בוקר טוב לכולם.
נ נויה של 4 New member 24/11/05 #2 בוקר../images/Emo42.gifאור היום, אחה"צ, שוב, חוגגים לבר יומולדת. הפעם, הזמנתי עוגת כדורגל ב"אנג'ל".
Y yifatushc New member 24/11/05 #21 נויהל'ה! טרם הספקתי לומר לך אתמול.. אז המון המון המון מזל טוב ליום ההולדת של בר! שפע ברכות, הרבה אושר, בריאות והנאה וכמובן נחת. ותהנו מהעוגה של "אנג'ל", אני בטוחה שהיא תהיה מדהימה... יפעת
נויהל'ה! טרם הספקתי לומר לך אתמול.. אז המון המון המון מזל טוב ליום ההולדת של בר! שפע ברכות, הרבה אושר, בריאות והנאה וכמובן נחת. ותהנו מהעוגה של "אנג'ל", אני בטוחה שהיא תהיה מדהימה... יפעת
נ נירהמ1 New member 24/11/05 #6 ../images/Emo25.gifבוקר טוב ויום נעים - ולנויה הרבה הנאה ביום ההולדת בגן.
S satr New member 24/11/05 #9 בוקר טוב לכולם שיהיה יום קסום ולך נויה שתיהיה חגיגת יום הולדת שמחה ומאושרת לאפרוח. ונירו'ש שהבן יחזור מהצבא ושיהיה לכם סוף שבוע שמח ומאושר יחדיו, בטח הכנת לו עוגה מהממת ומאכלים טעימים שהוא אוהב. מעוניינת בקצת עזרה במטבח?? ורד
בוקר טוב לכולם שיהיה יום קסום ולך נויה שתיהיה חגיגת יום הולדת שמחה ומאושרת לאפרוח. ונירו'ש שהבן יחזור מהצבא ושיהיה לכם סוף שבוע שמח ומאושר יחדיו, בטח הכנת לו עוגה מהממת ומאכלים טעימים שהוא אוהב. מעוניינת בקצת עזרה במטבח?? ורד
נ נירהמ1 New member 24/11/05 #12 איזו עזרה מקסימה - הייתי שמחה לעוזרת על ארבע, אבל יש לי כבר שתי עוזרות ות, שאחת מהן נכנסת למטבח כל פעם שאני שם, תולה בי זוג עיניים גדולות ומתחננות ולפעמים גם השניה מצטרפת אליה. אני מסתפקת בהן.
איזו עזרה מקסימה - הייתי שמחה לעוזרת על ארבע, אבל יש לי כבר שתי עוזרות ות, שאחת מהן נכנסת למטבח כל פעם שאני שם, תולה בי זוג עיניים גדולות ומתחננות ולפעמים גם השניה מצטרפת אליה. אני מסתפקת בהן.
נ נירהמ1 New member 24/11/05 #7 ../images/Emo25.gifבוקר טוב ויום נעים - ולנויה הרבה הנאה ביום ההולדת בגן.
נ נירהמ1 New member 24/11/05 #8 אופס - התכוונתי לשלוח רק פעם אחת, אבל בגלל שהיתה הודעה על תקלה, שלחתי פעם שניה. טוב, אז עכשיו יש לכם שני ספלי קפה.
אופס - התכוונתי לשלוח רק פעם אחת, אבל בגלל שהיתה הודעה על תקלה, שלחתי פעם שניה. טוב, אז עכשיו יש לכם שני ספלי קפה.
Y yifatushc New member 24/11/05 #19 בוקר טוב לכולם!!../images/Emo24.gif../images/Emo96.gif נירוש...איזה כוסות קפה על הבוקר! מאיפה את מביאה את התמונות היפות האלה?? יפעת
בוקר טוב לכולם!!../images/Emo24.gif../images/Emo96.gif נירוש...איזה כוסות קפה על הבוקר! מאיפה את מביאה את התמונות היפות האלה?? יפעת
נ נירהמ1 New member 24/11/05 #22 ../images/Emo9.gifאני אוספת אותן ברשת - בכל מקום בנט כשאני רואה תמונות יפות אני פשוט "מאמצת" אותן.
R Rebeccan New member 24/11/05 #15 ../images/Emo42.gif בוקר טוב געגועים לגשם הצילום מיום שני כל הפרחים רחוצים ושותים בתאווה את טיפות הגשם פרינצסה בגן הפרחים
../images/Emo42.gif בוקר טוב געגועים לגשם הצילום מיום שני כל הפרחים רחוצים ושותים בתאווה את טיפות הגשם פרינצסה בגן הפרחים
נ נירהמ1 New member 24/11/05 #18 רבקה'לה - התמונה מקסימה../images/Emo99.gif וגם אני מתגעגעת לגשם אוהבת את החורף. תודה על התמונות המקסימות שאת מצרפת כל בוקר.
רבקה'לה - התמונה מקסימה../images/Emo99.gif וגם אני מתגעגעת לגשם אוהבת את החורף. תודה על התמונות המקסימות שאת מצרפת כל בוקר.
Y yifatushc New member 24/11/05 #23 רבקה... פרחים יפהפיים!../images/Emo13.gifו.... שמחה שנלכדה החולדה! מקווה שלא תזכו לעוד ביקורים מאורחים לא קרואים שכאלה... שיהיה יום קסום, נטול עכברים למיניהם... יפעת
רבקה... פרחים יפהפיים!../images/Emo13.gifו.... שמחה שנלכדה החולדה! מקווה שלא תזכו לעוד ביקורים מאורחים לא קרואים שכאלה... שיהיה יום קסום, נטול עכברים למיניהם... יפעת