על מה אנחנו מדברים פה...? נשמע כאילו אתן נהנות...אולי תשתפו אחרים.
D (DOT.COM) New member 5/11/01 #21 על מה אנחנו מדברים פה...? נשמע כאילו אתן נהנות...אולי תשתפו אחרים.
D (DOT.COM) New member 5/11/01 #24 אני מצטער אבל אני בישיבה וקצת קשה לי להיות מחובר כל הזמן, אל תכעסי. אני נעלם אבל חוזר...
ח חוקרת פרטית New member 5/11/01 #25 מצטערת חמוד יש דברים שבייני לבין ג´י אבל מה שנכון נכון אנחנו באמת עושות חיים גם יחד וגם לחוד
G *g99 New member 5/11/01 #27 אני לא כל היום פה... אין לי איך לתקשר איתך... אז ניראה מה יהיה... g99...
ח חוקרת פרטית New member 5/11/01 #23 חחחחחחחחחחחחחחחח מה שנכון נכון זה ה" דבר"........ בחיים אני לא אשכח את זה וחוץ מזה כמו שאומרים הביצועעעעע הכי חשוב.....
חחחחחחחחחחחחחחחח מה שנכון נכון זה ה" דבר"........ בחיים אני לא אשכח את זה וחוץ מזה כמו שאומרים הביצועעעעע הכי חשוב.....
G *g99 New member 5/11/01 #26 חוקרת חוקרת... כמה חוויות חווינו יחד!!! כמה רגעים אפילו אינטמיים חלקנו יחד!!! איזה חיוך יש לי! מתי את באה לישון אצלי? אני אתקשר לטכנאי החדש שלי... יש לו חבר... בול בשבילך! g99...
חוקרת חוקרת... כמה חוויות חווינו יחד!!! כמה רגעים אפילו אינטמיים חלקנו יחד!!! איזה חיוך יש לי! מתי את באה לישון אצלי? אני אתקשר לטכנאי החדש שלי... יש לו חבר... בול בשבילך! g99...
ח חוקרת פרטית New member 5/11/01 #28 תגידי לי מתי ואני אצלךךךךךךךךךך בצד השמאלי, בכחול... מתחת לתמונה שאני בחרתי.... אבל רקקקקק רגעעעעע איזה טכנאי חדש? מה מצבו שווה או לא?
תגידי לי מתי ואני אצלךךךךךךךךךך בצד השמאלי, בכחול... מתחת לתמונה שאני בחרתי.... אבל רקקקקק רגעעעעע איזה טכנאי חדש? מה מצבו שווה או לא?
G *g99 New member 5/11/01 #29 אז ככה: הכחול אצלי נמצא בכל החדר,וביחוד בי! התמונה דווקא בצד שלי על הטכנאי אספר לך בהזדמנות... ואם לא היה שווה ,הוא היה בכלל???? ש ו ו ה ! g99...
אז ככה: הכחול אצלי נמצא בכל החדר,וביחוד בי! התמונה דווקא בצד שלי על הטכנאי אספר לך בהזדמנות... ואם לא היה שווה ,הוא היה בכלל???? ש ו ו ה ! g99...
ח חוקרת פרטית New member 5/11/01 #30 תקשיבי לי טוב טוב מותקקקקקקקקקק הכחול שולט בהרבה אבל התמונההה היא בדיוק באמצעעעעעעע הזדמנות הא? מקווה שהוא צעיר עם כוחות ואני רוצה פירוט מלא בבקשה תכיני לי דו"ח........ ומה שנכון נכון. אם לא שווה**** אז לא שווה בכלללללללל חחחחחחחחחח
תקשיבי לי טוב טוב מותקקקקקקקקקק הכחול שולט בהרבה אבל התמונההה היא בדיוק באמצעעעעעעע הזדמנות הא? מקווה שהוא צעיר עם כוחות ואני רוצה פירוט מלא בבקשה תכיני לי דו"ח........ ומה שנכון נכון. אם לא שווה**** אז לא שווה בכלללללללל חחחחחחחחחח