בוקר טוב לכולם!

ובאותה הזדמנות כדאי לברר גם את

הקביעה הזו: "בכל הקשור לשרות הנך טובה בזה" והייתי שמח לשמוע נימוקים לכך.

כי19

New member
טוב בקרוב אביא כאן ניתוח מלא על כתב

ידה,של זאת שרצתה לדעת בקשר למקצוע. ואז בדיוק תבינו מה קורה.

shamon51

New member
תגידי להם שבגילך מותר ../images/Emo13.gif

הי לינור מצב הרוח תנודי ביותר
לחץ משתנה, רווחים בין האותיות, זווית משתנה גישה דפנסיבית, לחוצה , רגישה
צורות חסרות, הכתב מסתבך "עזרתכם" אבל לינור כאשה צעירה שה לא ממש נורא וקורה גם לאחרות בנות גילך. בצד החיובי והזמנים טובים יותר
מאורגנת, נאמנה, אוהבת להיות עם אנשים, אוהבת לתת לאנשים מעדיפה צרכים של אחרים על אלו שלה (מה עם האסרטיביות?) משתפת פעולה (לא תמיד את צריכה לתת לאחרים להוביל) נרתעת מעימותים ושואפת לשלום הרמוניה ושלווה.
מקצועות
אחות, רופאה, ניהול משרד הנקודה שאת צריכה לחזק היא את הבטחון העצמי והבגרות והדרך ? אפשר למשל
לעשות רשימה של כל תכונותיך והישגיך יחסית לחברות שלך ולראות שאת במקום טוב אפילו טוב מאוד בשלל הכשרונות שיש לך כך שחבל לשקוע במלודרמטיות עצמית ול"רחם" על עצמך שמעון

כי19

New member
אני מצטרף לשמעון.ולידיעת המתמהמים

,אזי מכירות כוונתי לא להיות אחראית בסופר ענק או רשת.אלא פשוט מוכרת ומשרתת לקוחות בחנות סטנדרטית.

כי19

New member
../images/Emo151.gifשייקה נראה לי,שבאם היית קונה

טלויזיה במקום עם מוכרת כזאת,אזי היה נחסך ממך כל הבעלגן עם הטלויזיה.

נראה לי שעדיף פחות התרסות וגיחוכים

וקצת יותר צניעות ונימוקים לענין, ופתיחות לדעה אחרת, לא ? מי שהבטיח ניתוח ונימוקים לקביעות היית אתה, אז מוטב להנמיך ווליום. אבל אם כבר הוזכרה הטלוויזיה אז הכתב שלפנינו מדגים חולשה באיזור עלי שיכולה במקרים מסוימים לשקף חולשה במוטיבציה ללמוד, לשפר בקיאות, מקצועיות והתמצאות בנתוני ורזי המכשיר, למה בדיוק הוא מתאים, השימושים והחסרונות. הוא ( העלי ) יכול גם לשקף עניין מועט/משתנה להגדיל ראש ולהוגיע אותו לעומקם של דברים במטרה לסייע בעצה נכונה, בפתרון רציני של בעיות ווהצגת חלופות. וגם מנקודת המבט של המפעיל זה לא בהכרח הסטנדרט שעליו גאוותו. זה עדין לא נכנס למידת יכולתה למכור, ומה למכור, ואין דינה של מוכרת מכשירים למוכרת בפיצוציה אך יש בכך להכניס דברים קצת לפרופורציות ויכול להשליך גם בהקשרים של שירות.

אז ככה...

1. שמעון- תודה על הניתוח. נכון ברובו. 2. יש לי שאלה שאינה בהכרח קשורה- האם שינוי כתב היד בצורה מכוונת ותרגול בכתיבה מסויימת של אותיות, שהיא שונה מדרך הכתיבה הרגילה, יכולה לגרום לשינויים פנימיים (כלומר בדרך של השפעה חיצונית על הפנים)? 3. דפנה- האמת שאף פעם לא בדקתי נקודה זאת. אם נושא של שגיאות כתיב קשור לעניין, אז תמיד היו לי שגיאות כתיב, אך עם קריאה מרובה של ספרים מגיל צעיר הצלחתי לטשטש את זה ואף פעם לא היה צורך לבדוק (תמיד הייתי "חרשנית", אז לא נדלקה נורה אדומה). למה? לינור

samwised

New member
כנראה

באמת הסתמכתי על סוג השגיאות שלך. תהני מהספרים! דפנה

למעלה