּ - אֲפִילוּ מְעַט. הִמָּנְעוּ מֵהַבָּעַת דֵּעוֹת, אַל תַּרְבּוּ בְּמִלִּים, רַק הָבִיאוּ מַתָּנוֹת, הִפָּרְדוּ מִכַּמָּה שְׁקָלִים. הֵם אוֹהֲבִים לִרְאוֹת אֶתְכֶם עִם תַּבְשִׁילִים ... הֱיוּ חֲכָמִים בִּלְבַבְכֶם, אַל תִּתְעָרְבוּ בָּעִנְיָנִים, כִּי הַיְּלָדִים שֶׁגָּדְלוּ, אֶת הַכּל כְּבָר מְבִינִים. כָּל אֵם יְהוּדִיָּה יוֹדַעַת וְאוֹמֶרֶת גַּם לָאָב: "אִם הַדִּבּוּר שָׁוֶה כֶּסֶף - הַשְּׁתִיקָה זָהָב". זֶה לא צְחוֹק, הַחָכְמָה הִיא לִשְׁתּוק . יְקָרִים וִיקָרוֹת,זוֹ עֵצָה, זוֹ אֵינָהּ מִצְוָה, כָּךְ אוּלַי נִזְכֶּה לְקַבֵּל מְעַט הַעֲרָכָה וְאַהֲבָה. צָרִיךְ בְּכָל גִּיל לָדַעַת לְדַבֵּר אִתָּם מִלָּה, לֹא לָקַחַת פְּרוּטָה, אַךְ לָתֵת לְלא הַגְבָּלָה. אַל תִּדְרְשׁוּ טוֹבוֹת, אַל תְּבַקְּשׁוּ הֲנָאוֹת, לא בָּאתֶם לְהַשְׁמִיעַ וְגַם לא כְּדֵי לִרְאוֹת! חִשְׁבוּ הֵיטֵב עַל כָּל מִלָּה וְעַל כָּל אוֹת. בֵּן אוֹ בַּת יְקָרִים, חִשְׁבוּ עַל הַהוֹרִים. אַתֶּם דָּנִים בֵּינְךָ לְבֵינָהּ: "מַה נִקְנָה לְאִמָּא מַתָּנָה ?" בְּגִילָהּ זוֹשְׁאֵלָה טוֹבָה, הַתְּשׁוּבָה - לְהַחְזִיר לָהּ אַהֲבָה. לָתֵת לָהּ מִזְּמַנְּכֶם, תִּתְפַּנּוּ אֵלֶיהָ לִפְעָמִים, זֶה מַה שֶּׁנָּחוּץ לָהּ מִכָּל הַדְּבָרִים. לְבִקּוּרְכֶם בְּכִלְיוֹן עֵינַיִם הִיא מְצַפָּה, גַּם אִם זֶה לְשָׁעָה קַלָּה, כָּל שָׁעָה הִיא יָפָה. הַקְדִּישׁוּ מְעַט מִזְּמַנְּכֶם לְהַקְשִׁיב וּלְשׂוֹחֵחַ, הִיא מַרְגִּישָׁה נְעוּלָה, אֶצְלְכֶם - הַמַּפְתֵּחַ. עַל בְּעָיָה שֶׁאוּלַי קַיֶּמֶת כְּדַאי לִשְׁאול, בִּתְשׁוּבָתָהּ לְעִתִּים מָצוּי הַמַּפְתֵּחַ לַכּל. סַפְּרוּ לָהּ עַל בִּלּוּיִים וְעַל עֲבוֹדָה, בְּעֵינֶיהָ זֶה כְּמוֹ סִפּוּר אוֹ אַגָּדָה. כָּל אֵלֶּה אוֹתָהּ מְאוֹד מְעַנְייְנִים, כִּי הַקִּירוֹת מַקְשִׁיבִים - אַךְ אֵינָם עוֹנִים. הַצִּפִּיָּה שֶׁלָּהּ לְשִׂיחַת טֶלֶפוֹן גְּדוֹלָה מְאד, וְאִם בְּהִזְדַּמְּנוּת תִּשְׁאַל גַּם לִשְׁלוֹמָהּ, וְהִיא תַּרְחִיב בִּתְשׁוּבָתָהּ וּתְסַפֵּר עוֹד וְעוֹד, הַאֲזֵן לָהּ בְּסַבְלָנוּת וְגַם בַּהֲבָנָה. וְאִם יְשַׂחֵק מַזַּלְכֶם, וְהַשַּׁלְוָה תִּשְׂרור בְּבֵיתְכֶם, הַיְּלָדִים יַעֲשׂוּ לָכֶם טוֹבָה, הֵם יָבוֹאוּ אֲלֵיכֶם. כֻּלָּם יָבוֹאוּ אֶל אִמָּא לְמַאֲכָלֶיהָ הַמְּהֻלָּלִים , כִּי אֶת הָאוֹכֵל שֶׁל אִמָּא כֻּלָּם זוֹלְלִים, וּבְקוֹל מוֹדִים לָהּ עַל רְחִיצַת הַכֵּלִים. כְּדַאי לָתֵת לָהּ גַּם מַחְמָאָה, עַל כּוֹבַע אוֹ עַל חֻלְצָה חֲדָשָׁה, לָצֵאת אִתָּהּ לְטִיּוּל קָטָן אוֹ סְתָם לְבַלּוֹת אִתָּהּ מְעַט זְמַן. לֵהָינוֹת מֵהַנּוֹף בְּיַחַד אִתָּהּ, זֶה הַכּל מַתָּנָה בִּשְׁבִילָהּ. כִּדאי לַּחְשׁוב גַּם עַל זֶה, כַּמָּה זְמַן בְּיַחַד עוֹד יִהְיֶה? תְּשׂוּמַת לֵב קְטַנְטַנָּה, גּוֹרֶמֶת לָהּ נַחַת, אָז לָמָּה אֶת זֶה מִמֶּנָּה לָקַחַת?! לַחְשׁוב עַל כָּל זֶה בִּרְצִינוּת - זֶה כְּדַאי, תְּנוּ לָהּ מִזְּמַנְּכֶם, כָּל זְמַן שֶׁזֶּה לא מְאֻחָר מִדַּי !!!

מלכה 5

New member
יעלי, סיתוניות, דוביק, אהבתי

את מה שכתבתם והרוח הנעימה של הדברים. כן ירבו מילים שנותנות טעם לחיים.

אנפה2

New member
אכן כבר קניתי מתנה.

כרית רביצה של פריד, גדולה לצפיה בטלויזיה, ולזה קיניתי ציפית אדומה ונר אדום גדול בצורת לב.

erika6

New member
שבת שלום ושבוע טוב לכל חברי הפורום.

רוקסן - מה שהבאת לכאן מקסים, ממש מקסים, הדרכה נכונה לחיים, צריך לזכור ולא לשכוח הדפסתי שאוכל לשנן את שנינות הכתיבה.

למעלה