בוקר טוב לכולם

אופ 1

New member
בוקר טוב לכולם

רוצה לשתף אותכם בדבר שקרה לי ושינה לי את כול נקודות המחשבה והתפיסה לגבי החיים.שלשום נודע לי על אסון משפחתי,שבעקבותיו קרסה מעליי כול המשפחה,ממש חרב עליי עולמי.אני תמיד נמצאת במרדף ומחפשת את הדבר שיביא לי את האושר,אניתמיד ביקורתית כלפי עצמי ועסוקה במה שאני לא בסדר ומאשימה את עצמי בכך שאני לא מאושרת ושאני לא פועלת למען השגת המטרה.אחרי הדבר שנודע לע התפניתי במעט לחשוב על עצמי ועל איך שהחיים שלי נראים עכשיו.יצא לי לחשוב אם אני שמחה באיך שהחיים שלי נראים ואם כך אני רוצה שחיי יראו.חשבתי על כול הדברים הקטנים שבגללם נכנסתי לדיכאון,לדברים שבגללם הפסקתי לפעול למען עצמי,על החברה שפגעה בי ועל כול דבר שחשבתי אותו משמעותי. כשקורה אסון,הכול מתגמד ,אצלי בכול אופן,אני תמיד חושבת שהכול טיפשי וחסר משמעות.עצוב לי שגיליתי את זה רק עכשיו, בעקבות האסון המשפחתי שלי.אבל אני רוצה להגיד לכולכם שתשימו כול דבר בפרופורציות הראויות לו ובכול ירידה יש בסוף עלייה.

פרופורציות.

האמת היא, שזה באמת לא קל לשים משהו בפרופורציות - אם אין משהו גדול יותר לידו. אצלי, עוזר לי יותר לאמץ גישה שפחות מתלוננת ויותר שמחה בחלקה, מאשר לשים בפרופורציות - כי לא כ"כ מצליחה לעשות את זה.

אופ ../images/Emo24.gif

לצערי זה טבעו של האדם, של כולנו- להכיר בטוב שסביבנו רק כשמאבדים משהו שיקר מאוד לליבנו. יש משהו ממש יפה על ערכה של דקה, שעה, טבע וגדילה ששלחו לי פעם, נראה לי שמחקתי את זה אבל אם אמצא אני אשים פה. אני משתדלת תמיד למצוא את הטוב בחיי ולא להישקע ברחמים עצמיים על מה שרע- לצערי לא תמיד זה עובד. מסכימה איתך בהחלט שחייבים לקחת כל דבר בפורפורצייה ולחפש את החיובי סביבנו. שלא תדעו עוד צער את ומשפחתך

רננהלי

New member
אופ יקרה

כשקורה אסון זה באמת מגמד הכל, או לחילופין גורם לכל הבעיות הקטנות להתנפח עוד יותר כי קשה להתמודד איתן (לי זה קרה). מצטערת לשמוע על האסון של משפחתך
מקווה שתרגישי טוב יותר ותדעי להתמודד

למעלה