בוקר טוב לכולם!

בוקר טוב לכולם!

לאחר שבחודשיים האחרונים אני נכנסת לפורום מדי פעם וקוראת את התרשמות חברי הפורום מכתבי יד שהועלו לפורום, החלטתי גם אני להעלות את כתב ידי. אשמח אם תוכלו לנתח את כתב ידי... תודה :)

כי19

New member
הייתי מציעה לך ללכת על כיוון של,

הדרכה,הדרכה במוזאיונים,בפארקים,בקבוצות נוער. גם תחום נמכירות די מתאים לך,והנך יכולה לפתח את זה. בהצלחה

אני מצטרף לפניה של דנה, הכוונה

מקצועית היא לא עניין סתמי שטחי כזה שזורקים רעיונות ואפשרויות, היא מחייבת בדיקה והתעמקות או לחילופין ראוי לציין שהאופציות הינן בגדר של רשמים ואינטואיציה. בכלל אני מציע לכולם לא לכתוב דברים שלא יהיה באפשרותם מאוחר יותר לנמק במידה וישאלו על כך.

כי19

New member
הייתה כאן העמקה בדיקה ומחשבה,וגם

ניסיון. לפני שהמלצתי לה. ואיני יודע מה כוונת המנהל,שלא כותבים דברים באינטואיציה?? אני מייעץ לעשרות אנשים בנושא של בחירת מקצוע.כך שבעלת הכתב יכולה לקחת את המלצותי ברצינות. והסיבה שלא פירטתי, הוא משום שלא היה לי זמן לפרט שלושים שורות,על איך בדיוק הגעתי למסקנות האלה. אדרבה, אם מישהו כאן רואה דברים הפוך לדעתו מוזמן לפרט,ובכיף הבהיר את רישומי.

דנה1233

New member
לא ביקשתי שלושים שורות. גם שש היו

טובות מלא כלום. ואי התייחסות אינה מכבדת את בעליה. ואם אפשר שאלה, אינך חייב לענות (אני כבר רגילה): האם תקופת זמן המקבילה לזו שלמדת, די בה כדי לתת ייעוץ כזה, לדעתך ? (ואוליי אתה עובד בפיקוחו של מישהו, גם זה אפשרי).

כי19

New member
אני עובד בביקורת המלמדים שלי.וגם

בשיתוף גרפולוגים נוספים. וגם,מהיום שהתחלתי ללמוד גרפולוגיה,ישבתי כל יום כארבע חמש שעות על תרגילים וכתבי יד. כך שבחריצות ניתן מהר יותר להגיע להישגים.

שלום כי 19.

חשבתי שפירטת ככה סתם מהתרשמות, אם בדקת לעומק אני מתנצל בפניך. לגבי אינטואיציה, כוונתי היתה שאם אתה נותן את ההכוונה הזו רק, או בעיקר על פי האינטואיציה, ולא בדקת לעומק, צריך פשוט לציין זאת בפני מי שנועצים בנו. לילה טוב.

תודה רבה :)

כרגע אני משרתת כמש"קית חינוך, ומגלה כי התפקיד לא כל כך מתאים לי. האם יש הצבעה בכתב על נושא של ארגון אירועים?

קרןרווה

New member
חכי

העצה הפשוטה אך הטובה ביותר שאני יכולה לתת לך כרגע היא.. חכי. עוד לא. נראה כי זה עדיין לא הזמן שבו את בשלה לקחת החלטה גורפת להמשך חייך. תני להתנסויות מבחוץ ולהתגבשות מבפנים עוד זמן וצ'אנס קרן

כי19

New member
בקשר לארגון אירועים,אצטרך לדעת

בדיוק מה כוונתך,משום שזה כותרת שמאגדת בתוכה הרבה משרות,החל מארגון מסיבות עד ניהול אירועי ענק עם אלפי איש. בקשר לטיפול באנשים-טיפול באומנות לסוגיהם יכול להתאים לך.רפואה משלימה,בכל הקשור לשרות הנך טובה בזה. בכל מקרה ככל ששאלתך תהיה יותר ספציפית,כך התשובה תהיה מדוייקת יותר. בהצלחה וחג חנוכה שמח

דנה1233

New member
לכי19-

זהו פורום לימודי, והיה עוזר אילו היית מתייחס לשאלתי ולשאלה של אודי, איך הגעת למסקנות שלך. תודה.

האם זה באמת חשוב לך?

הכתב רעוע, מנופח, לא ממוקד, עם לחצים רפים ומשתנים בצורה מדאיגה, מאד לא מגובש וחסר כיוון. הכותבת, לפחות במצבה הנוכחי, אינה מסוגלת להתמודד עם מכשולים משמעותיים, ליצור תקשורת בין-אישית אפקטיבית ולגלות אסרטיביות וכוח עמידה. להגיד להציע לבעלת כתב כזה שהיא מתאימה למכירות, זה כל כך מופרך, שאף אחד לא יוכל להסביר לך איך הגיע למסקנה הזו.

למעלה