בוקר טוב לכולם.

אביבה1413

New member
ליעלי ולכל החבורה

שחברה בפורום כותבת מסר או הודעה משום מה שלי נמחקת האם זה המכוון. יעלי את לא מכירה אותי את לא יודעת מי אני זה מאד פוגע. אני חושבת שמגיע לי לפחות הסבר גם ממך וכן מהחברות שמתכ בות

אנפה2

New member
בוקר טוב לכולם.

לכתיבה עיתונאית יש כוח. גיבור פריזאי בחור טייל ברחובות פריז ולפתע ראה כלב רוטוויילר תוקף ילדה קטנה. מייד קפץ הבחור על הכלב, נאבק בו וחנק אותו. הילדה יצאה בשריטות קלות בלבד כך גם הבחור. מיד הגיעו כתבי טלוויזיה נלהבים ושאלו את הבחור: אמור לנו מה שמך? כל פאריס תשמע עליך, והכותרת הראשית בעיתון מחר תהייה: "גיבור פריזאי הציל ילדה משיני כלב טורף!" אמר הבחור: אבל אני לא מפריז. הכתבים: או. קיי, אז כל צרפת תשמע עליך והכותרת מחר בעיתון תהיה: "גיבור צרפתי הציל ילדה משיני כלב טורף!" אמר הבחור: אבל אני לא מצרפת. הכתבים: או. קיי, אז כל אירופה תכיר אותך והכותרת תהיה: "גיבור אירופאי הציל ילדה משיני כלב טורף!" אמר הבחור: אבל אני לא מאירופה. הכתבים: אז מאיפה אתה!? הבחור: אני מישראל. הכתבים: או. קיי, אז כל העולם ישמע עליך והכותרת מחר בכל העיתונים תהיה: "ישראלי הרג כלב של ילדה קטנה".

מלכה 5

New member
בוקר טוב לכולנו. אין הרבה

אהבה בעולם,לישראלים, לכן אנחנו צריכים לאהוב את עצמנו. לדאוג ביום, יום שיהיה לנו טוב ולזולת שלידנו.
שולחת פרח לכל אחד מאיתנו.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לאנפה, אביבה נעמי וכולללם

בוקר טוב כוללם,
מלכה, לו ידעתי היכן את גרה הייתי באה במונית ספיישל כדי לתת לך נשיקה. זה בדיוק מה שכתבת אנו חייבים לאהוב את עצמנו ואת חברינו. אפילו בדברי חכמינו כתוב. "ואהבת לרעך כמוך" לו היינו אוהבים מישהו יותר מאשר את עצמנו היו כותבים "ואהבת לרעך כמו שאתה אוהב את X " כנראה שהמקום הראשון הוא לנו לאהוב את עצמנו וכך גם לאהוב את הזולת. והוסיפו והסבירו אם אינך יודע כיצד להתנהג עם הזולת אומרים לך "הדבר השנוא עליך אל תעשה לחברך " חשוב לפני המעשה, היית מוכן שירכלו ויספרו עליך? היית מוכן שירמו אותך? לא סיימנו כי יש עוד פסוק מיישר האומר: "עשה לך רב וקנה לך חבר" חבר אתה קונה רק אם אתה נותן, חבר זה לא זה שאתה דורש ממנו אלא חבר זה האדם שאתה נותן לו, אתה קונה אותו. אם הוא חבר אמת לא תצא מפסיד, ואם נדיר, נדיר שהאדם לא יעריך את הנתינה, אף על פי שהוספת לתת, שוב הרווחת כי עכשיו אתה גם יודע אופיו של אדם. מאחלת ומתפללת על כל אחד ואחד מעם ישראל, חיים בריאות ושלום. מבקשת שלום אמת בחלקת האלוהים הקטנה שלנו, בין עם לעם ובין איש לאיש.

omolsh336

New member
אישה קטנה - גדולההההה! (באחור מה)

יעלי2 היקרה, בהכירי אותך פיזית, אני מוכרח להתוודות שלאור השיר "ואתחנן" מלפני יומיים עוררת בי דיסוננס קוגניטיבי, כי קשה היה לתאר בעיני רוחי אישה קטנה שיוצא לה שיר כזה גדול. זה הזכיר לי מעמד שזכיתי לראותו אישית וזו אחת ההופעות הפומביות האחרונות של גדולת הזמרות הצרפתיות ובכלל בעיני - אדית פיאף, באולם אולימפיה. יוצאת אישה קטנה זעירת מימדים לקידמת הבמה הריקה וכאשר פותחת את פיה - מגרונה יוצא קול אדיר שבשום אופן אי אפשר לדמיין את השייכות ביו הדמות והקול ובעוצמה שממלאת את אולם אולימפיה ללא הגברה (והאולם כידוע מצוייד בשיא השכלולים המודרניים). אז כך הרגשתי גם הפעם בקוראי את "ואתחנן" אז הינה אני שולח לך זר אורכידאות (ושיראו כולם)

צהריים טובים לכל באי הפורום שלנו

היתה לי תקלה באינטרנט, כל האיזור שלנו היה מנותק בגלל איזו תקלה ב-HOTאז אמנם היא תוקנה כבר אתמול, אבל fפי שסיפרתי לכם יש לי אורחים מחו"ל, כל,י והנכדים ' כך שלא תמיד המחשב עומד לרשותי, זה יימשך עוד כשלושה שבועות, כך שבכל עת שרק אוכל אכנס ואקח חלק פעיל, ראשית אברך בברכת "ברוכה הבאה" את נורית, החברה החדשה שהצטרפה אלינו. זר פרחים שלוח לך. ותודה למלכה שהביאה אותך ל-
הפורום שלנו. אביבה, אני מתקשה קצת להבין בדיוק הבעייה שאת מציגה, מדוע את לא כותבת כמו כולנו כאן בפורום? היכנסי ושתפי אותנו, בכל דבר שעולה על דעתך, כמובן אם זה משהו אישי, שאת רוצה לחלוק אם מישהו מסויים, את זה צריך להעביר במסר, ובאמת קורה לפעמים שלתפוז יש תקלות, אבל זה לא סוף העולם, מנסים שוב. מחכים לך פה בפורום, התחילי לכתוב, ותראי שזה זורם מעצמו. כך כולנו התחלנו. יעלי , אהבתי את הפסוקים שהבאת, אגב, האם את יכולה לציין לנו את המקור שלהם? פעם חשבתי שזה לקוח מפרקי אבות, אבל נדמה לי שאני טועה , ויש עוד פסוק או אמרה שהייתי מצרפת לקובץ הזה, " אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו" כל מקבץ האמרות האלה, ודומיהן, אם כולנן היינו מקיימים אותם, הו....איזה עולם יפה יכול היה להיות לנו, אלו הם בעצם הדברים שאת טורחת ומזכירה לנו כמעט מדי בוקר בבוקרו, וזה נהדר, ככל שמשננים את זה יותר ויותר, אנחנו מפנימים את זה, וזה הופך להיות חלק בלתי נפרד מאיתנו. מעבר לכך כמובן שגם אני מצטרפת למברכים אותך יעלי, על שירך הנהדר,אמנם עשיתי זאת כבר במקום אחר,ואני עושה זאת שוב,גם כאן בפורום שלנו. יעלי,משהו נוסף , את כבר יכולה לפתוח משתלה עם פרחים מרהיבים כאלה שנשלחו לך, ואגב, אם את מחזיקה אותם בבית, נא לפתוח חלונות בלילה, עמליה, מי ייתן ונוכל לבלות במקומות היפים של לבנון זו העתיקה, וגם המודרנית לאחר שתשוקם כמובן, מי ייתן וישרור השלום באיזורנו ונוכל להגשים זאת, אגב, המוסיקה שליוותה את המצגת , מדהימה ביופיה, ממש נהדרת. נו טוב גם לבאלי אפשר לנסוע, ראיתי שזה "רק " 750 דולר ללילה, קטן עלינו, לא ? זהו חברים שלי, חייבת לסיים, עוד מעט משמרת אחרת יושבת למחשב, ואני צריכה לפנות, אז בינתיים ,ועד לפעם הבאה , צ'או, באו , ולהתראות. ושנשמע רק בשורות טובות. אמן. כמעט שכחתי, הזר לנורית.

נורית44

New member
צהריים טובים לכולם../images/Emo140.gif

המצב במדינתנו הקטה בימים האחרונים מעציב ומדאיג את כולם אך היום התרגשתי ושמחתי פעמים.... בני הקטן (18 וחצי) חזר היום מחו''ל לאחר 3 שבועות, ביקר בארצות הברית בצד המערבי. בנה של אחותי התאומה חייל בגולני וכעת בלבנון ומזה שבוע ימים לא שמענו ממנו כלום היום סוף סוף התקבל ממנו צילצול אשר ריגש את כולנו. מתפללת לשלומו ולשלום כל החיילים באשר הם ומקוה שבשורות טובת אכן יגעו במהרה שיהיה לכולם המשך יום שקט ורגוע נורית

לומילה1

New member
ברוכה הבאה - נורית

הי נורית, ברוכה הבאה אני שמחה בשמחתך עם נכדיך היקרים. תודה לאל על כל טיפת נחת. ותודה לאל יש לנו הרבה. אז את מביאה את השלום והשמחה למעוננו החם. ובעזרת השם גם שלום לכל בית ישראל. בשורות טובות , חדשות טובות נשמע ביחד חדשות אשר מביאות בכנפיהן שמחה גדולה לכולנו. ברכות טובות לכו-לם. לומילה

yaely2

New member
מנהל
omolsh ../images/Emo51.gif נעמה לי השוואתך

שלום לך ידידי, איני קוראת לך בשמך עד שתתיר לי.
לך על זר האורכידאות הנפלא. מודה לך בעיקר על הפרח הנפלא שאתה שולח לי מדי יום בדואל, והוא החומר הרוחני המוסיף לי בינה דעת ושלווה.

לומילה1

New member
אם תרשי לי, אצטרף גם אני לטכסי הזה.

הי yaely 2 היקרה והטובה, איזה רעיון מיוחד ומקורי, גם לקחת טכסי-ספיישל, וגם להביא באמתחתך נשיקה חביבה למלכה, שהציעה לנו לאהוב איש את רעהו. כן יהי רצון. וכבר ספרתי פעם, ואני תמיד חוזרת שוב ושוב על מה שכבר למדנו לפני זמן רב ב"קבלה", שכאשר עם ישראל יהיו טובים זה לזה, תבוא גאולה ל-עו-ל-ם !!! בעזרת השם יתברך. אז - המון תודה על "שהסכמת לצרף אותי ל"טכסי ספיישל הדמיוני" ולנשיקה החמודה שכל אחת הביאה עמה באמתחתה למלכה החמודה, אשר בודאי וודאי אוהבת אורחות חביבות כמונו, ובכן - כבר התחלנו שלושתינו "לעשות אהבת ישראל". יישר כוח לכל היוזמות מעשים טובים. באהבה רבה, נשיקות! לומילה

לומילה1

New member
קבלתי בשמחה את הפרח היפה ששלחת לי.

הי מלכה 5 החביבה, איזה רעיון נחמד לשלוח לכל אחד ואחת מאיתנו פרח אישי כזה יפה."במכה אחת" שמחת את כו-ל-נו. יופי של רעיון, והמון תודה לך. בהערכה רבה, לומילה

נורית44

New member
מלכה../images/Emo24.gif

רעיון נחמד ומקורי לשלוח לכל אחד מחברי הפורום פרח שמחתי לקבלו
נורית

לומילה1

New member
המון תודה על מחמאה אישית.

הי סבתא נעמי, ממש מחמם את הלב, המחמאה החביבה שלך. מי ייתן ולא נדע יותר כל צער, ורק בשורות טובות תגענה לכל עם ישראל, וגם לנו בקבוצת הפורום הטוב שלנו. אני מקצרת קצת, שכן- שכן שלנו שעבר ניתוח, בקש שנבוא לבקר.אז, אנו בדרך לעשות מצוות בקור חולים. מלבד זאת שמחתי על שיכולתי לסיים להפעם ממש, בלי שאף אזעקה הפתיעה אותי. באיחולים לבביים לך ולכו-ל-נו, אנשי הפורום הטוב הזה. חדשות טובות, בשורות טובות לכו-לם. ערב טוב ונעים!!! וגם לילה טוב. באהבה רבה לומילה

שלום אביבה, תביני שלנו אין כל שליטה

על זה. אם תקראי קצת בפורום תראי שזה קרה לעוד כמה מן המשתתפות כאן. זה אולי באג של תפוז ואולי במחשב שלך.

לומילה1

New member
תמיד נשמח לקבל כל מסר ממך.

אביבה 1413 יקרה, אני לא כל כך טובה במחשבים, ואינני מבינה איך זה קרה. אבל אני רוצה לברך אותך: ברוכה הבאה למעוננו הידידותי והמשפחתי לכו-לם. כמובן שאת נכללת בין כולם. אל נא תפסיקי לנסות, ויש להניח שבשלב כלשהו, ואני חושבת שדי בקרוב הבעיה תיפתר, והכל יבוא על מקומו בשלום. כולנו אוהבים אותך, ושמחים לקראתך. ברכות כל טוב. בשורות טובות!!! בכל הנושאים, בשורות טובות מחיילי ועם ישראל. ובשורות טובות שחברתנו היקרה אביבה 1413 כבר משתלבת יפה. והכל בא כבר על מקומו בשלום, לשביעות רצונך המלאה, בע"ה יתברך. כן יהי רצון. בידידות רבה, לומילה

למעלה