בוקר טוב לכולם

שרי 43

New member
בוקר טוב לכולם

אני עם הקפה של הבוקר, כמה דקות לפני שמתחילה את טירוף היום הקצר בשבוע וכמה דקות אחרי ששלחתי את ילדיי לבתי הספר, שומעת מוסיקה שמקפיצה את כל הגוף (טו אי יו אלאפייסטה....bailando) ועל אף שמאד אפור בחוץ, שזה כשלעצמו עושה לי מצב רוח איכסססס, רוצה לאחל לכולכם יום אחלה. מקוה שאפרת תצליח היום להכנס סוף סוף לפורום

natali323

New member
בוקר

היי שרי האפור בחוץ מבשר את הגשם וזה ממש לא איכס אז שיהיה לך אחלה יום (נטלי שמחכה לאפרוח)

שרי 43

New member
גשם זה מצויין...

אבל עדיין אפור עושה לי איכססס. אפרוחחחחחחחחחחחחחחחח נטלי מחכה לך..בוא כבר

monimi

New member
באמת אין מה להגיד../images/Emo25.gif

אז ככה ראשית לאחרונה אני מחלק לך נשיקות ללא גבולות חחחחחחחחחחחחחחחחחח שנית כל הכבוד לך אין בקר שאני ניכנס ולא רואה את כוס הקפה מוכן כמובן פרי עבודתך המאומצת ועוד עוגה טעימה מה יש לבקש כל בוקר יותר מזה פשוט נפלא תמשיכי כך זה מעיר את כולם במיוחד את הישנונים שביננו שלישית איך אפשר בלי אפרת היא תשוב במהרה אני בטוח ויותר מזה אני מניח שאת מעדכנת אותה במתרחש

שרי 43

New member
תחלק תחלק..מבטיחה לא להפריע מואההה

(האיקונים האלה תמיד לא עובדים כשהכי צריך אותם) אצלי בלי קפה ועוגה? באמת מונימי......פולניה פולניה אבל נימוסית
מה זה מעדכנת אותה? חחחחחחחחחחחח היא יותר מעודכנת משהמעדכנים יכולים לעדכן מישהו שהוא לא מעודכן...הבנת???? חחחחחחחחחחחחחח

קוב

New member
מה זה? יהיה סוף סוף סדר? זהו?

ביום שישי אני מבקש לא להתחיל עם ה"בוקר טוב" לפני הצהרים! חוץ מזה היום היה באמת טוב, ירד גשם זלעפות, ברד, והכל אפור. כל הדרכים בוץ וכמעט התישבתי בתוך איזה שלולית מבוצבצת כזו.... אז בבקשה, קצת התחשבות.

שרי 43

New member
עושה רושם על המנהלת ????????

סדר מסדר....יא פחדן....לא כתבת שאפשר להמשיך ולהשתגע בלכתוב שטויות? הא????? מה זה גשם זלעפות....יצאתי מהסופר בצהרים וראיתי ממערב את כל העננים השחורים במתקפה חזיתית, מה זה נכנסתי לפאניקה, שזה משאיר אותך עם הבריכה ועם מלא..אבל מלא מים בתוכה. תלמד לשחות ואל תשכח להביא לסככת המציל גלגל הצלה ומגבת.

natali323

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

מי פה המציל? אפרוח אולי טבע? שרייייייייי תעשי משהו <נטלי דואגת לאפרוח>

שרי 43

New member
שרי גם דואגת לפרוחי

פרוחי מתוקי....לשלוח את קוב עם גלגל הצלה? איזה קפה טוב להתעורר? אולי עוגה? שנשלח את 323 שתעורר בך שמחה? תענה כבר...אוף איתך....

קוב

New member
מבטיח לילמוד לשחות

אין בעיה, אבל למה במים למה? מה רע על הדשא או בחורף על השטיח בסלון? אני אספור לך, את יודעת מה אפילו אמנה לך מספר יתרונות: 1. לא רטוב 2.לא קר 3. לא צריך מציל. להמשיך?

natali323

New member
תמשיך

אולי האפרוח הזה יבין וילמד למה לא כדי לו לשחות לבד

קוב

New member
למדתי!

למדתי היום שאני עובר עם האוטו בשלולית עד 45 ס"מ, זה יכול להיות תחליף ללמוד שחיה? יש הרבה יתרונות כמו למשל שאני נשאר יבש, אין שום סכנה להתקרר, גם לא דורש מאמץ מיוחד למעט לחיצה על דוושת הגאז. אז מה אתם אומרים? רעיון מבריק!

למעלה