צהריים טובים לכל באי הפורום שלנו
היתה לי תקלה באינטרנט, כל האיזור שלנו היה מנותק בגלל איזו תקלה ב-HOTאז אמנם היא תוקנה כבר אתמול, אבל fפי שסיפרתי לכם יש לי אורחים מחו"ל, כל,י והנכדים ' כך שלא תמיד המחשב עומד לרשותי, זה יימשך עוד כשלושה שבועות, כך שבכל עת שרק אוכל אכנס ואקח חלק פעיל, ראשית אברך בברכת "ברוכה הבאה" את נורית, החברה החדשה שהצטרפה אלינו. זר פרחים שלוח לך. ותודה למלכה שהביאה אותך ל-
הפורום שלנו. אביבה, אני מתקשה קצת להבין בדיוק הבעייה שאת מציגה, מדוע את לא כותבת כמו כולנו כאן בפורום? היכנסי ושתפי אותנו, בכל דבר שעולה על דעתך, כמובן אם זה משהו אישי, שאת רוצה לחלוק אם מישהו מסויים, את זה צריך להעביר במסר, ובאמת קורה לפעמים שלתפוז יש תקלות, אבל זה לא סוף העולם, מנסים שוב. מחכים לך פה בפורום, התחילי לכתוב, ותראי שזה זורם מעצמו. כך כולנו התחלנו. יעלי , אהבתי את הפסוקים שהבאת, אגב, האם את יכולה לציין לנו את המקור שלהם? פעם חשבתי שזה לקוח מפרקי אבות, אבל נדמה לי שאני טועה , ויש עוד פסוק או אמרה שהייתי מצרפת לקובץ הזה, " אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו" כל מקבץ האמרות האלה, ודומיהן, אם כולנן היינו מקיימים אותם, הו....איזה עולם יפה יכול היה להיות לנו, אלו הם בעצם הדברים שאת טורחת ומזכירה לנו כמעט מדי בוקר בבוקרו, וזה נהדר, ככל שמשננים את זה יותר ויותר, אנחנו מפנימים את זה, וזה הופך להיות חלק בלתי נפרד מאיתנו. מעבר לכך כמובן שגם אני מצטרפת למברכים אותך יעלי, על שירך הנהדר,אמנם עשיתי זאת כבר במקום אחר,ואני עושה זאת שוב,גם כאן בפורום שלנו. יעלי,משהו נוסף , את כבר יכולה לפתוח משתלה עם פרחים מרהיבים כאלה שנשלחו לך, ואגב, אם את מחזיקה אותם בבית, נא לפתוח חלונות בלילה, עמליה, מי ייתן ונוכל לבלות במקומות היפים של לבנון זו העתיקה, וגם המודרנית לאחר שתשוקם כמובן, מי ייתן וישרור השלום באיזורנו ונוכל להגשים זאת, אגב, המוסיקה שליוותה את המצגת , מדהימה ביופיה, ממש נהדרת. נו טוב גם לבאלי אפשר לנסוע, ראיתי שזה "רק " 750 דולר ללילה, קטן עלינו, לא ? זהו חברים שלי, חייבת לסיים, עוד מעט משמרת אחרת יושבת למחשב, ואני צריכה לפנות, אז בינתיים ,ועד לפעם הבאה , צ'או, באו , ולהתראות. ושנשמע רק בשורות טובות. אמן. כמעט שכחתי, הזר לנורית.