הסבר זלוטק!!!!!!!!!
R rubber duck New member 15/11/01 #33 נסביר בבדיחה ../images/Emo13.gif מה המשותף למשכורת ולמחזור ? מגיע פעם בחודש מספיקה לשבוע ימים ואם לא קיבלת אותה סימן שדפקו אותך ואם למישהו יש מחאות שישלח אותם בדואר רשמי שרון
נסביר בבדיחה ../images/Emo13.gif מה המשותף למשכורת ולמחזור ? מגיע פעם בחודש מספיקה לשבוע ימים ואם לא קיבלת אותה סימן שדפקו אותך ואם למישהו יש מחאות שישלח אותם בדואר רשמי שרון
א *אביבה* New member 15/11/01 #35 טוב, זלוטק אז קודם כל כמו שאמרה אורלי -----שאני יהנה????? ושנית, יש לי רגישות יתר לנושא זה והיא באה לידי ביטוי בכעס כשנוקטים במילה "לדפוק"..... לא מתאים לי. אין סיכוי שאהנה מ"דפיקה"..... נסה אולי "מסמר" אחר......
טוב, זלוטק אז קודם כל כמו שאמרה אורלי -----שאני יהנה????? ושנית, יש לי רגישות יתר לנושא זה והיא באה לידי ביטוי בכעס כשנוקטים במילה "לדפוק"..... לא מתאים לי. אין סיכוי שאהנה מ"דפיקה"..... נסה אולי "מסמר" אחר......
R rubber duck New member 15/11/01 #37 אפשר מסמר 10 ../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif ובאיזה פטיש להשמש שרון נ"ה את רוצה ארון ???
ש שם ים New member 15/11/01 #39 דייייייייי נמאס לי, תעבירו נושא, וייאאללה, תחליפו משבצת, כי מתחיל להרגיש לי דוחחחחחחהנהההה
R rubber duck New member 15/11/01 #40 שם חמודה זה המור פולני טהור ../images/Emo13.gif הארון זה ארון מתים של זושקה והפטיש זה לדפוק את המסמר האחרון בארון שלה שרון
שם חמודה זה המור פולני טהור ../images/Emo13.gif הארון זה ארון מתים של זושקה והפטיש זה לדפוק את המסמר האחרון בארון שלה שרון
א אורלי_ל New member 15/11/01 #42 רק נעדרתי כמה שעות ואתם מנצלים את זה כדי לחגוג? תתביישו. ממש גוייעל נייפש. לא עמדתי בזה (אז נשכבתי)
R rubber duck New member 15/11/01 #43 השאלה היא רק איך ../images/Emo13.gif מתנצלים על ההתעלמות אבל תודי שהיה מקרורי שרון