בוקר טוב לכולם...

rubber duck

New member
בוקר טוב לך שם ים ../images/Emo13.gif

ובוקר טוב לכולם שאנדי דויד אורלי סיווני סאני מיכל אין לי שם צבעונית להתחיל מחדש מתוקה איש ללא תכונות ibibnba לכולם
ענק על הבוקר
ויום של חיוכים
שרון

deep ocean

New member
בוקר נפלא!

יש לי שיעור סטטיסטיקה ב-10:00.......אההההההההההההההההה

rubber duck

New member
מיכלי רק לא לנסוע מהר מידי ../images/Emo13.gif

עכשיו אני כמו אמא פולניה
שרון

deep ocean

New member
המממממממ

איזה כיף יש לי עוד אמא
אני כבר לא נוסעת מהר היתה לי שיחה עם ההילר שלי דיברנו על הכל אני האטתי את קצה הנהיגה שלי (לא ל-90 קמ"ש) אב ל-110-120 ללא סיכונים מיותרים

rubber duck

New member
גם אני ירדתי לקצב הזה

למעט בשבת כשבאתי אלייך אז נסעתי 130
ומגיע לי נו נו נו
אבל זה עבר בשלום
שרון

deep ocean

New member
אתה יודע משהו ../images/Emo45.gif

אתמול נפגשתי עם WHITEBEAR (מפורום דרך הלוחמים, מכיר, נכון?) לקחתי אותו טרמפ הביתה והוא אמר לי כזה- את לא נוסעת מהר, נכון? (עם חיוך הוא אמר, הוא צחק, אבל עדיין) בקיצור חבל על הזמן עכשיו הלך עלי כל מי שקרא את ההודעות שלי לא ירצה לנסוע איתי חהחהחה סתם סתם סתם בסוף הוא אמר שאני נהגת טובה הם לא מבינים שאני נהגתי מהר רק כאשר הייתי לבד בחיים אני לא נוהגת מהר עם אנשים איתי במכונית: א. זה לא כיף ב. אני לא לוקחת אחריות על חיים של אחרים ANYWAY חברים אין לכם מה לפחד אני באמת נהגת טובה שאוהבת להשתעשע בנהיגה מהיקה כאשר אני לבד יכולות הנהיגה שלי מצויינות לא הייתי מרשה לעצמי לנהוגמהר אם לא הייתי יודעת שיש לי יכולת תגובה מהירה נהיגה טובה ויכולת קריאת הכביש וכן קריאת האנשים במכוניות (לחזות אדם שיסטה ימינה מבלי לאוטט, עוד לפני שהוא סטה למשל) יאללה בי הלכתי ללמוד!

עד הפעם הראשונה שבה

יודעת שיש לי יכולת תגובה מהירה נהיגה טובה ויכולת קריאת הכביש וכן קריאת האנשים במכוניות (לחזות אדם שיסטה ימינה מבלי לאוטט, עוד לפני שהוא סטה למשל) השירות הוטורולגי הפנימי לא יספיק כי יהיה הרפעה בלווין. שילמתי בחיים בגלל אנשים שחשבו כמוך. תחסי לך את התוצאות ושני גישה לפני שיהיה מאוחר מידי שניה אחת שחסכת יכולה לחסוך הרבה מחייך.

deep ocean

New member
הממממ כבר שיניתי את הגישה

ההילר שלי הוריד לי את ההתלהבות ממהירות הוא אמר אחלה אחלה אבל אני לא רוצה לקבל אותך בחתיכות
אז זהו אני נוסעת רגוע יותר..

soulbird

New member
אצלי זה יותר גרוע

לא ממהרת אבל מנקרת . לאחרונה אני די משתדלת כבר כיבלתי נו נו נו!!! אני יודעת שלא מצחיק ודי מסוכן. חרופ|
אבל לזכותי חייבת להגיד שמבחינת מהירות אני די בסדר. זה אבא שלי עם הרישיון טייס

זה אפילו גרוע ממהירות...

שניה אחת של סגירת עיניים בסיטואציות מסוימות הרבה יותר מסוכנת ממהירות....שווה לעצור בצד ולנוח כדי שאח"כ בשארית חייך לא תואמר לעצמך למה נהגתי ככה.

soulbird

New member
אני מסכימה שזה מסוכן

אבל זה לא יותר מסוכן ממהירות. מהירות זה קטלני !

שמחה לשמוע כי מנסיון לצערי

כשאת אפילו לא מעל המהירות המותרת, שניה אחת חסרה כשזה שמולך מחליט דווקא לבוא מהצד ולא לתת זכות קדימה כי הוא מאמין שיעבור, שניה אחת הוא מתעקש לא להמתין, ואין לאן לברוח. צריך מזל על הכביש והרבה, לא רק נהיגה טובה.....הלוואי וזה היה מספיק. רק מהירות נמוכה יותר, לפעמים מגדילה אפשרויות פעולה בשניה האחת, ולפעמים אם כבר פגיעה העוצמה טיפ טיפה אולי יותר קלה..והטיפ טיפה..יכול להיות בין חוליה מסוימת צווארית שתחסל את פעילות הגוף לצמיתות לבין חוליה אחרת צווארית שתפגע בחלק מסויים בגוף....בקיצור החיים שווים יותר ממד מהירות. שמחה שהבנת את זה לפני נסיון.

שם ים

New member
לא. אנסח מחדש:

סיפרת שיש לך שיעור סטטיסטיקה, אז מגיע לך. אוף... אני פשוט לא מצחיקה. אוףףףףףףף..... ודיפדיפ, חמודית, תנהגי בזהירות, בבקקששהההההה. טופ?.. אוהבת אותך מאודמאוד, שם ים.

deep ocean

New member
תאמיני לי שאני מאד זהירה בכביש

זה שאני אוהבת לנסוע מהר זה לא אומר שאני לא זהירה אני לא לוקחת סיכונים מיותרים (חוץ מהפעם ההיא) וכמו שאמרתי האטתי את הקצב לא לדאוג
יש לי נסיון של המון שנים וכן נסיון רב במצבי לחץ (כמו שאנשים נוסעים בהלם ועושים דברים בפתאומיות מבלי לאותת וכו´) משפט אחרון בנושא- דווקא בגלל הנהיגה המהירה התנסיתי בהמון מצבים שהאדם הפשוט נוסע לו 110 קמ"ש ולא התנסה במצב מסוכן וכאשר זה יקרה לא בטוח שהוא ידע איך להתמודד עם זה גם כשנובעים 90 קמ"ש אםשר לעשות תאונה מהירות זה לא הכל יש שמירת מרחק יש עירנות יש נסיון
טוב הלכתי בקיצור אל תדאגו הכל בסדר..

למעלה