בוקר טוב לכולם

היללי 2

New member
צהרייםם

גםם היום הישתחררנו חח...אבל זה היה בגלל שהרב כדורי נפטר...אז המורים שלנו ניראלי הלכו להלוויה אז.... היתבטל השיחה שהיתה אמורה להיות.... מיכליי וחלי>>>רפואה שלמה בובותת

oorlyy

New member
תאגישי טוב חלוששש../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif

:))

צהריים..=]

צהריים בערך טובים..אני לא ממש מרגישה טוב!=[ היה הכול בסדר בבוקר חוץ מספורט התחלתי להרגיש כאבי בטן,ראש לא יודעת מה קרה לי אח"כ שרדתי ב-3 אחרי..ופספסתי את ההסעה אז הלכנו ברגל אני ו-3 חברות שלי וידיד אחד..אין אני מצוננת לא מרגישה הכי טוב אוףף..=[ מיכלוש מסכנה שלי תרגישי טוב איזה באסה זה התקפי אסטמה מקווה שתהיי בסדר..אני גם היום הרגשתי לא טוב רעדתי וזה כמעט לא יכולתי לנשום לא יודעת מה קרה לי כי אני לא אסמטית.. חלוש מאמי תרגישי טוב! צובעים לי את החדר..אני צריכה להחליט צבע והכול עוד'מט יביאו קטלוג עוד שבוע ככה.. אני מאחלת לי רפואה שלמה..זה היה ממש מפחיד התחלתי לרעוד אמרתי בטח קר וכולם אמרו לא קר וזה ואני רעדתי אח"כ הלב שלי התחיל לדפוק מהר אמרתי שניה אני ינסה להירגע אח"כ המשכתי לרעוד מלאא אבל הלב היה בסדר ממש נבהלתי רק חברה אחת ידעה שאני חולה אז היא רצתה שאני ילך לחדר מורים וזה ואח"כ עוד 2 גם ידעו היא אמרה להן והחברה הכי טובה שלי באה ואמרתי לה שאני לא רוצה ללכת למזכירות וזה ואז אחורנה באה חברה שלי שאני חולה עלייה היא שאלה אם אני בסדר ומה קרה וזה אמרתי לה סתם לא מרגישה טוב ואז הגשנו עבודה והיא יושבת קרוב אליי אז בדרך חזרה היא באה ושאלה אם אני בסדר ואמרה שהיא רוצה לדבר איתי ואז היא שאלה בסוף השיעור למה אני עצובה וזה אמרתי לה שאני לא מרגישה טוב ובבוקר הייתי בסדר וזה אח"כ הלכנו ברגל היה כיףף...אבל אני עדיין קצת רועדת ומצוננת..=[ אני מקווה שיעבור אבל זה היה הכי מפחיד שהדופק שלי הרגשתי את הלב מהרר מאודד ואת הרגלים שלי ואז הבטן והכול רעד לי מפחידד..באסה עכשיו להיות ככה אני לא סובלת את זה..מקווה שאני יהיה בסדר.. החלמה לכל החולים! והמשך יום טוב..

היללי 2

New member
כעע בובה...

אם את רוצה להכיר תשלחי במסר את האיסי שלך שנכיר קצת..

../images/Emo12.gif, די להיות חוליםםםםםםםםםםםם../images/Emo10.gif

תרגישי טוב חלוש שלייי
אני כבר אתפלל בשבילך
, ובשביל מיכל ואביחש
..

צהרייםםםםםם=]../images/Emo205.gif

שעתיים ראשונות היה לנו הרצאה על עישון סיגריות שזה לא טוב
אח"כ הפסקה ואז היה לנו ספרות
אח"כ תושב"ע
כל שניה השתעלתי
ואז הפסקה וקניתי שוקולטה כי חשבתי שיעבור לי השיעול בעזרת משקה חם
אבל זה לא עזר
ואז היה לנו אנגליתתתתת
ואח"כ מתמטיקה (גיאומטריה) המורה שיחררה אותנו אז הלכתי לכיתה של עינב ולמורה הזאת יש כיסוי ראש אז היתה שם ילדה בכיתה שקראו לה נטע אז היה להן דו-שיח: נטע: המורה, אולי תשחררי אותנו כמו שהמורה יהודית שחררה את הכיתה של רעות המורה: לא ולא, אני לא ישחרר כי לא עשית כלום בשיעור
נטע: לא נכון, אני כן למדתי
המורה: לא נכון, את כל הזמן ישבת עם הכובע פונפון שלך, אולי תורידי אותו כבר
נטע: אני יוריד את הכובע שלי אם את תורידי גם ת'כובע שלך
המורה: אבל אני נשואה
נטע: גמני נשואה

למעלה