גם אצלי הפוקסיות שניקנו בתחילת החורף בכוסיות גדולות מאוד -לאף אחת אין עדין ניצן -סבלנות.........
ט טסונמי1 New member 5/4/06 #18 גם אצלי הפוקסיות שניקנו בתחילת החורף בכוסיות גדולות מאוד -לאף אחת אין עדין ניצן -סבלנות.........
א א ס ף ב New member 5/4/06 #19 אצלי רק אחת הוציאה ניצני פרחים../images/Emo39.gif כל השאר לא. הן על אדן חלון עם שעתיים שמש, מאוד מרוצות.
אצלי רק אחת הוציאה ניצני פרחים../images/Emo39.gif כל השאר לא. הן על אדן חלון עם שעתיים שמש, מאוד מרוצות.
ל לִיאֲת New member 5/4/06 #20 טוב, זהו, נראה לי שהגיע הזמן להפוך ת'שרשור הזה לשרשור פוקסיות. מה אומרים? כאן, או להתחיל שרשור חדש? כי התמונות שלי כבר לא יכולות לחכות...
טוב, זהו, נראה לי שהגיע הזמן להפוך ת'שרשור הזה לשרשור פוקסיות. מה אומרים? כאן, או להתחיל שרשור חדש? כי התמונות שלי כבר לא יכולות לחכות...
ט טסונמי1 New member 5/4/06 #23 בקונטיינר בגודל כזה 2-3 שתילים את המושרשות אפילו אין טעם לצלם בנתיים........
י י ע רה New member 5/4/06 #27 רק אצלי יש כנימות על הפוקסיה? טפלתי במי סבון - אבל הן חזרו - צריך מקלחת כל שבוע??
S shlumbergera New member 5/4/06 #32 ../images/Emo6.gifכשאני רואה צמחים משגשגים אני תמיד אומרת: מה נותנים להם לאכול? סטייק נא?