בוקר טוב לכולם!
ה הנוטה להאמין New member 25/7/01 #2 וגם לך... וגם לי... וגם לכם... וגם לנו.. וואו... היה פיצוץ עצבני עכשיו... נראה לי שעוד פיגוע בת"א!!!
נ נתן.ל New member 25/7/01 #4 כן כן כן ../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo6.gif איזה שמחה איזה אושר ... אז מה קורה עם המפגש ? להביא פיצוחים ? ( יש לי איזה 50 גרם פיסטוק שאני מוכן בלב שלם לתרום למאמץ המלחמתי )
כן כן כן ../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo6.gif איזה שמחה איזה אושר ... אז מה קורה עם המפגש ? להביא פיצוחים ? ( יש לי איזה 50 גרם פיסטוק שאני מוכן בלב שלם לתרום למאמץ המלחמתי )
C chanand New member 25/7/01 #8 לא כל פיצוץ ששומעים זה פיגוע ודרך אגב בעוד כמה ימים יכנס חוק במד"א שאוסר נסיעה באדום. כך שאם את חס וחלילה תצטרכו אמבולנס תחפשו פתרון אחר.
לא כל פיצוץ ששומעים זה פיגוע ודרך אגב בעוד כמה ימים יכנס חוק במד"א שאוסר נסיעה באדום. כך שאם את חס וחלילה תצטרכו אמבולנס תחפשו פתרון אחר.
ז זהר פלד New member 25/7/01 #9 אם כבר הזכרת את זה, במילא אסור להם. מבחינת החוק, יש להם אישור מיוחד _רק_ כשהם עם צ´קלקה (ומשטרה ומכבי אש חייבים גם סירנה), וגם אז, אם הם בטעות עושים תאונה במצב כזה, זה אוטומאטית אשמתם.
אם כבר הזכרת את זה, במילא אסור להם. מבחינת החוק, יש להם אישור מיוחד _רק_ כשהם עם צ´קלקה (ומשטרה ומכבי אש חייבים גם סירנה), וגם אז, אם הם בטעות עושים תאונה במצב כזה, זה אוטומאטית אשמתם.
C chanand New member 25/7/01 #11 ../images/Emo32.gif עכשיו אסור בכל מקרה בעקבות ריבוי תאונות דרכים של אמבולנסים המנכל החליט לאסור נסיעה באדום איפה ההגיון?
../images/Emo32.gif עכשיו אסור בכל מקרה בעקבות ריבוי תאונות דרכים של אמבולנסים המנכל החליט לאסור נסיעה באדום איפה ההגיון?
ד דלילה New member 25/7/01 #10 בוקר - טוב או לא את זה נדע בערב ../images/Emo13.gif אני גרה בירושלים, והיו כאן זיקוקים בגלל המכביה וכל פעם חשבתי שיורים על גילה אז רק בשמחות
בוקר - טוב או לא את זה נדע בערב ../images/Emo13.gif אני גרה בירושלים, והיו כאן זיקוקים בגלל המכביה וכל פעם חשבתי שיורים על גילה אז רק בשמחות
נ נתן.ל New member 25/7/01 #12 ../images/Emo32.gif היה מכביה ../images/Emo35.gif אני חוץ מלראות כמה אמריקאים או אסטרלים ברחוב שמסתובבים עם כל מיני כרטיסים על החזה ... לא שמתי לב כלל שהייתה מכביה ... מישהו יודע מי ניצח ? מישהו בכלל שם לב שהייתה מכביה .... ????????
../images/Emo32.gif היה מכביה ../images/Emo35.gif אני חוץ מלראות כמה אמריקאים או אסטרלים ברחוב שמסתובבים עם כל מיני כרטיסים על החזה ... לא שמתי לב כלל שהייתה מכביה ... מישהו יודע מי ניצח ? מישהו בכלל שם לב שהייתה מכביה .... ????????
ז זהר פלד New member 25/7/01 #19 אני לא חושב שאת יכולה להיות האיש... את מוזמנת להיות האישה, לעומת זאת...
S skyhawlk New member 25/7/01 #18 בוקר טוב לכל אדריכלי הפורום ../images/Emo42.gif רק נכנסתי בדרך לעבודה.