בוקר טוב לכולם..

HoGod

New member
אנחנו הובלנו עם "אב גב" הובלות

היה מצויין
פרט לעובדה שאח"כ המובילים ציינו שהטיפ לא הספיק להם
טלפון: 03-9227731

33נמי

New member
אשלח לך בערב כשאגיע הביתה

בנתיים תעשי חיפוש מתקדם להובלות ותראי את ההמלצות ואזהרות שכתבו כאן. אני זוכרת בודאות שצריך להתרחק ממיקי הובלות.... (עפרה, איך אני בהפנמת החומר?)

Danret

New member
מירב, תעשי חיפוש בפורום

"הובלה" "מוביל" "הובלות", תעשי טלפונים ותחליטי מי הכי מתאים. אנחנו לקחנו את "היפו הובלות" בהמלצת הפורום והיינו מרוצים. בהצלחה!

היפו הובלות

הובלנו אתם פעמיים. שירות אדיב, מהיר ויעיל. מומלץ לברר אפשרות של אריזת הדירה. במקרה לנו, כשעברנו מלפיד למודיעין, האריזה ההובלה והפריקה לקחו משהו כמו 6 שעות.

Danret

New member
את יכולה לעשות חיפוש

להודעה שלי עם המילים "רוני" "המעיין" - עשה אצלנו נקיון, פוליש והדברה. עשה יופי של עבודה. וזה נגמר. אחרי שעוברים. ומסדרים הכללללללל
לא להתייאש!

רק איתי מא.ב. הדברה

בחור מקסים אדיב וזול. מרסס אצלנו קבוע ג,וקים ונמלים ואפילו הרחיק לנו יונים. מס, הטלפון שלו: 052-2348345 1-800-285-000

הדברה

ממליצה בחום חום חום על דויטש. עשינו לפני 5 שנים וג'וקים לא מתקרבים (למרותש הם מתחייבים לשנה) הנמלים התחילו רק עכשיו (במקור מתחיבים ל-6 חודשים הגנה מפני נמלים) אז עשינו עכשיו שוב.

גם אני הובלתי עם היפו

שברו לנו גלגל אחד של כוננית,אבל סך הכל יצאנו די בזול. חברות יקרות יותר הרסו לי דברים הרבה יותר חשובים שלא ניתן היה לתקן, וגם התחמקו מתשלום. (לא להתקרב להובלות יששכר, אפרופו...)

kalah

New member
בחור משם לירן.מקסים.

מי שרוצה אשלח לו במסר.

למעלה